Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   betegség vs képzés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1059)

Smooth Scroller 11-29-2006 21:55

Quote:

Originally Posted by wand (Post 47894)
he?
annak idáig is így képezett a ht, semmi rendkívüli nem volt benne.
ha -60 tanya miatt éhezni kezd az ori, akkor 2 körig kajál a raktárakból és ennyi alatt visszajön a népessége. és persze ezt előre lehettt látni.
itt kifejezetten arról van szó, hogy előre nem látható dolog miatt megy át negatívba a lakosságod, és olyankor ne képezzen már rá a ht is.

miert jonne vissza a nepesseg, ha kozben tombol a pestis? arrol volt szo - es en is arra irtam -, hogy a betegseg a lenyeg. erre az volt az ominozus javaslat, hogy legyen ugy, hogy emberfolosleg eseten kepezzen csak a ht, addig hadd fogyjon akar kepzessel is a lakossag. en erre mondtam, hogy jo jo, de mar megy a pestis elso nehany kore, es meg EPPEN NEM ment at minuszba a fogi, pont jon a ht bekepez 1000 lakost es atmegy erosen minuszba a fogi. erre mondtam, hogy igy nem lenne jo.
aztan meg ha nem is mukodik majd 65 tanya az pluszba meg okozHAT elvandorlast. hogy van a rakiban kaja attol meg a nep nem jon vissza.

szoval sztem akarhogy is vetjuk a gancsot az 5let ele az a legjobb, leg1szerubb, ha alapjaratban a pestises oriban a ht nem kepez es kesz.

laziga 11-29-2006 23:08

Grat hibátlan levezetés:))))

Kisbér 11-30-2006 10:20

Egyértelműen ellenzem :)

Már így is tevét etetünk...

1. ha támadsz, viseld a következményeket
2. ha a helytartóval képzel, viseld a következményeket
3. ha alszol, viseld a következményeket

A következő 5let az lesz, ha ártót nyomnak rám, és nincs fenn a mp, akkor tegye már fel a helytartó, mert hát ez a logikus, ha benn lennék ezt tenném, és hát ezért van a helytartó, hogy engem helyettesítsen...
Vagy ha lopnak, akkor tegye fel a tisztánlátást már az első lopás után, stb, stb....

Meg hasonló fincsi full-teveetetés felé vezető rögös út... :)

Én alapvetően mellette vagyok a kényelmi változásoknak, de ez nem kényelmi változás - szerintem -.
A kényelmi változás, pl a tanácsadók oldalán a tekercsek mellett az aktuális tudomány%.
Ez kényelmi változás... :)

Synkel 11-30-2006 10:35

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48176)
Egyértelműen ellenzem :)

Már így is tevét etetünk...

1. ha támadsz, viseld a következményeket
2. ha a helytartóval képzel, viseld a következményeket
3. ha alszol, viseld a következményeket

A következő 5let az lesz, ha ártót nyomnak rám, és nincs fenn a mp, akkor tegye már fel a helytartó, mert hát ez a logikus, ha benn lennék ezt tenném, és hát ezért van a helytartó, hogy engem helyettesítsen...
Vagy ha lopnak, akkor tegye fel a tisztánlátást már az első lopás után, stb, stb....

Meg hasonló fincsi full-teveetetés felé vezető rögös út... :)

Én alapvetően mellette vagyok a kényelmi változásoknak, de ez nem kényelmi változás - szerintem -.
A kényelmi változás, pl a tanácsadók oldalán a tekercsek mellett az aktuális tudomány%.
Ez kényelmi változás... :)

Ez egy nagyon rossz hozzászólás volt:) A pajzsot ugyanis beállíthatod, hogy feltegye a helytartó, bát kétségtelen, nem ártókhoz kötve, ezzel szemben a több körös ártókat LESZEDI.

Kisbér 11-30-2006 10:41

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48184)
Ez egy nagyon rossz hozzászólás volt:) A pajzsot ugyanis beállíthatod, hogy feltegye a helytartó, bát kétségtelen, nem ártókhoz kötve, ezzel szemben a több körös ártókat LESZEDI.

