Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új Személyiség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1219)

Valezius 03-06-2007 16:56

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 78327)
Ép fenntartási díj , építési/bontási ktsg igenis hátrány, tehát lenne előnye az építésznek, és felfelé haladva egyre inkább hasznos lenne..

Ez ugye csak vicc? :confused: Épületfenntartás 10arany/épület, a zsold 1/5-e!
Építési költség megintcsak röhej hektár*10, ha jól gondolom.

Kb. annyit érne ez a személyiség, mint ipari tekit tartani...

laci 03-06-2007 17:49

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 78328)

Nemnem. Pl. egy óriásnak simán el tudnám képzelni ezt a személyiséget, de másnál is érthető lenne, ha a lebontott épületből visszanyerne némi nyersanyagot.

Valezius 03-06-2007 18:01

Quote:

Originally Posted by laci (Post 78336)
Nemnem. Pl. egy óriásnak simán el tudnám képzelni ezt a személyiséget, de másnál is érthető lenne, ha a lebontott épületből visszanyerne némi nyersanyagot.

De LOTR nem akar nyersanyagot visszaadni, azért kérdezem, hogy anélkül az egésznek mi értelme?

laci 03-06-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 78327)
Deha nem elég ennyi akko a bontásból kapja vissza a nyersanyagot, ami által könnyebben lehetne átépülni, ami sztem felettébb hasznos személyiségé tenné...
Én spec. 1/2-et is eltudnék itt képzelni... :D

Valezius, valamit félreértettél LotR írásában ;)

Valezius 03-06-2007 18:04

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 78293)
spec azzal mi lenne a gond a mostani személyiségeknél akkor ezek alapján még mindig nem lenne erősebb, vagyis be illene a képbe...
De sztem is ez tul erőssé tenné + Ati részéről nem tudom egyáltalán mennyire lehetne kivitelezhető...
De amugy én is csak az alapvető "olcsóbb építés-bontás, meg az épületfenntartás elfogadható"-ra gondoltam... :D:D:D
Elég feladat kitalálni hány %-os legyen az a kedvezmény , amivel olcsobb az építés-bontás, +a fenntartás...

Quote:

Originally Posted by laci (Post 78341)
Valezius, valamit félreértettél LotR írásában ;)

Ezen mit lehet félreérteni? :confused:

laci 03-06-2007 18:05

Most mindketten idéztünk LotR-tól, én elolvastam a te idézetedet, te olvasd el az enyémet, aztán várjuk meg hogy idejöjjön, és megmagyarázza, mit is akart valójában :D :D

Synkel 03-07-2007 09:34

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 78328)

Hektár*5 az építési költség.
Nekem 7k hekin elég sokszor kellett drasztikusan átépítenem, és gyanítom nem csak én vagyok/voltam vele így. 1k épület átépítése 35 milla kp, és temérdek nyersanyag, árban sokszorosa ennek a 35 millának. Ha akár csak felét si visszaadnánk az építésznek, szerintem már azzal is túl tápos személyiséget alkottunk.

Újra emlékeztetnék mindenkit, a személyiségeknek nem az a célja, hogy igazi, behozhatatlan előnyöket biztosítson az országoknak, hanem csak színesítik a játékot. A tudós az egyetlen kivétel, az télleg tápos, de ha már új személyiségen variálunk, ne a tudósnál is erősebb létrehozására törekedjünk szerintem.

LotR 03-07-2007 12:17

a helyzet:
Nos, hogy miat akarok az egyértelmü, amit a többség akar. :D

Mivel nincs időm itt számolgatni :(, azt rábízom az olvasókra, h hogy érné meg..stb Ezért vázoltam fel a lehetőségeket...

Az alapvető javaslat : "De amugy én is csak az alapvető "olcsóbb építés-bontás, meg az épületfenntartás elfogadható"-ra gondoltam... "

ITt kérdés mennyivel csökkenjen... 70%- al kevesebb fenntartási ktsg + építési / bontási?

"Deha nem elég ennyi akko a bontásból kapja vissza a nyersanyagot, ami által könnyebben lehetne átépülni, ami sztem felettébb hasznos személyiségé tenné...
Akár Én spec. 1/2-et is eltudnék itt képzelni... "

Ezt nem tudom, mennyire lenne bonyolult ,berakni a játékba, mer ehez nem értek...

Első körbe, tetszik-e az ötlet, nekem úgytünt ez tetszene sok embernek...
Most elkéne dönteni ,h életképes és a mostani személyiségek ("legerősebb-"leggyengébb") közé besorolható-e a nyersanyag visszakapása nélkül vagy csak azzal...

Ezek mellett ki kellene találni , a kts-ek csökkentése mekkora %-ban legyen 50%-tól 100%-ig
Ha ez nem elég ,akkor a bontásból felhasználható nyersanyag mekkora része jöjjön vissza, ami már használhatóvá tenné ,de semmiképp ne vállna tápossá..

LotR 03-07-2007 12:56

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 78460)
Hektár*5 az építési költség.
Nekem 7k hekin elég sokszor kellett drasztikusan átépítenem, és gyanítom nem csak én vagyok/voltam vele így. 1k épület átépítése 35 milla kp, és temérdek nyersanyag, árban sokszorosa ennek a 35 millának. Ha akár csak felét si visszaadnánk az építésznek, szerintem már azzal is túl tápos személyiséget alkottunk.

Újra emlékeztetnék mindenkit, a személyiségeknek nem az a célja, hogy igazi, behozhatatlan előnyöket biztosítson az országoknak, hanem csak színesítik a játékot. A tudós az egyetlen kivétel, az télleg tápos, de ha már új személyiségen variálunk, ne a tudósnál is erősebb létrehozására törekedjünk szerintem.

Synkel HSZ-vel egyet értek.
Mivel nem számolgattam nem tudom mennyire lenne tápos 200,500,1k,2k,5k,7k hekin. Jó lenne ezeket látni.

Azzal ,h a tudos tápos nem értek egyet, azzal talán igen, h az egyik legjobb, de már szintenként és fajonként vannak más szeméyliségek melyek vetéljársai.
Tehát nem merném állítani h tápos.

Azzal egyet értek, ahogy már korrábban írtam, h spec a célom, ami sztem közös cél is ebben topicban, olyan személyiséget keresni, kiötletelni, megalkotni, mely fel veszi a versenyt a jelenlegiekkel, és megállja a helyét a játékba, nem okoz felfordulást, nem igényel drasztikus változtatásokat!

Amikor felmerült bennem az ötlet, akkor alapjában úgy gondoltam, h ez főként nagy hektárszámon jelentene előnyt, -tehát egy olyan személyiség mely az ország növekedésével egyre nagyobb előnyt adna,- ott lenne érdemes főként használni, az A-ba lehet sokak választanák, ott lehet okozna nagy változásokat... :rolleyes:

Az építész-nél úgy gondolom, ha megtaláljuk az arányokat, akkor ez elérhető én úgy gondolom.

Valezius 03-07-2007 14:39

1, nálam hektár*10 aranyba kerül bármely épületet felépíteni. (1000hekin)

2, Létre akartok hozni egy személyiséget, ami 1000hekis átépítésnl hasznos :eek: Tehát A-ban, max. B-ben van értelme, hát én ezt semmiképp nem támogatom.

Én csak olyan személyiséget támogatok, ami színesíti a játékot. És nem egy újabb töltelék személyiség, mint a tolvaj vagy a varázsló, vagy a kereskedő.
(Az első kettő helyett bárki a tudóst választaná, a harmadik helyett meg mindig van jobb pénzforrás)

Dragi 03-07-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 78515)

2, Létre akartok hozni egy személyiséget, ami 1000hekis átépítésnl hasznos :eek: Tehát A-ban, max. B-ben van értelme, hát én ezt semmiképp nem támogatom.

Én csak olyan személyiséget támogatok, ami színesíti a játékot. És nem egy újabb töltelék személyiség, mint a tolvaj vagy a varázsló, vagy a kereskedő.
(Az első kettő helyett bárki a tudóst választaná, a harmadik helyett meg mindig van jobb pénzforrás)

Teljesen nem értek egyet :) Főleg abban hogy a Varázsló Tolvaj és a Kereskedő "töltelék" Személyiség sztem ez hülyeség

Xeper 03-07-2007 14:43

Quote:

1. Fogadok gnóm vagy

2. Mi a baj azokkal a csoportokkal, amelyikekben legtöbbi dőt tölti egy átlagos ország? Kereskedő is sok hekin erős igazán, mégis elég sok ori választja be.

Valezius 03-07-2007 14:46

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 78519)
1. Fogadok gnóm vagy

Íj, te milyen okos vagy :D
Jó, akkor 5*hektár, ha ezen csökkentesz, az baromi nagy hasznot fog hozni az adott személyiség tulajdonosának.

Xeper 03-07-2007 14:55

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 78520)
Íj, te milyen okos vagy :D
Jó, akkor 5*hektár, ha ezen csökkentesz, az baromi nagy hasznot fog hozni az adott személyiség tulajdonosának.

Valamennyit a nyersből is visszakaphatna egy reális mértékig... mondjuk 20%-ot... nem túl sok, de már érezhető mennyiség :)
(mert tényleg relatív kevés ha csak az aranyból spórolhat -bár az elmúlt 2 héten min. 200 milla volt az építési aranyam, abból egészen jól spórolhattam volna építészként :))

Valezius 03-07-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 78524)
Valamennyit a nyersből is visszakaphatna egy reális mértékig... mondjuk 20%-ot... nem túl sok, de már érezhető mennyiség :)
(mert tényleg relatív kevés ha csak az aranyból spórolhat -bár az elmúlt 2 héten min. 200 milla volt az építési aranyam, abból egészen jól spórolhattam volna építészként :))

És elköltöttél 2milliárdot építőanyagra, épp ezért nem látom semmi értelmét, hogy a kp-ből kapj vissza.

Ha a bontásból visszakapja a harmadát az elég vonzó lenne.
Vagy tényleg építsen kevesebb nyersiből.

De ezen kívül én belevenném az ellenállóbb épületeket, és akkor a hullának is jól lenne gyújtás ellen. (És akkor nem csak annyi lenne az egész szémélyiség, hogy olcsóbban építhet...)

Grabi 03-07-2007 15:16

leírtátok mi a gáz.
ha nyersit kapsz vissza nagy %-ban az hatalmas előny, közel tudósnyi. ha csak kevesebb kp kell az építkezéshez meg a fenntartáshoz az meg megint töltelékszemélyiséget eredményez.

én egyiket sem táomgatom, hanem mondjuk 2 körrel rövidebb idő alatt épít.

Andrew 03-07-2007 15:27

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 78534)

azt hiszem erre valaki az orkot hozta fel :D

de a kp szükséglet csökkentését, a nyers egy 15-20%-ának a visszanyerését és az épületek olyan 30%-os védelmét támogatnám

Grabi 03-07-2007 15:28

ha az ork bevállalja a harci személyiségei helyett ezt szerintem megérdemli. ha meg egyszemes és tábi/tudós helyett választja be, duplán megérdemli

Andrew 03-07-2007 15:39

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 78547)
ha az ork bevállalja a harci személyiségei helyett ezt szerintem megérdemli. ha meg egyszemes és tábi/tudós helyett választja be, duplán megérdemli

nem csak ilyen téren, hanem hogy a gyors építés az orké, úgy ahogy valaki mondta, hogy a gyors képzés a törpié

Synkel 03-07-2007 15:42

Quote:

leírtátok mi a gáz.
ha nyersit kapsz vissza nagy %-ban az hatalmas előny, közel tudósnyi. ha csak kevesebb kp kell az építkezéshez meg a fenntartáshoz az meg megint töltelékszemélyiséget eredményez.

Ha kihagyjuk a költségcsökkentést, meg a nyersivisszanyerést, ez is egy elfogadható személyiség, azzal a kikötéssel, mint a vándornál: min 7 kör az építés.
Sőt reális szerintem úgy lenne ez, ha plusz pénzért, vagy nyersiért építhetne 7 kör alatt egy építész.

Valezius 03-07-2007 15:44

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 78551)
Ha kihagyjuk a költségcsökkentést, meg a nyersivisszanyerést, ez is egy elfogadható személyiség, azzal a kikötéssel, mint a vándornál: min 7 kör az építés.
Sőt reális szerintem úgy lenne ez, ha plusz pénzért, vagy nyersiért építhetne 7 kör alatt egy építész.

