Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=116)

zstzs 08-21-2006 12:03

Pedig így harmatosak nagyon, ekkor legalább a rengetést blokkolhatnák meg ki tudná deríteni ki lopkodja az embereit és még ekkor is vak lenne meg senkit se tudna ártózni, cserébe levenném az automata vérszomjat.
Egy Óriás szerintem pár korházzal így is akkor mászik rá ha akar.
De így sok kezdő csalódik pláne akit fantazit olvasott sokat.
Az élőholtaknál mindegyiknél van valami varázslat (Vámpírmágus, Lich).
Így még talán 4. szinten is megálná a helyét meg szövibe is bevennék őket ha legalább a térkapukat fel tudja deríteni.:)

-_Ment 08-21-2006 13:48

re zstzs

"cserébe levenném az automata vérszomjat."

Na akkor támadásba is harmat lenne ha valakinek fenn van a védelem+tekercsek szvsz esélye nem lenne ütni..
És így már nem ér semmit se hogy tudja ki lopja mert visszavágni úgyse tud.

laci 08-21-2006 13:53

Én nem értem, miért agyalunk folyton az élőhalotton. Egyelőre nem úgy tűnik, hogy lesz bármilyen változtatás ezzel a fajjal kapocslatban, ami nagy kár, de nincs mit tenni... :(

zstzs 08-21-2006 15:24

de ha tud saját magára hatót fölrakni akkor fölrakhatja ugyanugy mint más fajok a vérszomjat,de a serege igy is gyengülne a variknak kell a hely így kevesebb barak lenne. Esetleg kaphatna 10-20% támadás bonuszt.

Synkel 08-21-2006 19:32

Quote:

Originally Posted by zstzs (Post 29228)
Pedig így harmatosak nagyon, ekkor legalább a rengetést blokkolhatnák meg ki tudná deríteni ki lopkodja az embereit és még ekkor is vak lenne meg senkit se tudna ártózni, cserébe levenném az automata vérszomjat.
Egy Óriás szerintem pár korházzal így is akkor mászik rá ha akar.
De így sok kezdő csalódik pláne akit fantazit olvasott sokat.
Az élőholtaknál mindegyiknél van valami varázslat (Vámpírmágus, Lich).
Így még talán 4. szinten is megálná a helyét meg szövibe is bevennék őket ha legalább a térkapukat fel tudja deríteni.:)

Áá a mi hulláink nem olyanok:) Ezek a Kaptárból szabadultak, mennek, oszt jóvan... Vándor személyiséggel meg a Holtak Hajnala hullái:) Ha sokat tűzgolyózzák, akkor meg vizihulla, mert csak azok élik túl:D:D

Némabob 08-24-2006 11:58

Szerintem a hullák csak ugy vannak kell ilyen faj is!!Öket lehet agyba föbe szivatni:D

Böröte 08-24-2006 14:35

Üdv
igen, lehet szivatni rendesen, főleg ha jókor gömbözöl :D
most vertem be 1 hullát vagy 5 sereggel - és lenne ehhez 1 kérdésem is
ilyenkor teszem azt 600 hekin 600 vagy az 5szöröse 3000 érték nyavalyát hoznak haza a seregek?:confused: Tehát összeadódnak amit külön külön hoznak vagy csak 1szer számít?

Colony 08-24-2006 14:38

Quote:

Originally Posted by Böröte (Post 29531)
Üdv
igen, lehet szivatni rendesen, főleg ha jókor gömbözöl :D
most vertem be 1 hullát vagy 5 sereggel - és lenne ehhez 1 kérdésem is
ilyenkor teszem azt 600 hekin 600 vagy az 5szöröse 3000 érték nyavalyát hoznak haza a seregek?:confused: Tehát összeadódnak amit külön külön hoznak vagy csak 1szer számít?

Csak egyszer

Böröte 08-24-2006 14:42

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 29532)
Csak egyszer

köszi a gyors választ
zsíííííír akkor még megélem a holnapot:)
de a most megpusztult 145 kicsi elf már nem:D :D :D

dreaman68 08-24-2006 20:18

Szövetségben nyomjuk 4 hullával szerintetek egy kereskedő hullának mi az ideális felállás?