Synkel, én azt nagyon jól tudom :-)
De mi lenne, ha bevezetnénk, hogy ha ártó jön, és nincs fenn a vari, akkor is tegye fel...
Vagy ha 1x meglopnak, akkor tegye fel a tisztánlátást.
Vagy minden körváltás után nézzen távot, ha jön valaki felém, tegye fel a védelemvarit...

És még sorolhatnám... :)

Ki kéne gyalulni a helytartót ahogy van :d
Kíváncsi lennék pár ember játékára :)

Kisbér 11-30-2006 10:42

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48185)
Synkel, én azt nagyon jól tudom :-)
De mi lenne, ha bevezetnénk, hogy ha ártó jön, és nincs fenn a vari, akkor is tegye fel...
Vagy ha 1x meglopnak, akkor tegye fel a tisztánlátást.
Vagy minden körváltás után nézzen távot, ha jön valaki felém, tegye fel a védelemvarit...

És még sorolhatnám... :)

Ki kéne gyalulni a helytartót ahogy van :d
Kíváncsi lennék pár ember játékára :)

És ha valakinek nem triviális, akkor IRÓNIKUSAN ÍRTAM!!!

McLoad 11-30-2006 11:02

A vihar és száraz ellen már van egy Ht megoldás lásd varázslatok részénél...(lehet fölöslegesen) kár még egy gombot ezért is. Szerintem maradjunk az eredeti javaslatnál mert az jó volt ne kezdjünk el emberhiányos meg viharos esetekre is megoldást kitalálni.
Járvány esetén a helytartó teszi tönkre az orit ez ellen kell szerintem védelem hiszen nem azért fizetjük. Vihar esetén meg más orik amik ellen meg nem kell védelem ugyanis ezért stragégiai játék (talán a meglévök is fölöslegesek de ezen ne kezdjünk el vitázni mert nem erröl szól a topic ha valaki akar nyison rá egy újat).

laziga 11-30-2006 13:06

igen, ez fontos, hogy itt most csak arrol van szó, hogy ha beteg vagy akkor ne képezzen a ht, minden más eset megoldott a htban, csak ez okoz bibit ha véletlen nem tudsz belépni az oridba mert esetleg dologzol vagy akármi más.
Sajna dolgozni meg van akinek muszály

Kisbér 11-30-2006 13:22

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 48192)
A vihar és száraz ellen már van egy Ht megoldás lásd varázslatok részénél...(lehet fölöslegesen) kár még egy gombot ezért is. Szerintem maradjunk az eredeti javaslatnál mert az jó volt ne kezdjünk el emberhiányos meg viharos esetekre is megoldást kitalálni.
Járvány esetén a helytartó teszi tönkre az orit ez ellen kell szerintem védelem hiszen nem azért fizetjük. Vihar esetén meg más orik amik ellen meg nem kell védelem ugyanis ezért stragégiai játék (talán a meglévök is fölöslegesek de ezen ne kezdjünk el vitázni mert nem erröl szól a topic ha valaki akar nyison rá egy újat).

Nem a HT teszi tönkre, hanem Te azzal, hogy úgy támadsz, hogy nem győződsz meg arról, hogy nem lettél-e beteg!
Mert azt mondom, ha az lenne, mint régen, hogy random kapsz betegséget, akkor legyen. De itt nem arról van szó.
Itt arról van szó, hogy kimész támadni, beteg leszel, de azt nem várod meg, akkor az eddigi folyamataid (amit szintén TE állítottál be) tönkretehetik az országod. Ha valakinek ez nem tetszik, akkor leállítod a ht képzését mielőtt csatába indulnál, vagy mielőtt meggyőződnél arről, hogy beteg lettél-e.
Ilyen egyszerű..