Reális lenne, de nem támogatom:

A fajokkal ellentétben a személyiségek csak pozitív dolgokat adnak.

Andrew 03-07-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 78551)

ez szerintem megint nem járható út, ugyanis akkor lenne egy személyiség, ami egy fajnak nem adna semmi bónuszt, illetve egy faj bónuszát tenné elérhetővé mindenkinek
persze itt nem gondolok a hulla varázslóra/tolvajra, de a többség úgy sem választ ilyen személyiséget sem

Synkel 03-07-2007 16:10

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 78553)
ez szerintem megint nem járható út, ugyanis akkor lenne egy személyiség, ami egy fajnak nem adna semmi bónuszt, illetve egy faj bónuszát tenné elérhetővé mindenkinek
persze itt nem gondolok a hulla varázslóra/tolvajra, de a többség úgy sem választ ilyen személyiséget sem

Magyarán nem jó, mert lenne egy személyiség ami nem adna bónuszt egy fajnak, holott eddig van 2 ami szintén nem ad. Értem...

Valeziusnak viszont igaza van, a személyiség csak előnyöket ad, hátrány nélkül, szal a dolog második fele sztornó:) A minimum 7 kört fenntartom.

Szecsa 03-07-2007 17:29

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 78546)
azt hiszem erre valaki az orkot hozta fel :D

de a kp szükséglet csökkentését, a nyers egy 15-20%-ának a visszanyerését és az épületek olyan 30%-os védelmét támogatnám

Igen, a több személyiséges orknal ez mar bejonne, es baromi eros lenne...elsore szerintem kevesen vállalnák be, de ki tudja.

Kutyuleee 03-07-2007 17:29

én is az épületek védettségét támogatnám mint a túlélőnél az emberekért, elég meggyözö egy személyiség lenne sztem és magasabb hekin akár el is lehetne rajta gondolkodni, mert akinek nincs annyi tartaléka, annak elég sokat jelent ha 30%-al kevesebb az épületei vesztesége rengésnél/gyújtásnál/pusztinál...
nem beszélve hogy ez a hullát is erősitené...

Szecsa 03-07-2007 17:31

Alapjaba veve en az ellen vagyok, hogy 1 szemelyeseg faj-specifikus legyen, azaz csak 1 fajjal erdemes hasznalni.
Azt hiszem, egyetlen ilyen van javareszt, az a tabornok...azon is kellene vmit valtoztatni, mert szerintem mas fajjal olyan nagy jelentosege nincsen, tobb szemelyisegnel orkon kivuli fajjal 6-7 szemelyiseg alatt kevesen valasszak be, aztan meg csak azert, hogy legyen.

LotR 03-07-2007 17:38

Quote:

tehát állításod szerint nem szinesítené a játékot? (A-ban, B-ben, G-ben? :O)
Állírásod szerint a tolvaj, varázsló vagy a kereskedő személyiség hasztalan? :O

Ezekkel mind nem értek egyet...
MErtha ez a személyiség azt adná hogy nem lenne épületfenntartási ktsg és az építési ktsg 25%-ba kerülne csak a mostaninak szted nem tenné elég vonzová? (sztem A-ba B-be felettébb!)

Deha neked nem tetszik ezaz előrehaladtával erősődő személyiség, akkor még mindig létre lehet hozni azt, h alső szinteken 0 éppfenntartást ad épktg 200-on 0... majd hektárszám növekedésével elkezd gyengülni... és nő a éppktsg ,a éppfenntartás (persze még mindig kevesebb) és 100.000. hekin lenne olyan mintha nem lenne személyiség...
Erre is van mód ezt akartam szemléltetni...
De nekem az első verzió jobban tetszik...

Valezius 03-07-2007 18:10

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 78575)
tehát állításod szerint nem szinesítené a játékot? (A-ban, B-ben, G-ben? :O)
Állírásod szerint a tolvaj, varázsló vagy a kereskedő személyiség hasztalan? :O

Akkor színesítené a játékot, ha beválasztanád elsőnek ezt a személyiséget.
Szerintem tolvaj és varázsló pont olyan, amit nem választ az ember a tudós előtt. A kereskedőre meg azt mondtam, hogy bármelyik csoportban van lehetőség 7500arany/hektár/körnél többet szerezni, valamilyen módon. Tehát elsőnek semmi értelme választani.
Nem haszontalan, de 3személyiség alatt nem hiszem, hogy bármelyiket is beválasztanám, minek? Ezért nevezem tölteléknek.

