![]() |
Quote:
Remélem nem egy asztalhoz kerülök vele:D:D:D a kiváncsikodoknak mondom, hogy a szombati selejtezőkőn max 200 hely van, és a 20% vagyis az első 40 jut tovább a vasárnapi döntőbe. helyek még vannak bőven. Ha esetleg nem vettem észre hódost és indul, nyugodtan irja be ide:D |
én visszamondtam, sajnos ez a hétvége nekem nem jó :(
|
Szal senki más nem jön szombaton? Vagy csak lusta ide irni inkongnitóra.
Amúgy a köv party-ra, ha lesz majd, tudnék még 1 helyet a Lehel Térnél. A hely alsó helyiségét elvileg telepakolták póker asztalokkal információim szerint (személyesen még nem ellenörztem, így a zsetonokról se tudok nyilatkozni). |
úgy szerveztem, hogy a szombati reggelire elmegyek azért ;)
|
Quote:
Amúgy mostmár megbizonyosodtam az állitásomban. a Kávés Katica nevü helyen a lehel térnél (faterom régi törzshelye), a pince helységben van 5 v. 6 normális póker asztal. Ráadásul zsetont és plasztik kártyát is kapunk. A hely gyakorlatilag 0-24es (kb 3-4kor van egy teknikai szünet a stand miatt). szal akár nagyobb létszámmal is kellemesen ellehet lenni, illetve akár szervezhetnénk is hódos tournamentet is pl, mert időkorlát nincs, és hely is van bőven. a helyiség szeparált, így nincsen zavaró,mászkáló egyéb közösség. (amúgy sztem ha lenne egy ilyen tournament rendezvény, tudnék még embereket toborozni a hódból, csak ők vidékiek és ritkán jönnek pestre, de pl legalább 2volt szövimet tudom aki egy ilyenre tuti feljönne, ha időben szólnánk.) |
Én vidéki tajparaszt vagyok, de elég gyakran vagyok pesten. Átlagban havi 1 minimum! (Inkább több.)
Szóval én mennék! Az előzőre is mentem volna szívesen, de sajna hétköznapra lett szervezve. És nem tudtam elszabadulni a melóhelyemről. :( Meló után meg már nem nagyon van vonat... Se oda, se vissza. Szóval ha hétvégén elsz egy ilyen (vagy több ilyen:D) akkor arra elmegyek. Nem vagyok profi pókeres, de azért játszottam már, tudom mit kell csinálni nagyjából. Viszont ha nem is játszom/tászhatom, akkor is, találkozás szempontjából mennék nagyon szívesen! :) |
Erre a Katicás dologra én is neveznék. Ebben a hónapban sok szabadidőm van.
|
Quote:
elkéne kezdeni időpontot szervezni... én preferálom a pénteki v szombati napokat... |
Ma du. volt a döntő a freeroll-on. Elég szomorkásan távoztam, mert összesen 2nyert kezem volt, de akkor is nagyon kicsi volt a pot, és minimális emelésre is dobtak. Végülis a 80.hely környékén zártam. Egy elég pechesre sikerült kényszer all in-ra.(nagyvak voltam és a kisvak volt csak bent)
kézben 5 7 a flop 2 2 7 check, én all in(leginkább csak dobatni akartam, mert nem volt neki se sokkal többje), onnan call 2 3 volt nála kézben turn: 7 (itt már nyeregben éreztem magam a fullal) river: 2 |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk en be se jutottam, 50. lettem az elodonton a 170bol... 8kor hanyan voltak? :) Ja, es majdnem royal flushom volt, amikor kiestem. AK treff kezben, flop QJtreff es 8 pikk. Csak persze aki megadta az allinem JJ-je volt (preflop allin, megettek a vakok), es nem jott se treff, se 10es... :) Se treff tizes :) Pedig drukkolt mindenki :D |
Quote:
többek közt azért nem voltam agresszív, mert alapvetően agresszívekkel voltam körülvéve. engem is a vakok ettek meg;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
örömmel mennék ha lenne a lehel téren. köszi kutyus h megszervezed, igazán lekötelezel. :)
|
Voltam ott vmelyik nap, ott egy pokerclub fog nyilni. Mivel meg gyerekcipoben jarnak, adnak asztalt is berbe. Pl 1 asztal 5 ora hosszara dealer nelkul, zsetonnal asszem 5k. Szerintem total nem eri meg. Discovery Poker Club a neve. Ennyi penzert tok sok sort lehet venni egy masik helyen. :)
|
Quote:
Amúgy időpontra mit szólnátok egy Dec22, vagy 29-hez, ez a karácsony ill. szilveszter elötti szombat? Játékrendre vmi olyasmit gondoltam (persze a jelentkezők számától függően), hogy több asztalon sorsolással játszanánk. nem sit&go vagy multi table. Hanem 3-4 forduló pontozással és a legjobb 6-8-10 jutna a végső asztalhoz. Persze a kiesettek emellett játszhatnának sit&go-t vagy Cash game-t is ha akarnak. Irjatok majd hogy jó-e az időpont és akkor megszervezem |
Amúgy ha tudok/tudunk zsetont szerezni, akkor szóba jöhet a Tátra sörgödör is (ex underworld) a jászainál, bármikor le tudom foglalni ott a hátsó részt. Nagy Asztalok, félig meddig elszeparált rész, elfogadható sör árak;)
|
amennyiben tenyleg ilyen nagy horderejut terveztek, az meg jobb lenne, de nem gondolom h arra is ilyen tavoli idopont kene. meg en oszinten szolva ketlem is h 15 embernel tobb eljon. mar ha ragaszkodunk a csak hodos johet el reszhez.
