Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Pool 11-30-2006 16:23

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 48375)
Miért, a bénákat, s elnyomottakat kéne támogatnom? Nem vagyok én szamaritánus.
Ha vki béna, akkor ne legyen kis száma, vagy ne legyen mégtöbb, igen, ezt javasoltam!

Kihagytad a csórókat :D

Synkel 11-30-2006 16:24

Quote:

Ha vki béna, akkor ne legyen kis száma, vagy ne legyen mégtöbb, igen, ezt javasoltam!

Azaz az a jó játékos akit pénzelnek fentről, és felfedezi magát... Magad ellen beszélsz

Arrakis 11-30-2006 16:24

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48373)
A jelenlegi topklán egyik tagja miközben ezerrel fedezett mellettünk elfele, nekünk szaladt egypárszor. Minden alkalommal lepattant, és azt hiszem 2 ízben haza is lett kísérve. Most 20k hekin örül a baromi nagy játéktudásának. Arra nem gondolod át ezt még egyszer?

Mondtam, ez a kis kiskapu megvan az ötletemben, erre nem tudtam orvoslattal szolgálni benne.

Goldy 11-30-2006 16:24

Quote:

Aki meg übermájer azt meg mégjobban támogasuk meg
woow
annak szerintem meg nincs rá szüksége

Pool 11-30-2006 16:25

Mikor lesz ebből majd megvalósult dolog? :(

bitboss 11-30-2006 16:26

Összefoglalva.
eddig 19 oldalnyi veszekedés után a következö javaslatok vannak:
(általam megitélt nehézségi sorrendben)

1 - ne kelljen A-ba lépni, de B-böl 2-szer fordulás után legyen uj személyiség
2 - A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
3 - A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
4 - A-ban kisebb mértékü top %-okat kelljen elérni, mint az alsobb csoportokban, és más legyen az A-bol és B-böl fordulás igénye (7.lap alja - javasló: Lanka)
5 - A-ban a B-s országénál 1-el kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen

eddig ezekkel találkoztam.
felmerült bennem, hogy elöjöhetne még egy 4-es és 5-ös közötti javaslat, esetleg azonos A-bol és B-böl fordulási %-okkal. más ötlet már nemigen fordulhat elö, csak a %-okat lehetne tologatni.

na, találjátok ki, én melyiket támogatom :)
__az általam javasolt %-ok ezen topic 7. oldalán. és volt egy lelkes támogatóm is, nem sokkal utána__

Lanka

Pool 11-30-2006 16:27

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 48382)
Összefoglalva.
eddig 19 oldalnyi veszekedés után a következö javaslatok vannak:
(általam megitélt nehézségi sorrendben)

4 - A-ban kisebb mértékü top %-okat kelljen elérni, mint az alsobb csoportokban, és más legyen az A-bol és B-böl fordulás igénye (7.lap alja - javasló: Lanka)

eddig ezekkel találkoztam.
felmerült bennem, hogy elöjöhetne még egy 4-es és 5-ös közötti javaslat, esetleg azonos A-bol és B-böl fordulási %-okkal. más ötlet már nemigen fordulhat elö, csak a %-okat lehetne tologatni.

na, találjátok ki, én melyiket támogatom :)
__az általam javasolt %-ok ezen topic 7. oldalán. és volt egy lelkes támogatóm is, nem sokkal utána__

Lanka

Én a 3-as és 5-öst támogatom....

Goldy 11-30-2006 16:28

Az én javaslatom látom már be sem került:)

Goldy 11-30-2006 16:29

1-3-ig számomra elfogadható + az hogy A-s a sajátját és B-s is a sajátját ugorja

laci 11-30-2006 16:32

Részemről 1 és 2.

És Kisbér... na mindegy, no comment.

laci 11-30-2006 16:33

Különben figyeljétek meg, megint kb. 7-8 ember agyal, de amint kisül az egészből valami változás, 200-an fogják szidni.

Arrakis 11-30-2006 16:38

Na jó, nem áll módomban, s szándékomban ezekről a dolgokról vitázni, mert teljesen másként gondolkodom. Ebből kifolyólag nem is agyalok itt az ötleteken, mert más szemszögből azok valószínűleg elfogultak.

Ebben az esetben vessetek fel Ti ötleteket.

Magam részéről bármit, ami a bénákat, támogatja elvetek, azt a minusz pontot vegyétek hozzá, ha szavazásra bocsátjátok a dolgot.
Azt is elvetem, hogy a kis számosok könnyen fordulgassanak, igenis szenvedjenek már meg végre a kis számaikért.

Aban való nem kötelező játék?
Aki akar mehessen oda, aki nem, az nem?
Érdeks felfogás.
És azokkal mi legyen, akik már ott vannak, esetleg eddig is a "csak 1k kör", "336 topkör", v "vhogy csak átevickélünk rajta" klánnévvel rendelkező csoportosulások egyikét alkották?

