![]() |
de alacsonyabb hekin meg ha a hadisok se hagyják magukat lebontanak az ember mellé mert megtehetik olcsó a nyersanyag akkor bizony az ember bánhatja messze a szövijétől 2 vérszomjas hadis a nyakába esetleg 3 :rolleyes: :rolleyes:
|
Quote:
a másik esetben pedig egy tolival max 2 nap és annyival vagyok mögötte amennyivel szeretnék!!;) jah meg persze a varisukat és (ha van)tolisukat meg otthagyják az én szövimnek!!:D |
Quote:
|
24-27k elfet nem fog minden kóbor varis vígan ártózni. A masszív varisok morálja hagyományosan 75-höz közelít. Ezen lehet kicsit variálni, de a nagy átlag ezt mutatja. Varis-tolis elf morálja 95%, ezen már nyert ugye 20%-ot. Jár neki a faji védelem varik ellen 20%. és jár a mágikus pajzs miatt 20%. Hány óriás üti át?, és hány üti át pl 80% készülinél? Gömbözni lehet, de magas hekin ártózni már másabb egy kicsit.
Elfnél én azt csináltam, hogy kevés barakkot tartottam, de mellette volt ugyanannyi torony is. Egyszerűen azért, mert a tornyos íj elfnél nagyobbat véd, mintha még egyszer annyi lenne barakkban. Óriás szövik bármikor feltörik az elfet, ehhez kétség nem férhet. Magas hekin viszont a gnómot lehet vele szívatni, és kétesélyes a dolog. Ha szövibe vagy, nem csak a te aktivitásod, hanem a többieké is sokat befolyásol, mennyire tudják megakadályozni, hogy a hadisok téged támadjanak. |
Quote:
|
Quote:
aládbontok és szétmészárollak jellegű zöldhegyeket kaptam!! írtam neki nosza gyere bátran!!erre úgy lebontotta az oriját hogy darabokra pergett aztán pár rengés és kész is lett!!elment mindene!! na kb 15-20 hekivel volt neki több és úgy hogy alig maradt vagy 100 épülete még mindig felettem volt akkor hogy is van ez az alacsony hekin hipp-hopp bontok 4-6 kört,és utána még ütök is??:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
de a lényegen nem változtat!!nem tudsz annyit bontani úgy hogy még valamit kezdeni is tudj az ellennel!! |
Quote:
|
Quote:
1125érték+a nép ehez,hogy kb 2körre kerülj töle kb 500értékesre kell csökkentetni a különbséget marad 625 az kb 42épület persze még az üres hekire jön 8fő de ezt be lehet kalkulálni mondjuk a foglalkozottságba:) de mondjuk 300hekin -42kicsit soknak hangzik és akkor is kb éppen 2körre lesz:P |
All times are GMT +1. The time now is 19:26. |