![]() |
Quote:
|
Na nezzuk csak
Azert kellene lekorlatozni max hekire az orikat, mert ha belegondolsz, azzal mi a francot erunk el ha felzavarjuk az orikat kicsirol indulnak, ugyanoda jutnak... fordulas 1 ido utan => lehetetlen h utod fel magad teszem azt 200k hekire? elegge durva a 65k max barakkal, nem gondoljatok? itt epp az utes fontossaga a lenyeg!! nem az h 100k heki utan jöhet a fedezes, akarmilyen rohadt draga is... 100k hekin még 65% barakk elmegy... felette viszont.... 130k-140k-n mki ott lenne 65k barakk 35k torony es maris ott a beuthetetlen ori :) a top5%ot viszont sajna tenyleg ki lehet jaccani.. akkor mi lenne ha lenne olyan mondjuk h: ha vki bekerül a top5%ba elkezd pörögni 1 szamlalo, ami addig tuti nem all meg míg ki nem esik a top30%bol ez igaz h elegge szivatos lenne pl 1 kis 8asnak... :D de hat 1 kis 8asnak legyen is akkora tudasa h vegigver mkit annyi ido alatt! |
Szerintem nem lesz fedezes, ez tutter.
130-140k hekiig pedig nagyon durva eljutni, szerintem. Azert gondolj bele, hogy a mostani D kialakulasaban mennyire jatszott szerepet a felfedezes. Ha a felfedezes mint olyan lehetetlenne valik, akkor az eletbe nem lesznek szerintem magas hekis orik a tavolsagok lekuzdese miatt. Nekem ez a velemenyem. |
ha ugyse lesznek ilyen magas orik akkor miert ne lehetne lekorlatozni?:)
|
Korlatozhatod siman :)
|
én mindenképpen támogatnám a 100k hekis max hekihatárt :)
így nem lennének giga orik,másrészt meg kihívás esetlegesen felvinni egy orit top1-re,esetlegesen 100k hekire,majd kitenni SZK-ra vagy lefordítani :) én legalábbis ezt tenném... |
megint hagyjuk behalni a témát?
vagy mi van? |
Megvitattuk, kialakult vmi körvonal, de nem tudjuk mi fog történni. Jah ez a behalás...:(
|
Szerintem:
Mondjuk akkor az én álláspontom, ez jött le nekem legjobb ötletnek a entiekből:
-D és H összevonása -új klánszerű csopi, ahova egy hónapig bármelyik mostani Ds vagy Hs top30as ori felléphet 2400as max hekivel -50ks hekihatár ebben a csopiban -egy játékos legfeljebb egy klánban játszhat, de egy klánban többen is lehetnek -mindenkinek akárhány szk ori engedélyezett |
Quote:
-hekihatár lehetne talán 100k. talán ennyi,de amugy hasonlóan gondolom én is :) |
Quote:
|
Quote:
Ati pedig megmondta,hogy ilyen korlátozások,hogy 1 játékos csak 1 klánban,nem lesz.Saját magunk meg nem tudjuk szabályozni,nyilvánvaló. |
re
Mindenki maga döntse el hogy menyivel menyen fel! Ha izgalmasabb játékot szeretne minnél kevesebb orival... hameg erősködni akkor többel, enyi! Nem kell szerintem ezt semmihez köttni hogy ki hány orival menne....;)
|
Quote:
A sok ori -jobb esetben- nem erősködést jelent. Egyébként vkinek a 10 is sok,vkinek meg az 50 is kevés,szóval ez relatív. OFF |
Quote:
Quote:
|
Akkor összefoglalva,hogy miben értünk egyet,többnyire:
-a mostani H-t és D-t össze kell vonni,ebből lenne az "új" H(itt vipelni kellene 90 nap után,mint az alsóbb szinteken) -ebből az összevont csoportból akárhonnan lehessen lépni(ezt Ati nem biztos,hogy támogatja),a megfelelő hekiszámra bebontva az orit(ha jól emléxem,1700 heki:) ) aki kis kék számmal innen akar lefordulni,természetesen nem teheti meg akárhonnan,a számának megfelelő top%-ot kellene elérnie -a következő,klános szinten mindenkinek annyi orija lehet,amennyit akar,akár SZK-s,akár nem,akármennyi klánban itt lenne egy maximum hekihatár,50 vagy 100k -ebben a csoportban nem kellene 90 nap után vipelni A köridőkkel még lehet vacakolni,de igazából azok nem olyan lényeges dolgok.A topban feltétlenül eltöltött idő max. 1000 kör legyen. Ha kihagytam vmit,szóljatok. És ne hagyjuk már behalni a topicot,mert mérges leszek,és Y-ban leviszem a hekihatárt 700ra :) |
Never egyetértek veled kivéve a mindenki akárhány klánban részt, az megölné a csopit. Vmi szabályozás kéne. Mondjuk csak főori alapíthasson klánt vagy ilyesmi.