Nem, azt hiszem sosem fogunk egyetérteni, aki nem elég jó játékos, az az én felfogásomban egy versenyhelyzetben ne érjen el semmit. Ezzel kapcsolatban mindig így fogok vélekedni.

bitboss 11-30-2006 16:42

Goldy:
az 1. pont arrol szol, hogy ne kelljen felmenni A-ba.

Smooth Scroller 11-30-2006 16:43

hagyjuk mar ezt a fordulas nehezitest! nem igaz, hogy a mostaninal is megjobban meg kelljen neheziteni. nem kell semmifele 20% az a-ban. a jelenlegi 30% is eppen eleg. most jott be a fedezes nehezites is. nem kell tovabbi. nem mindenki jatszik az uber klanok vedelme alatt. en pl 1edul szeretnem vegigtolni, es a 30% meg eppen elerheto 1edul, a 20 az mar nagyon cinkes... legyszives fejezzetek be a kulonbozo 5leteket a szivatasra. eleg mar igy is. ez itt 1 keres volt es nem kiabalas. de tenyleg, inkabb vmi mason torjetek magatokat. vmi ujon, okos dolgon.

Goldy 11-30-2006 16:43

Egy újabb fanatikus
Ha én szenvedek /csak tudnám miért/ dögöljön meg más is
Nagyon könnyű olyannak ebben így nyilatkozni akinek nem probléma egy májer klánba bekerülni, és marha sok ideje van itt bambulni hogy jajj kopnak a tekik

Ati 11-30-2006 16:44

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 48403)
hagyjuk mar ezt a fordulas nehezitest! nem igaz, hogy a mostaninal is megjobban meg kelljen neheziteni. nem kell semmifele 20% az a-ban. a jelenlegi 30% is eppen eleg. most jott be a fedezes nehezites is. nem kell tovabbi. nem mindenki jatszik az uber klanok vedelme alatt. en pl 1edul szeretnem vegigtolni, es a 30% meg eppen elerheto 1edul, a 20 az mar nagyon cinkes... legyszives fejezzetek be a kulonbozo 5leteket a szivatasra. eleg mar igy is. ez itt 1 keres volt es nem kiabalas. de tenyleg, inkabb vmi mason torjetek magatokat. vmi ujon, okos dolgon.

Ööö, elolvastad, hogy tegnap milyen változások kerültek a játékba?

"A jelenlegi 30% is éppen elég"... no de jelenleg nem ez a követelmény ám tegnap óta!

Remedy 11-30-2006 16:44

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 48403)

okos vagy. epphogy konnyitesrol volt szo. olvasgasd meg a temat.....

Goldy 11-30-2006 16:45

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 48402)
Goldy:
az 1. pont arrol szol, hogy ne kelljen felmenni A-ba.

köszi
tisztában vagyok vele épp ezért olyan szimpatikus javaslat

Arden 11-30-2006 16:46

Ati, érdemes leírnom hosszabban mi a helyzet D-ben vagy esélytelen az anarchos kék számosok helyzetének kicsit könnyítése?

Never 11-30-2006 16:46

Arra,sztem nem feltétlenül béna,aki gyakorlatilag nem ért el eddig semmit sem A-ban.Oda egy más felfogás kell.Hónapokig szenvedni,hogy utána jó legyen?Mert nekem az évekig való tekiírás szenvedést jelent,nem játékot.
Sztem egy játékban alapból nem szabadna szenvedni,az már nem szórakozás.
Igen,én sem értem el semmit,és a legutóbbi fordulásomat is úgy csináltam,hogy a napi katiképzésből fedeztem.Most akkor béna vagyok?Végülis lehet :)

Arrakis 11-30-2006 16:51

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48405)
Egy újabb fanatikus
Ha én szenvedek /csak tudnám miért/ dögöljön meg más is
Nagyon könnyű olyannak ebben így nyilatkozni akinek nem probléma egy májer klánba bekerülni, és marha sok ideje van itt bambulni hogy jajj kopnak a tekik

Goldy, nehezen hiszem el, hogy Veled is abban nem fogunk egyet érteni, hogy aki játszik, s foglalkozik az egésszel, annak megérje ezt tenni.
Segítsünk azokon, akiknek van idejük benézni napi kétszer? Vagy azokon akik csak egyszer tudnak benézni? 1 órás körök vannak. Jelenlegi állás szerint legalábbis. Akinek sok, az végignyomhatja a lassú csoportokat, de Aban, Bben nem számíthat túl nagy sikerre.
Ez nincs így rendjén?
Sztem ez az igazságos, s nem azokat kéne itt becsmérelni, akik pénzt, s legfőképpen baromi sok időt töltöttek el a hód előtt, hogy ott legyenek, ahol.
Sztem ez a nonszensz!

Pool 11-30-2006 16:53

Foglalkozzunk már végre a felvetett ötletekkel :mad:

Arrakis 11-30-2006 16:56

Quote:

Originally Posted by Never (Post 48414)
Arra,sztem nem feltétlenül béna,aki gyakorlatilag nem ért el eddig semmit sem A-ban.Oda egy más felfogás kell.Hónapokig szenvedni,hogy utána jó legyen?Mert nekem az évekig való tekiírás szenvedést jelent,nem játékot.
Sztem egy játékban alapból nem szabadna szenvedni,az már nem szórakozás.
Igen,én sem értem el semmit,és a legutóbbi fordulásomat is úgy csináltam,hogy a napi katiképzésből fedeztem.Most akkor béna vagyok?Végülis lehet :)

De hát leírtam mit gondolok erről.
Nem tartom ezt játéknak, s ne így szerezzen kis számot az orik nagy része.
Ettől függetlenül nem tartalak bénának, tudod, de ezt a véleményt nem az Aban nyújtott teljesítményeddel érdemelted ki, megkockáztatom talán nem is feltétlenül a normálos játékoddal.
Te fogalmaztad meg nekem egyszer mennyire nem érdekel a normál.. akkor most nem értem milyen választ kéne adnom erre a kérdésre.

Arden 11-30-2006 16:58

mindegy,leírom,max nem kapok rá pozitív visszajelzést :)
na nézzük...
2/D,anarch teteje.
a csoport alapból el van rontva,ezen sajnos nem nagyon tudunk változtatni,a top orik 600k hekin vannak..
nézzük,mennyi pont kell egy kék számos orinak a forduláshoz jelen állapotban.
sima egy személyiséges ori: 997.461 pont
2 személyiséges ori: 1.582.356 pont
3 személyiséges ori: 4.768.320 pont
4 személyiséges ori (anarchban jelen pillanatban ez a legtöbb): 7.185.167 pont
a csoportról: dec 1.től 1 milla pontig lehet hadakozni, jan 1-től 4,5 milla pontig.
cc 300k pontig lehet normálisan ütni most,mert hatalmas távolságok vannak 2 ország között,nagyon sok egységet kell fokozni h ütni tudj.
határ felett pedig fedezni KELLENE, amit ugye már sajnos szintén nem lehet a másik nehezítés miatt.
szóval gyakorlatilag lehetetlen a kék3-mas, kék4-es orik helyzete...

ezért szeretném kérni h finomítsunk kicsit a top%-okon.

ha nem megbeszélés tárgya akkor sajnálom,de így jártunk.
várnék visszajelzést.

laci 11-30-2006 16:59

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 48429)

Egyetértek. Hagyjuk a vitát egymás játékfelfogásáról, és próbáljunk meg egy cseppet konstruktívabbak lenni.

monro 11-30-2006 17:01

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48232)
Ezzel továbbra is az a bajom hogy kényszerűségből játszanom kell az A-ban ráadásul szigorubb feltételekkel, mintha csak simán végigviszem.

nem értem mi a baj azzal hogy ha az A-s orim teljesíti a saját feltételeit akkor a B-s fordulhasson ha teljesítette az övét + a 2k kört
Miért kell feltétlenül A-ba menni játékszernek?

Nem kell odamenni. Csak akkor nem kell kékszámot sem akarni ;)
Képzeld Goldy én marhára nem akarok 60 éves lenni de 90 évig szeretnék élni. Na most akkor mit tegyek? :)

Arrakis 11-30-2006 17:02

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 48429)

Oks, eddig még értelmes nem volt:)

Jó, ne azokat segítsük, akik elől vannak, s már letettek vmit az asztalra, elértek valamit, s fanatikusok, mert nyilván nekik nincs szükségük rá (és a Synkel által remekül megtalált kivételektől itt eltekintenék, ha kicsit komolyabban venné, feltűnne, hogy nem azokért kardoskodom, még külön ki is tértem arra, róluk mit gondolok, mind1).

De ne is azokat segítsük, akik keveset tudnak tenni azért, hogy jók legyenek, s eddig mindegyik ötlet erre ment ki.

Még várom a támogatható ötletet:)

Pool 11-30-2006 17:03

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 48448)
Oks, eddig még értelmes nem volt:)

Jó, ne azokat segítsük, akik elől vannak, s már letettek vmit az asztalra, elértek valamit, s fanatikusok, mert nyilván nekik nincs szükségük rá (és a Synkel által remekül megtalált kivételektől itt eltekintenék, ha kicsit komolyabban venné, feltűnne, hogy nem azokért kardoskodom, még külön ki is tértem róluk mit gondolok, mind1).

