![]() |
Quote:
|
en meg tartalek alatt nem par millat ertettem :)
a normalban nem 1 jatekost ismerek akik fajtankent 1 millio db teki alatt nem lepnek fol az 5os szintrol:D es azt meg osszevisza ujrazgatjak mire folernek az Aba:) az tartalek de par mrd kp az hamar elfogy ha haboruzgatsz is nem csak foldre utsz sztem:) persze ahany ember annyi szokas nem mondom hogy igy kell csinalni :) de igy sokkal elvezetessebb harcolni hogy ott a tartalek a zsebedben:D meg ugy lehet a nagy hekin is tanyafree leni stb |
ez a tartalek is nezopont kerdese :D
a hazless(5%hazas) ori amirol beszeltem az pl 600 hektaron koronkent 5-700millio arany koruli osszegbe kerul :D es az elso beinditashoz 10mrd kell ;) de viszont nincs ori amit ne tudna ugy beutni hogy meg mikozbe kitamad 10%toronyba ne csucsunlnenek ijak otthon :P es ha nincs folfujva lakossal is ott csucsulnek az ijak muxenek a tornyok es 4 korig eleg a kaja :D es 5 piacal meg lopkodassal 24 oran keresztul tudnek utni ha eccer megkattanok(meg jobban :D) es elkezdek bontani vele valakit:D igaz akkor nem alszok addig ameddig nincs vege :) van 3db ilyen orim az Y csopiban 200on 2db es 600on egy :cool: |
Quote:
:confused: :confused: :confused: most te miről beszélsz ? de komolyan :) |
Gondolom, osszehasonlitotta hogy mennyivel szelesebb korokben tudod felhasznalni a tartalekot es hogy van erteke a tekercsnek ezaltal normal csoportokban :)
|
tartalekok folhalmozasarol beszelek:)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ja és attol füg mihez viszonyítjuk a lassuságot a sima hv is lassu párbajhoz képest a gyors csopi is lassu a sima hv-hoz a nomrál is lassu a gyors csophoz képest:) Ja és csak akkor lassu ha mindent a hoditora áldozol:)ha nem csak a gépnél ülsz egész nap akkor más a helyzet....+ha van pl több orid akkor már tökéletesen elfér egy lassus is:) |
Quote:
Éheztetni magas hekin a lassuban is lehet;) |
S lassuban pl. fentebbi szinteken mire mész a 4 mlrd-al? :)
Nem tudom, hogy J-ben vagy E-ben milyenek a piaci arak. Elmondasod szerint Q-ban nincs katona a piacon, ami azert van mert magas a tekiar. Ergo, van 4 mlrd-od 8 ezres tekiar mellett tekercsbe fektetve, ami ha jol szamolom 500k tekercs. