Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Óriás lép 5.-ről 600 hekivel. De mennyi tolvajt vigyek? Stb. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=945)

Killer 10-23-2006 18:26

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37023)
Maradni maradhatsz csak egyre nehezebb lesz az mf élete mivel egyre több erős szövi van feljebb aki secc perc alatt szétkapja a legerösebb mf-eket is:P
Én aztmondom:Szöviben biztos erösebb tudnál lenni de az is biztos még mf-fel is tudsz majd boldogulni:)

ismét csak uff:D:D:D

Mland 10-23-2006 18:29

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 37024)
hát a 3g-ben már nem egy leányálom,de a 4l még sima ügy szerintem!!mindenesetre ha találsz egy jó csapatot érdemes belépni szerintem:D

Rendben erre törekszek majd.
Kösz nektek.

Azt hiszem már nagyjából mindent tudok a fellépéshez.

Még egy kicsit húzom amíg még elviselhető a morálromlás.

Azért még agyalok picit hátha lesz még kérdésem. :)

Cyby_ 10-23-2006 20:12

Utoljára annyit tennék hozzá,h a minap 2/B-ben 1kocsmás mf oriás vert be,én mf elfként simáén leütött alulrol 110hekit rolam...és agy néztem top20ba verte magát 4nap alatt.Igaz volt 2mrdja kpba de 16bankkal megtámogva..szal ha jo játékos vagy lehet 1el is vinni.

Synkel 10-23-2006 23:23

Mint mondtad, sokat vagy gépnél. Igazából ez a döntő szempont. Ha kicsit ésszel csinálod, szerintem 1 kocsma bőven elég, és még a szöviktől sem kell tarts. Taktikának tudom ajánlani a csopi élvonalába törést mielőbb. Persze nem nagyon magasra, mert ott némelyek bármit megtesznek, hogy pár hekit még összeüssneek maguknak, csupán annyira, hogy ne 80 hanem csak vagy 10 ori legyen 2 körre. Ez erősen beszűkíti a lehetőségeit az ellened vétkezni szándékozóknak, és azért a pár tekiért senki nem fogja kockáztatni, hogy felidegesítsen, és egy hajnalon hirtelen szájonvágd...
Katmorált 1 kocsmával is fenn lehet tartani, csak kell hozzá kis ügyesség:)

Remedy 10-23-2006 23:29

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36964)
Ez 99% foglalkozottság és ha aki akar az belop népre akkor már :)
Nem mindegy,hogy 1kocsma vagy 5 ugyis mindneki belop és ugyis csak a hulláktol lophatsz:PMondjuk +4ház melett máris jó foglalkozottságod lenne...
De egy biztos ezt az orit egy kis száraz-vihar+néplopással nagyon meglehet szedni már pár kör alatt is:)Föleg ha éppen nem vagy....

igen-igen, mint tudjuk, az orias faj rettegett gyengeje az emberlopas. valoban :P

Mephisto 10-24-2006 06:42

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 37053)
Utoljára annyit tennék hozzá,h a minap 2/B-ben 1kocsmás mf oriás vert be,én mf elfként simáén leütött alulrol 110hekit rolam...és agy néztem top20ba verte magát 4nap alatt.Igaz volt 2mrdja kpba de 16bankkal megtámogva..szal ha jo játékos vagy lehet 1el is vinni.