Ezzel a személyiséggel A-ban mennyit spórolnál? Körönként 100K-t? Nem hiszem, hogy akár ott is választanám.
Nekem nem tetszik, hogy legyen egy A specifikus személyiség, de ez az én véleményem.

Xeper 03-07-2007 19:32

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 78583)
Akkor színesítené a játékot, ha beválasztanád elsőnek ezt a személyiséget.
Szerintem tolvaj és varázsló pont olyan, amit nem választ az ember a tudós előtt. A kereskedőre meg azt mondtam, hogy bármelyik csoportban van lehetőség 7500arany/hektár/körnél többet szerezni, valamilyen módon. Tehát elsőnek semmi értelme választani.
Nem haszontalan, de 3személyiség alatt nem hiszem, hogy bármelyiket is beválasztanám, minek? Ezért nevezem tölteléknek.

Ezzel a személyiséggel A-ban mennyit spórolnál? Körönként 100K-t? Nem hiszem, hogy akár ott is választanám.
Nekem nem tetszik, hogy legyen egy A specifikus személyiség, de ez az én véleményem.

Amit beválasztana mindenki elsőnek gondolkodás nélkül, az táp... amin elgondolkozik az ember, hogy lehet hogy megéri fevenni elsőnek (egy bizonyos orifelépítéshez szépen passzol, és nem mindent ütő über alkalmazható), az lenne az ideális.

Valezius 03-07-2007 19:35

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 78614)
Amit beválasztana mindenki elsőnek gondolkodás nélkül, az táp... amin elgondolkozik az ember, hogy lehet hogy megéri fevenni elsőnek (egy bizonyos orifelépítéshez szépen passzol, és nem mindent ütő über alkalmazható), az lenne az ideális.

Egyetértek. :)

Akkor kicsit átfogalmazva: ha beválasztanád, akár elsőnek is.

LotR 03-08-2007 09:54

Quote:

leírtátok mi a gáz.

Hüpi ez nem jó gondolj akár csak egy hvg-ire, mekora felbojdulást okozna...
MEg amugyis... A rövidebb idő alatti dolgoknál nagyobb előny nem igen van:)
Az hogy nyerset kapjon vissza ahoz bontanod kell... :D

A védetség megint nem tetszik:( Ígyis elég hadis már a játék, a varázslókat ne gyengítsük mégjobban...

Mi lenne ha azt eredményezné, h nincs épfenntartási ktg+ a építési ktg-nek a 25%-át kellene csak megfizetni?
Ehez jönne egy 50% (max. 75%) nyers vissza a bontásból... Sztem aki szeret átépülni, fajt akar váltani ... Azokat így már erősen támogatná ez a személyiség...
Emellett elég nagy taktikai eleme is lenne az ellen alábontásánál..

Xeper 03-08-2007 10:23

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 78719)
Hüpi ez nem jó gondolj akár csak egy hvg-ire, mekora felbojdulást okozna...
MEg amugyis... A rövidebb idő alatti dolgoknál nagyobb előny nem igen van:)
Az hogy nyerset kapjon vissza ahoz bontanod kell... :D

A védetség megint nem tetszik:( Ígyis elég hadis már a játék, a varázslókat ne gyengítsük mégjobban...

Mi lenne ha azt eredményezné, h nincs épfenntartási ktg+ a építési ktg-nek a 25%-át kellene csak megfizetni?
Ehez jönne egy 50% (max. 75%) nyers vissza a bontásból... Sztem aki szeret átépülni, fajt akar váltani ... Azokat így már erősen támogatná ez a személyiség...
Emellett elég nagy taktikai eleme is lenne az ellen alábontásánál..