|
OFF:
Steve a szemelyes problemaid monacoval felretehetned ebben a topicban, szapuljatok egymast mas forumokon, epp eleg az :D ON: nekem a főorim normalos, akko most IJ lenne Steve?:P vmi mas megoldas kene... korlatok meg nemtom h lennenek megvalosithatok, ezt ha Ati elmondana (persze ha 1 nagy korlatban benne lenne) akkor talan konnyebben okoskodhatnank. Igy viszont meg vagyunk love a talalgatasokkal :) |
Quote:
Quote:
|
olyan nincsen h nekem Arden v Peti klanvezerem legyen, mind2 dilis :D
|
köszi Dev :P
nah Never jól összefoglalta a dolgokat, most várom/várjuk Ati válaszát... |
Quote:
(nem értem minek ez az OFF, ON hüjjjeség :D) egyetértek én is azzal amit Never öszefoglalt, nekem első olvasásra tetszik :) |
Quote:
|
ne adj neki ötleteket :D
|
Quote:
|
Anno ezt írtam, továbbra is ezt tartom jó ötletnek:
szerintem egy teljesen új csopit kellene anarchba, ami kopp ugyan olyan mint az 1/A. Lehet multizni, de 1 embernek csak 1 klánban lehetnek orijai. Akár mind a 10 is 1 kézben lehetne. Más klánban lévő oriba nem lehetne belépni! Szűrve lenne, és ha mégis belép visszakerül Y-ba az az ori amibe belépett. Viszont SZK-n lehetne mindenkinek még plussz orija,de ide is csak ő léphet be. Ezekkel az orikkal lehetne taktikázni, "ráállni" más klánokra, raktárnak használni, ha még van piaca utalni. Szerintem így hatalmas taktikázások mennének! De mindenképp fontos hogy 1 embernek csak 1 klánban lehessenek orijai! |
Quote:
Még nem írt semmit Zsoké, vki írjon már be H forumra hogy véleményezen pls! És Jupi sem írt (segéd nemér:p ) nomeg persze Crazy sem, őt is eléggé érintené... |
Quote:
Ha mégis, akkor érdekes lesz, bár azt hiszem már elég a normál is. S Te is jobban tennéd, ha nem ide irogatnál, hanem néznéd a távolokat.. mert mindig én sem vok;) |
Na, de ha a sajat klanoddal tapolod magad, akkor az nyer, aki a legtobb klant ki tudja allitani.
Egyetertek Arwyllal: 1 ember > 1 klan. |
Szecsa ilyne korlat nem lesz sztem sem...
vagy csinaljunk meg 1 normalt ahol le van korlatozva a max ori v marad anarch en anarchra szavazok :P ha belegondolok akinek van ideje, orija es tudasa hozza, aze lesz a szint... ez mindegyik szitnen igy van, es ha igy is jo :D max összefogunk ellene es lezavarjuk onnan :P elejen nem szabad hagyni senkit sem elhuzni, a lenyeg ez |
igaz :)
igy elfogadhato a dolog :) klanszinten joval nehezebb lesz egy csoportot iranyitani :) |
Bevallom őszintén nem külösebben érdekel mit bohóckodtok ott anarchban, csak próbáltam olyat kitalálni amivel nem halnátok bele az unalmatokba, amit saját magatoknak csináltatok! :P
Ha létrejönne ez a klánszint szabályozás nélkül mi lenne? XY felhoz 200 orit, csinál vele 20 klánt, és addig ütögeti magát amíg ugyanolyan értelmetlen csoport létre nem jön mint 2/D-ben most! |
Quote:
De ha mar gyarkolatilag vippes akkor miert ne lehetne arra bevezetni a kotelezo vippet es az "Uj" H csopit meghanyi ahogy most van a D?? |
Quote:
|
ez az eredeti tervben is így szerepelt.
|
Quote:
|
Atit varjuk, hogy hozzaszoljon a temahoz...
Egyelore szerintem mindent megbeszeltunk :) |
Quote:
1 klanszint miatt en nem mondom h töröljük az anarchot az fix :P anarchban meg nem lesz korlatozas ahogy leirta, kesz ennyi, ezen mar felesleges tovabb vitazni |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:14. |