Kisbér 11-30-2006 13:23

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 48231)
igen, ez fontos, hogy itt most csak arrol van szó, hogy ha beteg vagy akkor ne képezzen a ht, minden más eset megoldott a htban, csak ez okoz bibit ha véletlen nem tudsz belépni az oridba mert esetleg dologzol vagy akármi más.
Sajna dolgozni meg van akinek muszály

Támadni sem muszáj, ha utána nem tudsz benézni 3 órával...

Synkel 11-30-2006 13:53

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48238)
Támadni sem muszáj, ha utána nem tudsz benézni 3 órával...

Nem támadás után 3 órával kell benézni, hanem beütés után 3-al. Azaz kitámadás után 4-el. Ez azt jelenti, hogy éjfélkor még kitámadhatok, utána már feleslegesen vagyok fenn éjjel, reggel dolgoznom kell, és nem látom, hogy megbetegedtem.

Kisbér 11-30-2006 14:17

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48250)
Nem támadás után 3 órával kell benézni, hanem beütés után 3-al. Azaz kitámadás után 4-el. Ez azt jelenti, hogy éjfélkor még kitámadhatok, utána már feleslegesen vagyok fenn éjjel, reggel dolgoznom kell, és nem látom, hogy megbetegedtem.

Igen, elírtam, csapódás után 3 órát akartam írni...

de:
Ezekszerint nem vagy benn, amikor beütöttél.
Nem vagy benn utána 1 körig, hogy visszatámadnak-e.

Nem értem miért probléma az, hogy éjfélkor elindítod az ütést, kv után leállítod a helytartót, hogy ha esetleg beteg leszel ne képezzen túl, majd reggel ha minden okés, visszaállítod...
Szerintem az a 6-7 óra képés kiesése nem fog gondot okozni, és nem fog kiesni nagyon termelésed sem, max reggel kicsit nagyobbat kézel.
Ennyi....

Arrakis 11-30-2006 14:33

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48250)

Synk, már ne is haragudj, ez nem kötözködés, de miért olyankor támadsz, mikor utánna nem tudsz ott lenni?
Ha nem tudok lenni nem támadok. Eccerű.
Nem azért kell fejleszteni a játékot, hogy minél kevesebbet kelljen foglalkozni vele, hanem hogy az ittlét izgalmas legyen.
Aki nem van, az szenvedjen, nehogy már azok kényét - kedvét keressük, akik felelőtlenül durbelebumm indítanak, aztán elmennek a csudába. Hát ez röhej! :P

Deni 11-30-2006 14:43

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 48271)
Hát ez röhej! :P

Az a röhej, hogy ilyenen fenn akadtok.. Ha úgy gondoljátok, hogy veletek szemben olyan hűdenagy előnyt jelentene ez az opció annak, akinek esetleg szüksége lenne rá, akkor még tanulásra szorultok játék terén..

Synkel 11-30-2006 14:49

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 48271)
Synk, már ne is haragudj, ez nem kötözködés, de miért olyankor támadsz, mikor utánna nem tudsz ott lenni?
Ha nem tudok lenni nem támadok. Eccerű.
Nem azért kell fejleszteni a játékot, hogy minél kevesebbet kelljen foglalkozni vele, hanem hogy az ittlét izgalmas legyen.
Aki nem van, az szenvedjen, nehogy már azok kényét - kedvét keressük, akik felelőtlenül durbelebumm indítanak, aztán elmennek a csudába. Hát ez röhej! :P

Pl 200 hekin meló előtt éjjel szokásom kitámadni. Tanyafree orinak ha kevés körös jól jön ha egy sereg egyrészt nem eszik, másrészt még némi kaját is hoz haza. És azért is ütök, mert szeretek ütni, sőt olykor egész jól boldogulok háborúban is.

És Kisbér: Miért nem vagyok benn sose szerinted? Benn vagyok mikor ütöttem, benn vagyok egy körrel később, mikor hazakísérhetnek, és benn vagyok a seregem érkeztekor is, hogy ha akkor támadna valakinek gusztusa rám ,tudjak sereget becserélni. Ezek UTÁN egy órával nem vagyok benn... Egy ütéshez szerintetek mennyit kéne gép előtt ülni, hogy ne legyek láma? elvégre megeshet, hogy 2 kör múlva kezdenek el rengetni meg viharozni, sőt, felgyújthatják a házaimat is 5 órával a támadás után. Sőt, ezekre jóval nagyobb esély van, mint egy véletlen begyűjtött betegségre, mégsem ülök itt minden egyes kv-nál, mert nem tehetem, sőt ami azt illeti nem is akarom megtenni...

Kisbér 11-30-2006 14:52

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48288)
Pl 200 hekin meló előtt éjjel szokásom kitámadni. Tanyafree orinak ha kevés körös jól jön ha egy sereg egyrészt nem eszik, másrészt még némi kaját is hoz haza. És azért is ütök, mert szeretek ütni, sőt olykor egész jól boldogulok háborúban is.

És Kisbér: Miért nem vagyok benn sose szerinted? Benn vagyok mikor ütöttem, benn vagyok egy körrel később, mikor hazakísérhetnek, és benn vagyok a seregem érkeztekor is, hogy ha akkor támadna valakinek gusztusa rám ,tudjak sereget becserélni. Ezek UTÁN egy órával nem vagyok benn... Egy ütéshez szerintetek mennyit kéne gép előtt ülni, hogy ne legyek láma? elvégre megeshet, hogy 2 kör múlva kezdenek el rengetni meg viharozni, sőt, felgyújthatják a házaimat is 5 órával a támadás után. Sőt, ezekre jóval nagyobb esély van, mint egy véletlen begyűjtött betegségre, mégsem ülök itt minden egyes kv-nál, mert nem tehetem, sőt ami azt illeti nem is akarom megtenni...

200 hekin egy betegség 6 kör alatt nem tesz tönkre :) Ne viccelj már :)

Ha meg benn vagy a csapódás után 1 óráig, akkor nem értelek mi a problémád...
Nem akarsz még 1 órával később bent lenni?

Továbbra is azt mondom, le lehet állítani a helytartó képzését...

Synkel 11-30-2006 14:58

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48291)
200 hekin egy betegség 6 kör alatt nem tesz tönkre :) Ne viccelj már :)

Ha meg benn vagy a csapódás után 1 óráig, akkor nem értelek mi a problémád...
Nem akarsz még 1 órával később bent lenni?

Továbbra is azt mondom, le lehet állítani a helytartó képzését...

Akkor ezt itt hagyjuk abba szerintem.
Mert az én véleményem meg az, hogy a ht álljon le magától, ahogy leáll a tekiírással, és nem veszélyezteti a zsoldfizetést...

Kisbér 11-30-2006 15:19

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48296)
Akkor ezt itt hagyjuk abba szerintem.
Mert az én véleményem meg az, hogy a ht álljon le magától, ahogy leáll a tekiírással, és nem veszélyezteti a zsoldfizetést...

Ne haragudj, de nem keverheted őssze a 2 dolgot.
Hiszen az, hogy nincs pénzed nem csak magadnak köszönheted.
Míg azt, hogy beteg leszel igen.

Ha nem vagy online, nincs bankod, és lelopnak, akkor igenis ne írjon tekercseket a helytartó.
Viszont ha nem támadsz, nem leszel beteg :D

Tehát Te idézed elő a dolgokat... és nem egy nem általad/vagy mások által generált problémát kell megoldania szegény ht-nak!

Pont ezért vezették be a vihar/száraz leszedésének lehetőségét. Hiszen az nem tőled függ.

De az, hogy támadsz-e, vagy sem, az tőled függ.
Hogy beteg leszel-e vagy sem, az attól függ, hogy támadtál-e.