-_Ment 08-24-2006 20:25

4 Hulla:eek: merészek vagytok:) de szerintem egy jó szövi ellen nincs az a felállás amibe fel tudnátok velük venni a versenyt de biztos esz aki megcáfol

Massza Rex 08-25-2006 07:31

Quote:

egy kereskedő hullának mi az ideális felállás?
Barakk, torony, bank.

És sok íj...:)

Lesz sok pénzed amit nem tudnak elopni, beütni sem olyan egyszerű, és mehet a felfedezés.

Már ha valaki ezt a "játékformát?" élvezni...:confused:

Ha akciódús életet akarsz, akkor 3 hulla (íj ló felállás, harcos vagy vándor szem) és egy toli-vari tudós. (pl elf kevés katival)

Colony 08-25-2006 08:05

Sok íjász? 4 fős hulla szöviben?
Ha védekezni akar akkor mf lenne. Védekezni ugy se tud ilyen szövetségben, mert honnan tudná mikor kell behívni a segítséget?

Olyan felállásba menjél amilyen a szövetségesednek van, annak egységesenek kéne lennie. Hiába van 1000 lovasod ha a szövidnek 1000 elitje van, mert nem tudtok egymásnak segíteni. És itt nagyon egymásra vagytok utalva.
Én inkább teljes elit felállást (max egy nagyon kevés íj) ajánlok az egész szövetségnek, azzal még egy picit taktikázni is lehet.
Kereskedőnek bank 5-10% körül, alsóbb szinteken 5% felsőbb szinteken...majd ha netán egyszer aktuális lesz:cool: :cool: :cool:
Ház ugyan ez, alsóbb szinteken még nem kell sok, kevés a gyújtogatás, felsőbb szinteken...ha aktuális lesz, jó pár felesleget építeni a gyújtogatások kompenzálásra.
Értelmszerűen sok sok barakk és minnél kevesebb egyébb épület! (egyébb épület lehetőleg nulla)

Kiváncsian vár(juk)om a fejleményeket, meddig juttok el!

Massza Rex 08-25-2006 09:15

Colony: a postom első fele MF kereskedő hullának volt címezve. :p

A másik fele volt a 4 tagú szövire válasz.

Alsóbb szinten (600 heki alatt) a 3 hulla hadi és egy szem elég durva, mert a gyújtás még alig visz a rengetés is gyenguc, és a 3 hadi igen komoly erőt képviselhet, ha sokat vannak gépközlebe, a szem sok távot néz, stb, stb...

Amikor 15e paci meglódul feléd 300 hekin az elég erős...:eek:

dreaman68 08-25-2006 11:03

Na most mi 4. szinten vagyunk nekem van 1000 íjászom -több is volt de valaki rám zállt és bye bye barakkok...- meg 15 ezer elitem. Egyik szövetségesemnek 2000 íjász meg 14 ezer elit a 3. nak 11 ezer elit és 2 ezer íjász Neki van 50 tornya de 2. szövetségesem nek meg nekem csak 15. A 4. szövetségesünk nem rég lépett ki de nem soká lesz negyedikként is hulla vagy egy varázsló

Massza Rex 08-25-2006 11:10

hát akkor élvezzétek ki a helyzetet amíg lehet, mert magasabb hekin a gyújtás és rengés még fájóbb lesz.

Valamiért elég kevés élőholttal találkoztam a harmadik szinten, a másodikban eddig pedig csak 1-el.

dreaman68 08-25-2006 13:50

na jó kezdtek meggyőzni hogy váltsak. de melyik lenne a jó faj egy elit+íjász felállásban? Én az elf meg a törpe között gondolkodom

Harcosok 08-25-2006 14:04

Gnom vagy orias:)
Szerintem az elf nem valami jó hadis törpe hadisnak??:)

dreaman68 08-25-2006 14:11

de mondjuk egy elfnél azért a védelmem biztosabb a törpénél meg a 20% férőhely a gyorsított továbbképzés és a 200í% fegyver igen kellemes. Ja még azt nem mondtam hogy kereskedő leszek emelett.

