![]() |
sztem a maganyos elfnek szinte kotelezo a tudos szemelyiseg. hiszen azzal minden vedelmet novel, amire szuksege van.
|
ha én elf vok mfben akkor nálam is a kereskedő a nyerő
|
Quote:
Kereskedő személyiséggel,meg nem lehetsz észrevétlen, mert a hiénák rádcsapnak rögtön. Tudom, hisz az első gömbsor nálam a kereskedőket illeti. Van nekem is egy elfem 5-be, aki túdos és tolis. A sok tekiéhes fél-elf mind jönne, de hiába. |
kereskedő elfemet még sikeresen nem támadták be csak ártóztak :)
|
Quote:
néhány napig ártó aztán befér a toli stb,stb!! |
sztem nem kell nehany nap. meg az sem mind1 am, hogy az a kereskedo elf melyik csoportban tanyazik, es ott is hol. 5. csoportban 200 hekinel vagy a 2. csoport topjaban. az 5. csoportban sok a lama, de 1500-2000 hekinel konnyen lehet egy varisnak 70k+ varija es azzal szepen le lehet szedni a keszit, aztan johet az epuletfelmeressel 1bekotott tekizes peldaul. ott mar lehet szamolgatni, hogy befer-e a szovi vagy sem. aztan ha egy elfet kitekiznek parszor akkor athelyezheti a hangsulyt a varikra es a tolikra, de akkor meg a katonai vedelme lesz gyengebb. nincs beverhetetlen mf.
|
Quote:
|
jo, nem a top tetejerol beszelek, ahol nagy a pontszamkulonbseg, hanem a top 30% korul. el is szoktak bizni magukat. ne mondd mar, hogy kitekizhetetlen az elf a 2/b-ben... :rolleyes:
|
Quote:
bar en 2/b-ben 1700+on szoktam csak jatszani, lejjebb nemtom mi van... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:21. |