Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Tolvajlás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=968)

solven 11-08-2006 21:12

Most egy tolvajakciónak 10k pontig van eredménye

Tapasztalataim szerint egy csopi bizonyos részein ez a 10k pont felölelhet akár 20 kör távolságot, de olyan is van hogy csak 4-5 -őt

Nem tudom felmerült-e a dolog, de mi lenne ha a toliakciók sikerességét körökhöz kötnénk, és nem az lenne hogy egy toli a csopi egy részén akár 15-20 kör messzire is ellophat úgy hogy legyen eredménye, máshol meg csak néhány kör ez a távolság...

Mert ezzel már egy hadis óriást sem tudnának mérföldekről basztatni, a és tolvaj se fáradna jobban

Csokibácsi 11-08-2006 21:14

Quote:

Originally Posted by monro (Post 41811)
A körtávolságnak a fáradást kell növelnie ahhoz, hogy a játék kiegyensúlyozott legyen.

Szerintem is ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás.

Smooth Scroller-nek a játékba való illesztéshez: mert megérett a meggy.

Gege547 11-09-2006 19:14

Azt szeretném javasolni, hogy az élőholtaktól ne lehessen embereket rabolni. Ugyanis mit kezd egy ország egy rakat élőholtal? Szerintem ez logikátlan. Hogyan lehet egy olyan országban növelni a lakosok számát holtakkal ahol élő lények laknak?

Remedy 11-09-2006 19:41

Quote:

Originally Posted by Gege547 (Post 42214)
Azt szeretném javasolni, hogy az élőholtaktól ne lehessen embereket rabolni. Ugyanis mit kezd egy ország egy rakat élőholtal? Szerintem ez logikátlan. Hogyan lehet egy olyan országban növelni a lakosok számát holtakkal ahol élő lények laknak?

ezt mar annyiszor megbeszeltuk, hogy ilyen hulye indoklast nem erdemes irni....

az is logikatlan, hogy tobb orias fer az ortoronyba, mint elf.

meg ha alszanak az oriasok, nehez megolni a varazsloikat... ugyan... ha alszanak a legkonnyebb, nem? :P

Med 11-09-2006 21:16

...hát ez remek: egyik logikátlansággal indokoljuk meg a másikat :D

Xeper 11-09-2006 23:29

Ha már a törpe kompatibilis az óriással, valamint az elf az orkkal, akkor férjen már bele néhány élőhalott rabszolga is ;) -az is lehet, hogy a lakosság mindenkinél ember :p

Gege547 11-10-2006 18:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 42217)
ezt mar annyiszor megbeszeltuk, hogy ilyen hulye indoklast nem erdemes irni....

az is logikatlan, hogy tobb orias fer az ortoronyba, mint elf.

meg ha alszanak az oriasok, nehez megolni a varazsloikat... ugyan... ha alszanak a legkonnyebb, nem? :P

Ok igazad van csak ezt nem tudtam hogy mas is felhozta megegyszer bocs.

Synkel 11-18-2006 20:55

Na meg nekem szívügyem ez a topic, ezt se kéne hanyagolni:rolleyes:

McLoad 11-19-2006 00:17

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 43892)
Na meg nekem szívügyem ez a topic, ezt se kéne hanyagolni:rolleyes:

Nekem is. A tolit tényleg körhöz és nem ponthoz kéne kötni. Így lenti csopikban megtorlás veszélye nélkül tudnak lopni az 1/a felsö felében meg nem tudnak semmit csinálni a tolik. Így egy csapásra megoldodna mind a két probléma és talán megjellenének/megmaradnának a tolik feljebb is.(Habár ez utobbiban kételkedem de az elsöre mindenképp megoldás.) Az arány alakulhatna ugy mint a variknál és cserébe eltörölnénk az eredményeség csökentését.

Phoenix 11-19-2006 09:35

Ezt hogy is érted? Mármint ezt az arányalakulást? :confused:

All times are GMT +1. The time now is 19:52.