De ne is azokat segítsük, akik keveset tudnak tenni azért, hogy jók legyenek, s eddig mindegyik ötlet erra ment ki.

Még várom a támogatható ötletet:)

Segíts akkor engem, én túl jó, de túl rossz se vagyok...

Arra, Neked miért nem lenne jó pl Kisbér ötlete a -1 szemes feltétellel?

laci 11-30-2006 17:05

Ezzel lehet hogy nem kellene kőprofinak lenni, de szerintem 2x végigmenni éppen elég nagy vám egy újyabb számért.

monro 11-30-2006 17:06

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48246)
1,Nem érted? nem baj...
2,Hozzátartozik Jah... ha normálisan lehetne ott játszani talán meg is kedvelném
3,Egy játékban nincs kedvem szenvedni, nem vagyok mazochista alkat

Azért arra kiváncsi lennék mikor voltál fenn utoljára? :)
1000 éves orik? :D
Talán ideje lenne ujra felmenni egyszer, hogy legyen friss élményed is, ne csak 2-3 évesek.

Ati 11-30-2006 17:07

Quote:

Originally Posted by monro (Post 48453)
Azért arra kiváncsi lennék mikor voltál fenn utoljára? :)
1000 éves orik? :D
Talán ideje lenne ujra felmenni egyszer, hogy legyen friss élményed is, ne csak 2-3 évesek.

SorszámCsoport Ország Érték
118823 1/A Goldhawk 91630

Arrakis 11-30-2006 17:08

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 48450)
Segíts akkor engem, én túl jó, de túl rossz se vagyok...

Arra, Neked miért nem lenne jó pl Kisbér ötlete a -1 szemes feltétellel?

Nekem még ez is kicsit könnyűnek tűnik, de ez áll legközelebb ahhoz, amit elfogadnék.

monro 11-30-2006 17:10

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 48273)
Pedig moder voltál amihez kell egy mazochizmus :) :)

Amúgy szerintem is ha valaki ki akarja hagyni az A-t az hadd hagyja ki :) Nem erőszak a disznótor

Erre mindig csak azt mondom,hogy én sem szeretek az 5. szinten szarakodni 1000 körig. Ha nekem kötelező akkor másnak milyen alapon lehet kihagyni egy másik csopit?

Vagy ezentúl lehet majd mindenkinek választani egy csoportot amit kihaagyhat ha éppen nem szereti?

lacqa 11-30-2006 17:10

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 48382)
...
....

nekem elfogadható az 1., 4., 5. és ebből a 4.-et támogatom továbbra is

Goldy 11-30-2006 17:12

Quote:

Originally Posted by monro (Post 48446)
Nem kell odamenni. Csak akkor nem kell kékszámot sem akarni ;)
Képzeld Goldy én marhára nem akarok 60 éves lenni de 90 évig szeretnék élni. Na most akkor mit tegyek? :)

monro: kár ennyire szarkasztikusnak lenni, azért a te A-s helyzeted és az enyim egész más.
Bocsi de tamagocsizni és 3-4 évig tekit írni hogy vmire jussalk egy betokosodott csoprtban nincs kedvem. Ez egy játék amiről te beszélsz az meg az meg bilógiai tény. Felőlem annyi idúős vagy aminek lenni akarsz marhára hidegen hagy

Goldy 11-30-2006 17:14

Az A-val az a baj hogy tök más játék ha ugyanúgy nézne ki mint a többi csoport nem szólnék egy szót sem. De eleve áldozatnak felmenni bocsi de nem tetszik.
Akkor már legyen az A-ban is morálromlás 30% fölött...

Arden 11-30-2006 17:15

Ati, a D-s kérdésre ne várjak választ, vagy érdemes?

Ati 11-30-2006 17:16

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 48464)
Ati, a D-s kérdésre ne várjak választ, vagy érdemes?

D ügyben sztem beszélj hullával, a többit majd elmondja, aztán egyszer majd lesz belőle egy javaslat.

Arden 11-30-2006 17:17

ok,köszi,beszélek vele.

Bogár 11-30-2006 17:18

kb az van ebben a topicban, hogy akik 1-1 "nagy" klán tagjai, azok mindenféle könnyítés ellen vannak. elvégre nekik mind1.

lenne néhány dolog ami szerintem a megoldást jelenthetné. természetesen nem fog tetszeni azoknak, akik már évek óta az A-ban trónolnak...
1. amit Goldy is javasolt: legyen az A-ban is morálcsökkenés x topkör után
2. csak az A-ból lehesssen fordulni, mint régebb.
3. legyen az A-ban is egy földlimit, ami fölött csökken a területed szabi alatt.

szerintem a többség nem akar éveket tölteni ott fent egyetlen orival. és szerintem a többség igényeit kell figyelembe venni.
jöhetnek a kövezések.

All times are GMT +1. The time now is 07:43.