![]() |
Most egy tolvajakciónak 10k pontig van eredménye
Tapasztalataim szerint egy csopi bizonyos részein ez a 10k pont felölelhet akár 20 kör távolságot, de olyan is van hogy csak 4-5 -őt Nem tudom felmerült-e a dolog, de mi lenne ha a toliakciók sikerességét körökhöz kötnénk, és nem az lenne hogy egy toli a csopi egy részén akár 15-20 kör messzire is ellophat úgy hogy legyen eredménye, máshol meg csak néhány kör ez a távolság... Mert ezzel már egy hadis óriást sem tudnának mérföldekről basztatni, a és tolvaj se fáradna jobban |
Quote:
Smooth Scroller-nek a játékba való illesztéshez: mert megérett a meggy. |
Azt szeretném javasolni, hogy az élőholtaktól ne lehessen embereket rabolni. Ugyanis mit kezd egy ország egy rakat élőholtal? Szerintem ez logikátlan. Hogyan lehet egy olyan országban növelni a lakosok számát holtakkal ahol élő lények laknak?
|
Quote:
az is logikatlan, hogy tobb orias fer az ortoronyba, mint elf. meg ha alszanak az oriasok, nehez megolni a varazsloikat... ugyan... ha alszanak a legkonnyebb, nem? :P |
...hát ez remek: egyik logikátlansággal indokoljuk meg a másikat :D
|
Ha már a törpe kompatibilis az óriással, valamint az elf az orkkal, akkor férjen már bele néhány élőhalott rabszolga is ;) -az is lehet, hogy a lakosság mindenkinél ember :p
|
Quote:
|
Na meg nekem szívügyem ez a topic, ezt se kéne hanyagolni:rolleyes:
|
Quote:
|
Ezt hogy is érted? Mármint ezt az arányalakulást? :confused:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:52. |