Amúgy nagyon egyszerű, krónia (ezt hullán kívül mindenki tud varizni, és hullának nem gond a betegség :) ), megnézed, hogy ütött-e az elmúlt 3 napban.
Ha igen, akkor leállítod a helytartó képzését, ha nem, akkor nyugodt szívvel lefeküdhetsz, elég nagy valószínűséggel nem leszel beteg.

laziga 11-30-2006 21:34

Vagy mégis, mert azt végig nyomozni hogy olyat ütöke aki olyat ütöt aki hullát ütött. Ja és igen van olyan hogy reggel ütök és ugy gondolom hogy délbe majd rátudok nézni és hopla külsös meló másnap este vagyok legközelebb gépnél. hoppá milett szegény orimmal. Ja arrol nem beszélve hogy mindik olyankor jön a baj amikor amugy is szivat az élet.

McLoad 11-30-2006 22:25

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48266)
Nem értem miért probléma az, hogy éjfélkor elindítod az ütést, kv után leállítod a helytartót, hogy ha esetleg beteg leszel ne képezzen túl, majd reggel ha minden okés, visszaállítod...

:D
Örülok, hogy egyet értünk:))))
Ezek szerint, szerinted is kényelmi funkció lenne ez a gomb?
:D
Ez öngól lett.

McLoad 11-30-2006 22:38

JA és kedves cáfolok el kéne már döntsétek azt is, hogy Ht ilyenszerü fejlesztése tamagocsizást teremt vagy pedig aki nem ül reggeltöl estig a gép elött az ne támadjon. Mert ugye bár aki támadni akar de nem tud ott lenni 5órát a gép elött annak lenne ez segitség nem aki tamagocsizni akar. Ne érveljetek 1* p-vel és non(p)-vel is mert hát ugye bár logikailag ez hülyeség:)

Synkel 11-30-2006 22:41

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 48623)
JA és kedves cáfolok el kéne már döntsétek azt is, hogy Ht ilyenszerü fejlesztése tamagocsizást teremt vagy pedig aki nem ül reggeltöl estig a gép elött az ne támadjon. Mert ugye bár aki támadni akar de nem tud ott lenni 5órát a gép elött annak lenne ez segitség nem aki tamagocsizni akar. Ne érveljetek 1* p-vel és non(p)-vel is mert hát ugye bár logikailag ez hülyeség:)

Arra, Kisbér, ebben azért van valami...

Kisbér 12-01-2006 09:38

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 48623)

Igen, jó lenne, de akkor is ellenezem.
Ez olyan, mintha lenne benn a játékban csataszimuláció.
Csinálsz egy gömböt, meg egy éplistát, és lenne egy gomb, ami megmondja, hogy mennyi egységgel kell ütnöd, mennyi egységet kell szövitől hívni, stb, stb...

Ez is kényelmi funkció.
És szerintetek jó lenne?
Én minden ilyenszintű kényelmi funkciót ellenzek.

Lassan semmi előnye nem lesz azoknak az embereknek, akinek sok idejük van a játékra..
És hát Atiéknak is az a jó, minél több konneksön :) van.

-szerintem-

McLoad 12-01-2006 10:56

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48735)
Ez olyan, mintha lenne benn a játékban csataszimuláció.
Csinálsz egy gömböt, meg egy éplistát, és lenne egy gomb, ami megmondja, hogy mennyi egységgel kell ütnöd, mennyi egységet kell szövitől hívni, stb, stb...

Látod ebben tévedsz mert ez pont nem olyan:)
Melesleg erre amit te mondasz nagyon sokan használják H5tools-t. Én maradok a számologépnél tehát kérem senki ne használja...:D

Kisbér 12-01-2006 11:25

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 48761)
Látod ebben tévedsz mert ez pont nem olyan:)
Melesleg erre amit te mondasz nagyon sokan használják H5tools-t. Én maradok a számologépnél tehát kérem senki ne használja...:D

Én is sokat használom a h5toolst, de vannak szituk, amikor hibásan számol.
Illetve ha fontos támadást csinálok, akkor nem használok ilyeneket, kézzel számolok...

Sokkakkal ellentétben ismerem a számokat, és nem csak h5tools-al tudok lopni, varizni, vagy épp támadni/védekezni...

laziga 12-04-2006 22:26

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48735)
Lassan semmi előnye nem lesz azoknak az embereknek, akinek sok idejük van a játékra..
És hát Atiéknak is az a jó, minél több konneksön :) van.

