![]() |
Quote:
Most valóban 55 fős A csopinál gázos a helyzet picit, de Hölgyek és Urak gondolkodjatok picit! Ha az a másik 30-40 ori aki SZK-s ujra venné a fáradságot, hogy játszon vagy csak betegye az oriját "tömegnek" akkor már 80 fős lehetne a csoport aminek a 30%-a 24 ori. Ez azt jelenti, hogy 149K pont lenne a fellépési minimum az 1A-ból. Nem feltétlen kell szabálymódosítás egy pillanatnyi nehézség miatt. Az inkább a gáz, hogy sokan csak várják a "sültgalambot" aztán ha nem jön akkor bedobják a törcsit! Amit én javasoltam az tulajdonképpen nem is a helyzet kezelésére lenne megoldás elsősorban pusztán érdekesség, ami esetleg megoldási alternatíva is egyeseknek. |
Quote:
És mint fentebb említettem kiszámoltad, hogy mennyibe kerül felhúzni valakit 7k hekire 2400-ról (persze ha max-al jön). Na jó, kiszámolom akkor nektek: Szükséges katona: (terület / 100) ^ 1.6 * (1 + felfedezési arány * 2) Tegyük fel elf, és nem ütik be. 2400 hekiről 2640 hekire. Ez 240 hektár. Ekkor 1 heki: 157 katona, tehát: 37680 katona összesen. Felf.ráta: 9,09% 2640 hekiről 2904 hekire. Ez 264 hektár. Ekkor 1 heki: 157 katona, tehát: 41448 katona összesen. Felf.ráta: 17,36% 2904 hekiről 2947 hekire. Ez 43 hektár. Ekkor 1 heki: 157 katona, tehát: 6751 katona összesen. Felf.ráta: 18,56% 2947 hekiről 3241 hekire. Ez 294 hektár. Ekkor 1 heki: 372 katona, tehát: 109503 katona összesen. Felf.ráta: 25,95% 3241 hekiről 3565 hekire. Ez 324 hektár. Ekkor 1 heki: 461 katona, tehát: 149263 katona összesen. Felf.ráta: 32,68% 3565 hekiről 3921 hekire. Ez 356 hektár. Ekkor 1 heki: 565 katona, tehát: 201222 katona összesen. Felf.ráta: 24,84% 3921 hekiről 4313 hekire. Ez 392 hektár. Ekkor 1 heki: 619 katona, tehát: 242776 katona összesen. Felf.ráta: 44,35% 4313 hekiről 4744 hekire. Ez 431 hektár. Ekkor 1 heki: 834 katona, tehát: 359486 katona összesen. Felf.ráta: 49,41% 4744 hekiről 5218 hekire. Ez 474 hektár. Ekkor 1 heki: 1005 katona, tehát: 476559 katona összesen. Felf.ráta: 54,01% 5218 hekiről 5739 hekire. Ez 521 hektár. Ekkor 1 heki: 1207 katona, tehát: 628794 katona összesen. Felf.ráta: 58,18% 5739 hekiről 6313 hekire. Ez 574 hektár. Ekkor 1 heki: 1444 katona, tehát: 828575 katona összesen. Felf.ráta: 61,98% 6313 hekiről 6944 hekire. Ez 631 hektár. Ekkor 1 heki: 1722 katona, tehát: 1086437 katona összesen. Felf.ráta: 65,44% 6944 hekiről 7000 hekire. Ez 56 hektár. Ekkor 1 heki: 2048 katona, tehát: 114690 katona összesen. Felf.ráta: 65,71% Ez összesen 4283184 katonát jelent. A mostani piacot nézve ezt szerintem áltlagosan mondjuk 40k-ból tudod megvenni (gyanítom nem fogod, de tegyük fel hogy...). Ennek piaci értéke: 171.327.360.000 arany... Ennyire azért nem vagyunk gazdagok :):):) De szerintem remyék sem :) |
Quote:
|
Quote:
Magad sem tudod, miről beszélsz! Kisbér leírta konkrétan, hogy mennyibe kerül egy ori felhúzása. :( |
Kisbér, amit leirtál, egy ilyen ori nem érdemli meg a (2)-st :)
Legalább, 1-et üssön már :) |
Quote:
És ezt most nyugodtan veheted hadisarcnak :D:D:D:D:D:D |
Quote:
Remyék is futószallagon húzzák fel az országokat... :) |
Kisbér félrértesz.