zsetont meg tudok szerezni. |
Quote:
Igazából az érdeklődéstől függ a dolog:D Egyelőre én úgy számolok, hogy a multkori bagázs jön, és az már 7-8. de még itt fórumon is irták páran hogy jöttek volna... |
ide most képeljetek egy nagy kérdőjelet.
|
Hát én egy picivel nagyobb érdeklődést vártam az ügyben:(
|
azt mondtad utánnajársz a remy által leírt problémának. utánnajártál? én mondom nagyon szívesen, annál is inkább mert a fél ovi kb. menne :)
|
Quote:
Helyszínnek igazából bármi megfelel sztem, amiben van emberi áron csapolt sör, nagy asztalok,és elég hely;) |
Quote:
|
Quote:
|
hát ahol voltunk ott nekem az nem tetszett h picik az asztalok. igaz volt sör meg olyan drága se volt úgy gondolom :)
|
Quote:
|
ez van ott a lehel teren? mert ez igy jol hangzik.
|
Quote:
Sztem ha ez így nektek tetszik, akkor nyitok neki egy külön topicot, mert arra talán többen felfigyelnek, ráadásul úgy gondoltam, hogy vmi taliszerüséggel egybekötve azoknak akik nem szeretnek pókerezni de eljönnének...;) |
örömmel látnám ;)
|
Quote:
|
Quote:
annyit tesz hogy van x játékos. legyen mondjuk 24. pl ezt kisorsoljuk 4db 6fős asztal között. kieséses rendszerben játszanak. Stilusosan mindenki annyi pontot kap amelyik helyen kiesett (pl az 5. 5-öt. az 1. 1-et).ha lementek a körök, akkor újabb sorsolás.és újabb forduló. igazából a mostani esetben,( az asztal/forduló szám, vak emelkedés ideje stb. a játékos számtól függöen alakult volna ki... ) Ha lementek a selejtező fordulók akkor a döntő asztalhoz a 6 legkevesebb pontot szerzett játékos kerül*. innen sztem nem kell részletezni, hogy ott mi lesz. A díjazás csak a döntő asztalt érintené, és a megjelenők számától függöen lenne a szétosztás. (*ha az utsó továbbjutó helyen pont egyezés lenne akkor a helyezések számitanak, hogy kinek miből mennyi van (pl egy 1. és egy 4.hely veri a 2.-3.helyet) abban az esetben ha így is egyeznek akkor azok az eredmények számitanak amikor 1 asztalnál ültek, ha ilyen nem volt, vagy döntetlen ez is, akkor egy headsuppal dölne el a dolog, illetve ha ne adj isten 2nél többen állnak így akkor egy kevés zsetonos speed játék döntene) Ha vmit nem értesz benne nyugodtan kérdezz. Sztem egy elég jó kis rendszer, mert így igazából senki sem egy party-t játszik és más-más emberek ellen. Sztem itt jobban kibukik hogy ki a jójátékos, vagy hogy kinek volt csak szerencséje:D |
Szombat:
vak: 1200/2400 kézben: 99 emelek még 10e-t azaz 12400-ig 1 ember megad másik ember 13400-ig all int mond; mi rápakoljuk azt az 1-1ezrest még flop: 778 én: all in 18e-el, a másik srác megad itt pörög hol forog: én: 99 2. sz játékos: A8 3. sz. QJ és hogy ne izguljak sokat gyors jött egy A turnre, riverre meg egy semleges lap :( Vasárnap: kevés zsetonom volt már nagyvak voltam kisvak 16eig emelt, de tudtam hogy csak a vakom akarja, 25eig mondtam az all int AK-val a kezemben ő keze: K8 flop: 8J8 (csak hogy esélyem ne legyen...) |
Quote:
háát szép:) |
nekem volt hogy A 7 kézbe és a flop A A A :p
én passzolok az utánam lévő ember hív 10 ezerig... és mindenki dob én meg kis várakozás után megad... köv lap J én passz ő megin 10k ig... én megin megad!:D utolsó lap 2 én passz ő megin 10k t hív én megad és vissza all in!:rolleyes: és nagy meglepetésemre megad....:eek: nekem A pókerem volt neki meg 2 _K a kézbe:D:D:D nem hitt a szemének mikor megmutattam mim vn:cool: |
szerintem kutyuskám ez simán el fog maradni, nincs túl sok jelentkező rá. amondó vagyok egy jan. végi időpontra vizsgák után.
ui: 10 ezer emberes freerollról bejutottam a top100-ba és elindulhatok egy 2000 dolláros versenyen. kb. 2 ezer indulóval, de 200-tól kapok kemény 2 dollárt ;) |
Quote:
|
számszerint hárman. ez soványka :(
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:48. |