-szerintem-

szerinted akkor úgy lenne jó, ha valaki sokat tud gépelőt lenni az nyerjen, míg aki dolgozik az meg szivjon?

Remedy 12-04-2006 22:31

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 50633)
szerinted akkor úgy lenne jó, ha valaki sokat tud gépelőt lenni az nyerjen, míg aki dolgozik az meg szivjon?

Ez eddig is igy volt... nem tunt fel? :P

Cassandra 12-04-2006 22:39

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 50633)

És aki gép elött ül egész nap, mégis szív?;)

Kisbér 12-05-2006 09:30

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 50641)
És aki gép elött ül egész nap, mégis szív?;)

Akkor a hiba az ő készülékében van :D:D:D

porika 12-05-2006 09:33

Mióta van VIP azóta, használom ezt a szolgáltatást. De mégis ellenzem, mert ha ebben az irányban haladunk akkor elöbb-utóbb már nem játék lesz hanem tamagucsi. A másik érvem meg az, hogy igenis kelljen foglalkozni a támadás elött az ellenféllel. Mérjük fel, nézzünk éplistát, teljes krónikát stb. aki ezeket elmulassza az gondoskodjon előre az ilyen helyzetekről.

Kisbér 12-05-2006 11:21

Quote:

Originally Posted by porika (Post 50744)
Mióta van VIP azóta, használom ezt a szolgáltatást. De mégis ellenzem, mert ha ebben az irányban haladunk akkor elöbb-utóbb már nem játék lesz hanem tamagucsi. A másik érvem meg az, hogy igenis kelljen foglalkozni a támadás elött az ellenféllel. Mérjük fel, nézzünk éplistát, teljes krónikát stb. aki ezeket elmulassza az gondoskodjon előre az ilyen helyzetekről.

Porika, de akkor 15 percnél többet kellene foglalkozni a (6)-os országával naponta?!
Elment az eszed?!
Van aki dolgozik is ám! Azokkal mi legyen?! Meg aki napközben suliban van, és csak internet-kávézóból tud napi fél órát netezni?!
Azokkal mi legyen?!
Hogy szerzi meg így a 7. személyiségét?!

-remélem érezhető az irónia-

porika 12-05-2006 11:28

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50813)
Porika, de akkor 15 percnél többet kellene foglalkozni a (6)-os országával naponta?!
Elment az eszed?!
Van aki dolgozik is ám! Azokkal mi legyen?! Meg aki napközben suliban van, és csak internet-kávézóból tud napi fél órát netezni?!
Azokkal mi legyen?!
Hogy szerzi meg így a 7. személyiségét?!

-remélem érezhető az irónia-

Hihetetlen, egyetértünk valamiben:) A VIP valóban segített azokon akik kevesebbet tudnak gépelött ülni, de ne tegyük tamagucsivá ezt a jó játékot.

Synkel 12-05-2006 17:43

Asszem nem vagyok tipikusan tamagocsi játékosnak tekinthető, bár két országom mostanság kissé leült. Szal a tamagocsizást mint ellenérvet nem fogadom el. Sőt, aki tamagocsizik, annak tuti van ideje napokig körüljárni egy célpontot, nekem nincs, most megütöm, holnapra elfelejtem, mert ütöttem közben 4 másikat.
Szal aki ha van 3 óra szabad ideje egyből ütni megy, azt nem kéne megbélyegezni mint tamagocsist, csak mert nincs egyben 6 órája, és szeretné, ha a fizetős szolgáltatása nem vágná haza az oriját...

laziga 12-05-2006 18:57

AHA engem is érdekelne mi is az a tamagocsizás?
mert ha nem üt be a ménkő akkor kötelező kőr után általába minig lépek tehát elég pőrgősen játszom ez a tamagocsizás ?
NA jó általába minig arra kell várnom hogy a kötelező kőr leteljen ilyenkor ott punnyadok de ám legyen tamagacsoi vagyok de ez akkor is tök normális dolog hogy valaki ha nem tud belépni önhibáján kivül mert dolgozik szar a netje bármi akkor a ht ne vágja már tönkre az oriját.