Nem vitatom hogy sokba kerül egy orit felhúzni.természtes hogy egy ori amikor kilép akkor az értékeit átadja a szövinek. Ebben semmi különleges nincs.annyira hogy én meg sem említeném. Viszont te külön megemlítetted amikor arról beszéltől hogy fizetnie kell egy játékosnak,hogy hozzátok bekerüljön.Éppen ezért mert amiről folymatosan írsz az egy természtes mindenütt létező dolog(forduló ori klánnak ad dolgot) tűnik úgy hogy ti ennél többet kértetek. Azt meg hogy melyik klánból hányan vannak a topban nemigen tudod attól jobban,hogy köztük vagy, 17-18 nevet nem bűvészet megjegyezni és szövi felmérés sokat segít.:) Arwen neked meg nem láttam erre túl sok konstuktív beszólásod, tálan ilyenen is lehetne gondolkodni. |
Monró amit te írsz az is igaz. HA visszalépnénak ezek az orik sok minden megoldódna.Csak ezek az orik jelentős része nagyon sokat próbálkozott a továbbjutással (SZABÁLYOSAN) és nem sikerült.Mint Arwylnak is írtam nem olyan könnyű megitélni ennyi As játékod után,hogyan érzi magát pár tucatnyi -gyakran tényleg jó,évek óta játszó- játékos aki kilátástalannak látta a helyzetet.
|
Quote:
Az lenne a hadisarc, ha azt mondanám, hogy megengedi a klánunk, hogy közénk fedezz, ha adsz 10 mrd-ot... De nem erről beszéltem, pusztán megszabtam, hogy hozzánk olyan országok jöhetnek, akinek sok tartaléka van, amit ha majd felhúztuk átadják a szövinek... Ebben semmi szabály és vagy morális ellentét nincs. Hasonló, mint amikor felteszed a diplomáciába a hírdetést, hogy csak 40e varázsló feletti óriások jelentkezzenek a szövetségedbe... És ha nem lett volna világos, az a kijelentésem még a régi fedezős rendszerben volt, amikor a mostanival ellentétben a 10-edéért lehetett felhúzni valakit... |
Amennyiben tényleg így volt akkor én sem tartom hadisarcnak. Mint mondtam a te eredeti 2 írásod az ami alapján furcsa volt a dolog.
|
Quote:
Látva a passzivitást, látva a nem győzni akarást, és tudva, hogy ha valaki egyéniben felfedez a közelünkbe, azt vagy Remyék, vagy mi leütjük. Ez alapján egyértelmű, hogy csak az fordulhatott, akit a 2 szövi valamelyike fel nem karol... Tehát ezért írtam azt, amit írtam.. Ha nem kerül be egyik klánba sem, akkor tehát soha nem fog bejutni a top30%-ba (legalábbis záros határidőn belül nem). És ahhoz, hogy a 2 klán valamelyikébe bekerüljön, vagy pénz, vagy ismeretség szükséges... Ja, és nem is beszéltünk arról, hogy a 4600 hektár beépítése is további 4-5 mrd beépíteni.. de az már aprópénz a 170 mrd-hoz képest :D |
Quote:
|
Quote:
Ez a megoldás tök jó lenne, ha a 90 napot eltörölnénk az A-ban! Goldy, töröljük el a francba a 90 napot, és mindenki boldog lesz... |
korabban is a penzrol szolt az a csoport, ezzel a felfedezes nehezitessel meg mar vegkepp az. marcsak ezert sincs kedvem oda bekerulni, a top akarkie is. 1 evig meg fedezgessen aki akar en biztos nem. akkor jatszoik vmi olyannal ami erdekes is es nem foglalkozok azzal, hogy naponta 1szer benezzek, elinditsak katikepzest meg 4-8 heki felfedezest. kb. 1 even keresztul...
en mar toroltem az a-s orimat es semmi kedvem meg1szer odajutni. akkor sem ha tomegnek kellene. azert nem fogok vegigmenni 4 csoporton, hogy tomeg legyek. ehh... |
Quote:
|
Quote:
|
Ha nincs 90 nap mindenképp megyek vissza-igaz én vip vagyok- mivel tudom hogy sok haverom is játszani fog újra.
|
Quote:
amugy hol volt ebben a siras? te sirsz itt mindenkinek, hogy menjen fol tomegnek. ezennel en is felszolitok mindenkit, hogy menjen fol az a-ba emberbarati szeretetbol, hogy a 2 topklan minden orija legyen a topban,ne csak 18. esetleg ezen a 20 orin kivul meg jusson 2-3-nak. mar ha felmennek meg ugy 25-30-an ezert... |
Quote:
Ha letelt a 90 nap, és nincs VIP-ed, vagy VIP-elsz, vagy feljebb mész, vagy újraindulsz. Sajnos az is gond, ha már kezdetektől van vip-ed, és mondjuk 150 nap után lejár a vip-ed... Akkor megbénul az országod (mintha ki lennél tiltva a modik által), amíg nem vipeled újra, vagy a fent említett dolgokat nem teszed (fellépsz, újraindulsz, vipelsz). Kb.. de ha nem így van valaki cáf! |
Mint az anarch.
