![]() |
Ja értem!:D Azt én sem tudom,hogy hány százalék megy el és mennyit ad el. Ez engem is érdekelne Ati:D
|
Quote:
Hanem max annyit ad el a helytartó (legalábbis szerintem) amennyi a max barackhelyed/kocsmahelyed/templomhelyed... |
Quote:
|
Quote:
ha pl 3000 tolit képzel és az össz kocsma helyed 1800 akkor a bejövő 3000(amennyiben a kocsmád tele van)szépen elmegy!! tehát ha többet képzel mint a meglévő férőhelyed a (betöltöttekkel együtt)akkor nem adja el a ht hanem elmegy ami nem fér el. ja és nem adja el amid van hogy annyi beférjen hanem mind elmegy. |
Quote:
|
Taszinál a pont.
A frissen bejövő sereg dezertál ha nincs helye. A helytartó csak a piacról hazatérő árut adja el kövi körben |
Quote:
|
nekem pont ma volt, hogy x mennyiségű tolvajt képeztem úgy, hogy nem volt semmi helyem és a helytartó automata kirakta a piacra;)
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk ez tokre hihetetlen, se Synkel, se Kisber, ezekszerint Te se voltal ezzel tisztaban.... meg sose hasznalta el a helytarto a piacotokat mert volt benn katonatok full barakkotok volt, es jott be a kepzes folyamatosan az meg pakolgatta ki folyamatosan? Nem veletlen van a piacra az adott egyseg alatt ne menj piacra funkcio..... |
All times are GMT +1. The time now is 03:49. |