Dragi 12-05-2006 19:05

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 51060)
AHA engem is érdekelne mi is az a tamagocsizás?
mert ha nem üt be a ménkő akkor kötelező kőr után általába minig lépek tehát elég pőrgősen játszom ez a tamagocsizás ?
NA jó általába minig arra kell várnom hogy a kötelező kőr leteljen ilyenkor ott punnyadok de ám legyen tamagacsoi vagyok de ez akkor is tök normális dolog hogy valaki ha nem tud belépni önhibáján kivül mert dolgozik szar a netje bármi akkor a ht ne vágja már tönkre az oriját.

Te vagy az a játékos aki jajj menjünk már nekem kell a 3-4...8 személyiség :) játszani mikor fogsz ?:) Nem hiszem el hogy fölmész a Top30%-ra 5 nap alatt és akkor kiháborúztad magad :) én eddig minden szintemen voltam 2k kört minimum :) Most G-be vaygok nem haladok gyorsan de kiélvezem a játékot :)

laziga 12-05-2006 19:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 51061)
Te vagy az a játékos aki jajj menjünk már nekem kell a 3-4...8 személyiség :) játszani mikor fogsz ?:) Nem hiszem el hogy fölmész a Top30%-ra 5 nap alatt és akkor kiháborúztad magad :) én eddig minden szintemen voltam 2k kört minimum :) Most G-be vaygok nem haladok gyorsan de kiélvezem a játékot :)

Nincs egy kék számom se és nem is lesz, mindig uj ori név alat játszom na jó van egy aminek ugyan az mindig a neve de minig ujra regelem. Soha nem szabizom. Ha egy csopi unalmas mert sok a szabis törlöm az orim. Én szeretek játszani, bárhol hajlandó vagyok egy jó csatára, mégha sokszor 0-ra fut az orim mert nekem ez játék szórakozás. Megmondom őszintét az egyik kedvenc csopim ép ezért az 5/u. Egyszerre max 2-3 csopiba vagyok összesen, mert keveset tudok itt lenni és mivel nagyon nem szeretem a szabisokat mert miattuk döglődik a játék ezért én magam se szabizok sose.

Dragi 12-05-2006 19:17

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 51064)
Nincs egy kék számom se és nem is lesz, mindig uj ori név alat játszom na jó van egy aminek ugyan az mindig a neve de minig ujra regelem. Soha nem szabizom. Ha egy csopi unalmas mert sok a szabis törlöm az orim. Én szeretek játszani, bárhol hajlandó vagyok egy jó csatára, mégha sokszor 0-ra fut az orim mert nekem ez játék szórakozás. Megmondom őszintét az egyik kedvenc csopim ép ezért az 5/u. Egyszerre max 2-3 csopiba vagyok összesen, mert keveset tudok itt lenni és mivel nagyon nem szeretem a szabisokat mert miattuk döglődik a játék ezért én magam se szabizok sose.

Aha kocahódos :) Ha akadályba ütközik újra kezdi Sziszifuszi egy meló :)

Synkel 12-05-2006 20:13

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 51065)
Aha kocahódos :) Ha akadályba ütközik újra kezdi Sziszifuszi egy meló :)

Dragi, lehetne, hogy ne offold a topicot?

Killer 12-06-2006 12:34

úgy veszem észre semmi változás nem történt.az ellenzők továbbra sem képesek egy normális ellenérvel előrukkolni csak a tamagocsi mániával!

Kisbér 12-06-2006 13:02

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 51599)
úgy veszem észre semmi változás nem történt.az ellenzők továbbra sem képesek egy normális ellenérvel előrukkolni csak a tamagocsi mániával!

Miért, nem elég?! :)
Szerintem bőven :)

All times are GMT +1. The time now is 09:21.