Annyi a különbség hogy a vip sokkal drágább, sokkal tovább kell vipelni hogy játszani tudj és a jelenleg vippel sincs nagy esély messze jutni az Aban. És sokaknak meg spontán nem tetszik az elv,hogy vipelj vagy ne játsz. |
Quote:
|
Quote:
|
Messze nem vagyok a topban, ha ez érdekel.
De ha Te lennél A-ban akkor látnál. |
Nem vagyok az A-ban, ezt már korábban leírtam, de úton vagyok felé :) Ha nem más, létszámnövelek :D
|
Quote:
|
Quote:
A másik: olvasd végig az eddigi hozzászólásokat, elég tisztán látszik, hogy eddig nem tetted meg. |
Ja, és még valami: ez a téma miért nem a Queosia fórumában van, angolul? Ennyire nem tudunk angolul, vagy ennyire nincsenek nem magyar (Hódítóból átszármazott) országok az 1/A környékén, vagy ennyire nem érdekel minket az ő véleményük?
Szvsz nekik is meg kellene adni a lehetőséget arra, hogy elmondják a véleményüket. |
Nem hiszem, h jogod van ilyennel megvádolni! Azért, mert szimplán nem tetszik neked, amit írok. Igenis harcolni fogok az ellen, hogy bárminemű változtatás legyen az angolban. Kivétel ezalól a 90 nap eltörlése, ill a vipelés egyszerűbbé tétele.
|
Quote:
|
Quote:
Össze kell állni 10-en klánba, és leverni minket, vagy Remyéket, vagy mindkettőnket :D De azt nyugodtan vehetitek 100%-nak, hogy ha valaki egyedül próbál 1 személyesbe felvenni, az soha nem fordul, legalábbis a jelen állás szerint :D |
Szerintem a leverni dolog 10 jól játszó játékos esetén sem fog sikerülni.Monróéknak sem hinném jó darabig.
És nem csak a távolságról van szó, hanem a tartalékról. A 2 klán kezében a piac is, akkor lesz esélye valamelyik szövinek ha gigászi tartalékot sikerül felhalmozni.Még pár hónap a megközelítés után. ÉS valahogy azt sejtem nem feltartott kézzel fogják várni őket.Legegyszerűbb ha tovább növelik a szakadékot és máris szívás- Sajnos ha valaki messze akar jutni akkor ott lesz a kisértés amit monró mond: a földleadás a havernak. Már pedig az jksz. |
lenne meg 1 megoldas. addig amig nem eri el xxx letszamot az a csoport addig nem lehetne 10 oris klanokat csinalni. ezzel sok kis klan jonne letre sokkal kozelebb 1mashoz. tehat gyakrabban lehetne utni is, ami elenkitene a jatekot.
mondjuk az alap lehetne max 3, emellett a csoportletszamot osztani kene 12-vel. igy most max 4 ori alkothatna 1 klant. a 10-es klanok csak 120 csoportletszamnal lephetnenek eloszor eletbe. tehat: alap max = 3-as (47-ig) 48 oritol = 4-es 60 oritol = 5-os 72 oritol = 6-os 84 oritol = 7-es 96 oritol = 8-as 108 oritol = 9-es 120 oritol = 10-es vagy lehet az alap esetleg 2 is. igy akkor az alap max az 36 oriig tartana. ezzel ki lehetne kerulni, hogy a 2 topklan beboritsa a csoport 1/3-at jelenleg... |
Quote:
Bocs, hogy beleszólok, holott nem is játszok angol A-ban, de Smooth mond valamit. El tudnám képzelni azt is, hogy egy klán max a csopi 10%-a lehet, azaz pillanatnyílag 5 ori. Akkor a topban máris 4 klán szerepelne, és csak történne valami:) Ha más nem, megbeszélt ütésekkel még jobban eltávolodnak, mer a topok már csak ilyenek... |
De akkor a baráti orik mostani kapcsolasat frissiteni kellene...mert igy jo ideig nem tamadnak egymast...
|
Ezzel az 5lettel csak megkönnyítenétek a top-ok haladását...
Gondolkozzatok már kicsit... |
Fedező bajnokság lenne valszeg :)
S a sok-sok felhalmozodott katit elfedeznék a top klánosok :) |
kisber szerint minden marhasag, csak maradjon tovabbra is igy ahogy most van... erdekes, nem?
ha tenyleg ugy lenne ahogy mondja, akkor a 2 top klan miert nem darabolodik el 5-6 kisebbre? |
Quote:
|
Smooth ha nem tetszik Kisbér írása akkor szerezz még jópár ismid magad mellé menj fel és üsd le!:)
Én szívesen segítek neked, egy éven belül fel is érnék:D |
All times are GMT +1. The time now is 11:03. |