Harcosok 08-25-2006 14:21

attol függ mennyire akarod kiélezni az orit elmellett
elf törpe tuti lelopják a tekit(a tolisok)
kereskedő akkor gondolom az orid min10% bank:)amelett már ütő eröt nem igazán képviselhetsz:)na jó mágis.)
törpnek 56% a laki tekije
gnomnak 50% laki teki

dreaman68 08-25-2006 14:45

csak 8%:) de sztem a törpe lenne a helyesebb választás nekem most csinálok arra mezőgazdasági tekit ergo nem kell annyi tanya meg zsém mindig van meg piac is. 5 ezer tornyos íjásszal akarok 3. szintre lépni. Ez 91 ezer pont elfel, de nélküle csak 60 ezer

KORPA 08-27-2006 17:55

Quote:

Originally Posted by MiKoR (Post 1732)
ÜDv!

Hát úgydöntöttem ide nyitok témát, ugyanis a fantáziám mindig bizgerálta :O ez az élőhalott/zombi/hulla.

Remélem másokét is akik esetleg nem csak arra mennek, hogy náluklegyen a zászló esetleg őklegyenek a csoport élén vagy több milliárddal beraktárazva gyűjtsék a személységeiket!

Magyarul ide várnám azokat akik esetleg zombi fanatikusok, kipróbáltál ezt a fajt, vannak negatív és pozitív tapasztalataik esetleg ötleteik a fajjal kapcsolatban, hogyan is lehetne "életképes" élőhalott országot kialakítani!

Jó-Jó de mi van elf oriban?:)

rika33 08-31-2006 17:38

Hullával kapcsolatban szeretném kérdezni.
Ha lopnak tőle, akkor nem változik a tolvajnak a hírnévpontja.
Ugyan ez igaz az ártózásokra is?
(Gondolok itt pl. tűzgolyóra)

Massza Rex 09-01-2006 08:10

De igen, változik...

Bogár 09-01-2006 09:22

idézet a Hírnév súgóból:

"Mivel az Élőhalotton bárki képes átütni akár tolvajjal, akár varázslóval, ezért az ellene irányuló akcióknál csak a nyertes csatáért kapsz hírnvépontot (+ vagy -)."

Massza Rex 09-01-2006 12:27

Látszik, hogy mennyire odafigyelek a hírnévre, ha még ezt sem tudod...:)

aúú 09-06-2006 18:03

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 30036)
De igen, változik...

Nem, nem változik... varizástól sem.

Őselem 09-07-2006 17:44

hali,

tapasztalataim alapján hullákkal az legyen aki le tudja nyelni a békát, mert igen idegeítő tud lenni a lopás elleni védtelenség. (engem két nap alatt 12 millió arannyal húztak be 5. szinten:mad:) kissé letargiába estem.

persze gondolom ennek ellensúllyozására, mindent jóval drágábban tudnak eladni a hullák a drágakő pl nállam mindig 2000-et ér.

Ati 09-07-2006 17:58

Quote:

Originally Posted by Őselem (Post 30470)
hali,

tapasztalataim alapján hullákkal az legyen aki le tudja nyelni a békát, mert igen idegeítő tud lenni a lopás elleni védtelenség. (engem két nap alatt 12 millió arannyal húztak be 5. szinten:mad:) kissé letargiába estem.

persze gondolom ennek ellensúllyozására, mindent jóval drágábban tudnak eladni a hullák a drágakő pl nállam mindig 2000-et ér.

Kezdő játékosoknak semmiképp nem ajánlom a hullát. Javaslom, hogy egy másik fajjal indulj újra, ahol ki tudod használni a játék minden lehetőségét.

Massza Rex 09-07-2006 18:22

Őselem: legyen bankod, már is elkerülnek a tolik...

10 bank már hatalmas védelem, a duplája pedig szinte tökéletes...(főleg mivel nem függ a hekitől, lsd súgó)

dreaman68 09-07-2006 20:27

Quote:

hali,

Igazán nem is a pénz lopás a legidegesítőbb, mert ha van bankod nem lopnak. De ha rengetnek vagy tűzlabdával dobálnak az idegesítőbb. Egy jó tipp hullának: Raktárakban ne hagyj semmit adj el mindent a pénzt pedig tartsd a piacon pl katonákban így lopni nem fognak max embert, ami azért veszélyes tud lenni ezért 70-75% felett ne legyen a foglalkozottság.

solven 09-07-2006 20:29

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 30503)
Igazán nem is a pénz lopás a legidegesítőbb, mert ha van bankod nem lopnak. De ha rengetnek vagy tűzlabdával dobálnak az idegesítőbb. Egy jó tipp hullának: Raktárakban ne hagyj semmit adj el mindent a pénzt pedig tartsd a piacon pl katonákban így lopni nem fognak max embert, ami azért veszélyes tud lenni ezért 70-75% felett ne legyen a foglalkozottság.

