Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   ember vagy félelf (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=976)

Dragi 10-31-2006 12:57

de alacsonyabb hekin meg ha a hadisok se hagyják magukat lebontanak az ember mellé mert megtehetik olcsó a nyersanyag akkor bizony az ember bánhatja messze a szövijétől 2 vérszomjas hadis a nyakába esetleg 3 :rolleyes: :rolleyes:

Killer 10-31-2006 13:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39614)
de alacsonyabb hekin meg ha a hadisok se hagyják magukat lebontanak az ember mellé mert megtehetik olcsó a nyersanyag akkor bizony az ember bánhatja messze a szövijétől 2 vérszomjas hadis a nyakába esetleg 3 :rolleyes: :rolleyes:

4-6 körre bontani és még ütni is??:rolleyes: érdekes feltevés!:D
a másik esetben pedig egy tolival max 2 nap és annyival vagyok mögötte amennyivel szeretnék!!;)
jah meg persze a varisukat és (ha van)tolisukat meg otthagyják az én szövimnek!!:D

Dragi 10-31-2006 13:06

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 39620)
4-6 körre bontani és még ütni is??:rolleyes: érdekes feltevés!:D
a másik esetben pedig egy tolival max 2 nap és annyival vagyok mögötte amennyivel szeretnék!!;)

ugyan ugyan pár tanyát lehet nélkülözni pár körig :rolleyes:

Synkel 10-31-2006 13:25

24-27k elfet nem fog minden kóbor varis vígan ártózni. A masszív varisok morálja hagyományosan 75-höz közelít. Ezen lehet kicsit variálni, de a nagy átlag ezt mutatja. Varis-tolis elf morálja 95%, ezen már nyert ugye 20%-ot. Jár neki a faji védelem varik ellen 20%. és jár a mágikus pajzs miatt 20%. Hány óriás üti át?, és hány üti át pl 80% készülinél? Gömbözni lehet, de magas hekin ártózni már másabb egy kicsit.

Elfnél én azt csináltam, hogy kevés barakkot tartottam, de mellette volt ugyanannyi torony is. Egyszerűen azért, mert a tornyos íj elfnél nagyobbat véd, mintha még egyszer annyi lenne barakkban.

Óriás szövik bármikor feltörik az elfet, ehhez kétség nem férhet. Magas hekin viszont a gnómot lehet vele szívatni, és kétesélyes a dolog. Ha szövibe vagy, nem csak a te aktivitásod, hanem a többieké is sokat befolyásol, mennyire tudják megakadályozni, hogy a hadisok téged támadjanak.

Szecsa 10-31-2006 13:29

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 39625)

Elfnél én azt csináltam, hogy kevés barakkot tartottam, de mellette volt ugyanannyi torony is. Egyszerűen azért, mert a tornyos íj elfnél nagyobbat véd, mintha még egyszer annyi lenne barakkban.

meg ugyebar kevesebbet is eszik :)

Killer 10-31-2006 14:33

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39621)
ugyan ugyan pár tanyát lehet nélkülözni pár körig :rolleyes:

de most komolyan Dragon!!nekem volt már rá példa hogy 350 hekin vergődött nekem egy csávó 4 vagy 5 körrel volt felettem!!
aládbontok és szétmészárollak jellegű zöldhegyeket kaptam!!
írtam neki nosza gyere bátran!!erre úgy lebontotta az oriját hogy darabokra pergett aztán pár rengés és kész is lett!!elment mindene!!
na kb 15-20 hekivel volt neki több és úgy hogy alig maradt vagy 100 épülete még mindig felettem volt akkor hogy is van ez az alacsony hekin hipp-hopp bontok 4-6 kört,és utána még ütök is??:rolleyes:

Dragi 10-31-2006 15:43

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 39645)
de most komolyan Dragon!!nekem volt már rá példa hogy 350 hekin vergődött nekem egy csávó 4 vagy 5 körrel volt felettem!!
aládbontok és szétmészárollak jellegű zöldhegyeket kaptam!!
írtam neki nosza gyere bátran!!erre úgy lebontotta az oriját hogy darabokra pergett aztán pár rengés és kész is lett!!elment mindene!!
na kb 15-20 hekivel volt neki több és úgy hogy alig maradt vagy 100 épülete még mindig felettem volt akkor hogy is van ez az alacsony hekin hipp-hopp bontok 4-6 kört,és utána még ütök is??:rolleyes:

Láma lehetett a csávó :D:rolleyes:

Killer 10-31-2006 15:58

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39669)
Láma lehetett a csávó :D:rolleyes:

az volt:D
de a lényegen nem változtat!!nem tudsz annyit bontani úgy hogy még valamit kezdeni is tudj az ellennel!!

Dragi 10-31-2006 15:59

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 39678)
de a lényegen nem változtat!!nem tudsz annyit bontani úgy hogy még valamit kezdeni is tudj az ellennel!!

Ez nem így van :rolleyes: :rolleyes: taszi vegyél fel msn-re :)

Harcosok 10-31-2006 16:05

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 39678)

Hát hekitöl függ pl ha 25heki elöny mondjuk 300hekin
1125érték+a nép
ehez,hogy kb 2körre kerülj töle kb 500értékesre kell csökkentetni a különbséget
marad 625 az kb 42épület persze még az üres hekire jön 8fő de ezt be lehet kalkulálni mondjuk a foglalkozottságba:)
de mondjuk 300hekin -42kicsit soknak hangzik és akkor is kb éppen 2körre lesz:P

All times are GMT +1. The time now is 19:26.