Az 50-75% túl sok szerintem.... kb 30% is bőven elgondolkodtatja egy átépülős ori gazdáját :)

LotR 03-08-2007 12:42

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 78729)
Az 50-75% túl sok szerintem.... kb 30% is bőven elgondolkodtatja egy átépülős ori gazdáját :)

végül azért gondoltam 50-, 75%-ra mert mégis átépülni nem épül át oly gyakran az ember... míg sok személyiség folyamatosan adja a bonuszát ez nem...
PErsze lehet ,h tul sok :confused:
Bevallom ezen agyalnom kell:D
de mostani elmélkedésem azt sugalja, hogy nemaz:)

Xeper 03-08-2007 14:35

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 78754)
végül azért gondoltam 50-, 75%-ra mert mégis átépülni nem épül át oly gyakran az ember... míg sok személyiség folyamatosan adja a bonuszát ez nem...
PErsze lehet ,h tul sok :confused:
Bevallom ezen agyalnom kell:D
de mostani elmélkedésem azt sugalja, hogy nemaz:)

Nem csak átépüléskor bontod az épületeidet... eltávolodáskor, alábontáskor, foglalás utáni fölös hekik, fedezés utáni bányák... van elég bontás ;)

LotR 03-08-2007 14:39

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 78790)
Nem csak átépüléskor bontod az épületeidet... eltávolodáskor, alábontáskor, foglalás utáni fölös hekik, fedezés utáni bányák... van elég bontás ;)

foglaslás után sztem átépül az ember, fedezés után is átépül mivel átépít...
Ha nem voltam elég konkrét sorry:(
De én ezeket is beleértettem természetesen;)
Kérdés ez A-ban mekkora előnyt jelentene? :confused:

Synkel 03-08-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 78794)
foglaslás után sztem átépül az ember, fedezés után is átépül mivel átépít...
Ha nem voltam elég konkrét sorry:(
De én ezeket is beleértettem természetesen;)
Kérdés ez A-ban mekkora előnyt jelentene? :confused:

Szerintem rettentő nagyot, még 30% visszanyeréssel is.

LotR 03-08-2007 14:48

akkor ezzel a nyers visszanyeréssel kapcsolatba lehetne egy olyan, h
200 hekin 75%(akár 100%) lenne... és folyamatosan csökkene ahogy nő a terület 3000 hekitárig ahol addigra lecsökkene 20%-ra és onnan felfelé viszont fix 20%-ot adna...
Nos? Ez már így elégé játszható személyiség sztem..
Remélem így már nem túl erős..

Synkel 03-08-2007 14:51

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 78799)
akkor ezzel a nyers visszanyeréssel kapcsolatba lehetne egy olyan, h
200 hekin 75%(akár 100%) lenne... és folyamatosan csökkene ahogy nő a terület 3000 hekitárig ahol addigra lecsökkene 20%-ra és onnan felfelé viszont fix 20%-ot adna...
Nos? Ez már így elégé játszható személyiség sztem..
Remélem így már nem túl erős..

Így csakugyan jobban hangzik:) Már csak annyi az ellenvetésem, hogy elég macerás a súgóban leírni, hogy a kezdők is megértsék... Bár nem túl valószínű, hogy kezdők építésszel indulnának a harcos vagy a tábornok helyett:)

LotR 03-08-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 78802)
Így csakugyan jobban hangzik:) Már csak annyi az ellenvetésem, hogy elég macerás a súgóban leírni, hogy a kezdők is megértsék... Bár nem túl valószínű, hogy kezdők építésszel indulnának a harcos vagy a tábornok helyett:)

sztem azért ez legyen a legkisseb gond:D:D:D
ha az éppfenntartási ktsg-et lelehet írni a sugóban, építési ktsg-ek növekedését akkor ezt is..
Kérdés ,h mi vele még a probléma? Tetszene-e mindenkinek?
MEg kellene szavaztatni? Ati véleménye milyen? és talán talán.... 1x :D

Synkel 03-08-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 78809)
sztem azért ez legyen a legkisseb gond:D:D:D
ha az éppfenntartási ktsg-et lelehet írni a sugóban, építési ktsg-ek növekedését akkor ezt is..
Kérdés ,h mi vele még a probléma? Tetszene-e mindenkinek?
MEg kellene szavaztatni? Ati véleménye milyen? és talán talán.... 1x :D

Az Ati véleményét most nem bogarászom elő, de egyszer olyat írt, hogy új személyiség nem lesz, filózni is kár rajta:D Viszont rendes, mert nem vágta ki a topicot, gondolom, arra várt, hátha felcsillan az értelem szikrája valahol:)

All times are GMT +1. The time now is 03:46.