Na igen, a B-ben már van pár jó játékos:) De mi is a tanulság egy ilyen MF országról.
1. Kell rengeteg pénz, amit Te is kiszúrtál. Egy ilyen orinál több száz milla van, és ez csak a felszín, tekiben ez milliárdokat takar.
2. Szinte csak sereget tart, és minimum varimennyiséget, hogy fel tudja tenni az alap varikat . (Ha ork, akkor ugye muszáj több tolit tartania, itt kb 7-8k. De ütőereje így is bőven megvan a faji módosítokkal, de ez a megoldás 2 vagy több személyiségnél ajánlott.)
3. Amint ütött épül is, hogy minnél messzebb kerüljön az eredeti helyről és minnél erősebb legyen ez által(5-6k-ás nyersiárnál a pénz itt lép be...)
4. Napi 24 órát bent van.
5. A seregekkel játszik. Elmegy támadni, tudja, hogy vissza fognak rá jönni akiket támad, ezért 2-5k ijat hagy otthon. Természetesen ez be is jön 90%ban. Jönnek rá vissza 2-3 sereggel, mert könnyű prédának tűnik a gömb alapján. Persze ha néztek volna nála éplistát, látnák, hogy még többszöröse is befér hozzá a 2k ijank. S pattan a nagytöbbség. (Ork faji mósosító a +20% a kintlévő seregek miatt, szintén ilyen dolog, amit sokan elfelejtenek...)
6. Ha éppenséggel nem üt, akkor szintúgy csak kevés ijat tart bent. Közben távolozik, s ha jönnek rá beveszi a dolgokat.

Ennyi a lényege. Persze mindez sok időt és folyamatos figyelést igényel, s persze előfordulhat, hogy egy keményebb szövibe botlik, akikkel bizony meggyűlhet a baja.
Ez az óriás akiről Te írtál tartott 16 bankot. Nem is tudtak pénzt vinni tőle. De én bepróbáltam tekire, és láss csodát óriásként faji varival együtt is 1000-5000 tekit adott tudományáganként/lopás...

Cyby_ 10-24-2006 09:35

Quote:

Originally Posted by Mephisto (Post 37077)
Na igen, a B-ben már van pár jó játékos:) De mi is a tanulság egy ilyen MF országról.

Ez az óriás akiről Te írtál tartott 16 bankot. Nem is tudtak pénzt vinni tőle. De én bepróbáltam tekire, és láss csodát óriásként faji varival együtt is 1000-5000 tekit adott tudományáganként/lopás...

ez persze csak akkor ha nálad tudomány áganként legalább 100k teki volt mert cak akkor tudsz ennyit hozni.....az igazsághoz hozzá tartozik

Harcosok 10-24-2006 13:46

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 37072)
igen-igen, mint tudjuk, az orias faj rettegett gyengeje az emberlopas. valoban :P

Ajánlom az első osztályt tudod ott tanulsz meg olvasni:)
nézd csak ott a végén mi van irva:)

Ja és szerintem probáld ki 10X lopj egy oriástol és,hogy mennyi -népet szedel töle ird ide:)
Ja és nem mind1,hogy csak emebrlopást irok vagy száraz-vihar+néplopás:)van egy kis különbség bár lehet neked ez nem nem megy így elsőre,hogy felfogdd.

Steve 10-24-2006 13:56

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37152)
Ajánlom az első osztályt tudod ott tanulsz meg olvasni:)
nézd csak ott a végén mi van irva:)

Ja és szerintem probáld ki 10X lopj egy oriástol és,hogy mennyi -népet szedel töle ird ide:)
Ja és nem mind1,hogy csak emebrlopást irok vagy száraz-vihar+néplopás:)van egy kis különbség bár lehet neked ez nem nem megy így elsőre,hogy felfogdd.

Már megint ezt kezded? Harcosdk itt és most lécci írd le melyik szinten és hány hekin volt eddig a legnagyobb orid!

Harcosok 10-24-2006 14:01

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 37157)
Már megint ezt kezded? Harcosdk itt és most lécci írd le melyik szinten és hány hekin volt eddig a legnagyobb orid!

mit kezdek mond már el pls:)
Azt,hogy egy 99%foglalkozottságú orit szétkapnak 1 perc alatt:Dszáraz-vihar+néplopással:)
Ja javaslom neked is probáld ki te is lopj 10-et oriástol .És ird le ide,hogy hány népböl 10lopásra mennyi jött (azt ird amit töle levontak ne azt amit elhoztál töle emrt az csaka fele)

All times are GMT +1. The time now is 15:20.