![]() |
Quote:
fémbánya,könyvtár! Ezzel elérnénk hogy senki ne csináljon extrém életképtelen orikat! |
Quote:
|
Sőt az se kivánatos hogy egy alacsony hekin lévő elf termelje a klánnak a kaját ezerrel mert a tanyákat kihagyjuk a korlátozásból és esetleg mnt hegyekkel bevédve 50% tanyával termeljen!
|
Quote:
A 30% még elfogadható, ha már korlátozni akarunk, de az épületfajtánkénti 15% már túlzás lenne. Nem a bank meg a kovács zavar engem ezzel kapcsolatban, hanem a tanya. Gyakorlatilag önellátásra kényszeríted az orikat kajaügyileg, illetve olyan minimális túltermelésre, ami inkább káros, semmint a játék hasznára válna. Illetve épp azoknak válik a hasznára, akiknek elméletben a legkevesebb szükségük van rá: a nagyoriknak, akik megtehetik, hogy üresen álljanak, és a mostani ár többszöröséért termeljék a kaját. |
Quote:
|
Serg, most őszintén.. ha nem üresek az orijaitok, akkor valami baj van Veletek.. most ezzel nem megbántani akarlak.. de ha olyan magas hektárszámon, ahol SENKI sincs a közeletekben full fel vagytok töltve.. akkor ott valami tényleg nem kerek..
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha a tanya 15% ra lenne korlátozva, akkor nem számítana termelő épületnek, mivel aki ennyi gabonatermeléssel túltermel érzékelhető mennyiséget, annak üres az orija. Sztem tanyára 30% vonatkozzon.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Banknal nem a %-ot kellene korlatozni a mennyiseget, hanem penzertekben.
Mivel ha lesz egyszer vha egy 30.000 hektaros orszag, akkor pl. 15% bankkal, ami 4.500 darab, 810.000.000 aranyat termelne naponta. Ami szerintem tulzas. (persze ami meg most van egyes oriban, az undorito) Ha pedig korlatozzuk, akkor annyi %-ra korlatozzuk, amekkora lentebbi hekin se kell tobb. Ezzel kapcsolatban valaki adhatna egy %-ot, hogy pl. egy elf kereskedo mondjuk a top30% hataran hany % bankot engedhet meg maganak biztonsagosan? |
Quote:
2.A bankos orinak gyengébb a védelme tehát könnyebb katonai akciókkal támadni! 3.A pénzt a bentartott pénzből generálják mert ha nincs pénz az oriban az nem is kamatozik! 4. Légyszi ne demagogizáld már itt a népet |
Quote:
|
Quote:
Ezt elfogadom én is. |
Quote:
Tanyákkal együtt is sokallom a 30%-ot ugyanis...: termelő extrém ori van 4 féle: 1. bazisok bank 2. bazisok bánya és kovács 3. bazisok tanya 4. bazisok könyvtár Aki mindegyikből tart annak a termelése semmiből sem extrém. Ha viszont csak a fent említett épületek egyikét tartja az 30% esetén is extrém értékeket hoz, ergo nem csináltunk semmit! |
Quote:
pl Flangánnak van 32% termelő épülete, és magában hozott napi 2-6 milliárdot, az aktuális árak függvényében. a 30% lent lehet nem sok (vagyis nem termel bazi sokat), de nagyori szinten rengeteg lehet. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
akkor az nem extrém? |
Quote:
ennek ellenére extrém volt és remekül példázza, hogy a 30% tanyákkal együtt sok. a bankokban meg még mindig Monroval értek egyet miszerint napi fix összegben kell behatározni azt az előnyt amit egy személyiség adhat. eddig ha jól rémlik a napi 180 és 300Millió hagzott el. és én még mindig azt mondom, hogy az összes termelést tanya kivételével fix napi kvótában kéne meghatározni. |
Mellesleg megjegyzem minnél kevesebb pénz generálódik a csopiban annál kevesebb háború lesz és én nem is értem miről beszéltek igazán nem láttam hogy az 1 A ban annyira elszaporodtak volna a kereskedők hogy szabályozni kéne!Vagy tévedek?Van egyáltalán kereskedő ori sok bankal azon az egy orin kívül?Mert ha nincs akkor ez diszkrimináció szagú erősen!
|
Quote:
|
Quote:
és nem tudom miért nem lehet belátni, hogy egyzserűen egy hiba , hogy 1db ország kamatozhat havi 50 milliárdot. ne a te oridról van szó alapban, hanem elvről, túl sok péntz ez 1db szeméyliségért. egyébként meg van (volt) más ori is, nevet nem mondok, de mértünk fel 300k körül orit 0 barakkal (!) csak bankkal, és remekül termelte a pénzt lévén mntje, volt mindenkivel.. |
Quote:
1. nem teremtődik "uj" pénz 2. hogy azt el kell adni. |
Quote:
|
Quote:
Ki kell javitsalak nem kamatozik 50 milliárdot 27 milliárdot kamatozik egy hónap alatt És ez sokkal kevesebb lenne ha csak 15% bank lehetnbe egy oriban |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem teremtődik "uj" pénz |
Quote:
|
Quote:
no mind1, nem ide tartozik, pláne, hogy mi csk figyeltük az eseményeket :) és a vita is parttalan, Te most személyes érdekeid miatt ragaszkodnál hozzá, holott ha a játékot néznéd, belátnád, hogy még a havi 9 milliárd is túkl sok.. |
Quote:
Mert rájöttünk, hogy nem tartható a szitu. El lett cseszve ennyi. |
Quote:
9 milliárd sok???persze mikor egy nagy ori ijjassal vagy lóval való megtöltése alsó hangon 10-15 milliárd akkor mihez képest?és jobb helyen kell mindkettőből annyi |
Quote:
havi 27 milliárd szerinted nem is sok egy orinak?? hol élsz? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:05. |