A hullámnak egyáltalán nincsen raktárja :)

Ha kell valami, akkor veszek a piacon, és még abban a körben el is használom... :)

4/M-ben mükszik

Mondjuk a gyujtás, és rengetés tényleg idegesítő...

aúú 09-08-2006 10:56

Quote:

A drágakő ára nem faj függő, sőt, nincs olyan, hogy a zombival drágábban tudsz eladni mindent... a piacolási lehetőségeid pontosan ugyanolyanok, mint bármely más fajnál.

Burning 09-08-2006 13:09

hát nem tom dreamen hogy ez így van-e :confused: mer én mondjuk emberhiányban küszködtem és attól hoztam embert akinek kicsi volt a foglalkozottsága mer attól jobban jöttek :D mondjuk ez csak az egyik oldal mer a másik meg az, hogy ha van egy toli az elhoz tőled nagyon sok embert,akkor még rád a tűzgolyó aztán az épületek már nem tökéletesek és úgy nagyobb a beüthetőség lehetősége;)

dreaman68 09-08-2006 19:35

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 30570)
hát nem tom dreamen hogy ez így van-e :confused: mer én mondjuk emberhiányban küszködtem és attól hoztam embert akinek kicsi volt a foglalkozottsága mer attól jobban jöttek :D mondjuk ez csak az egyik oldal mer a másik meg az, hogy ha van egy toli az elhoz tőled nagyon sok embert,akkor még rád a tűzgolyó aztán az épületek már nem tökéletesek és úgy nagyobb a beüthetőség lehetősége;)

Egy hullával nem tudsz embert lopni...
Amúgy a hullának télleg ház meg barakk kell. Ha kereskedő vagy akkor még bank. És a hullának kereskedőnek érdemes lenni.

Burning 09-09-2006 15:33

nem figyeltél dreamen

ez egyértelmű egy hulla legyen kereskedő házzal bankkal és barakkal:D amúgy meg nem azt mondtam dreamen hogy a hulla hoz embert hanem a toli;) mert ha kicsi a foglalkozottság több ember jön... és én azt mondtam hogy mikor emberhiányom volt orkkal akkor hullától folyamatosan hoztam el embereket. de ez rizikós is mer ha nem azért visznek embert mer kell akkor attól viszik akinek kevés van ezután még a vari meg a toli is szépen be tűzgolyózzák és akkor jönnek a hadik és annyi

Peter 09-09-2006 23:35

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 30503)

szerintem 80%os foglalkoztatottság már bőven elég egy hullának...:)

dreaman68 09-10-2006 10:32

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 30719)
szerintem 80%os foglalkoztatottság már bőven elég egy hullának...:)

hát ez függ attól 0hogy hány embered van egyáltalán

Csokibácsi 09-10-2006 10:37

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 30744)
hát ez függ attól 0hogy hány embered van egyáltalán

A 80% az 80%, ha 1000 embere van, ha 100000 :)

Grabi 09-10-2006 17:25

engedd meg, hogy reagáljak rád :) ha mf vagy nem tudod a kapun kideríteni ki lop csakh ha emberre lopnak de azt is csak akkor ha benn vagy akkor mikor lopnak és nagyon nézelődsz.

az ilyen sok ház pedig röhej és teljesen felesleges, már rég beáll az automata védelmed mire elérnének akár 60%-hoz is :) és így baromi kevés a sereged. ha meg mindig full pacival támadsz ki 1. a hadisokat nem ütöd át, az egész szövi meg tudna ütni max tábornokkal ha akar és L-ben 3-4k nyersis árakkal bukni az épületeid 60-70%át nem túl kellemes.

ajánlanék neked óriást helyette vagy kb. 83-85%-os foglalkoztatosságű zombit szövisként. remélem segítettem :)

All times are GMT +1. The time now is 06:03.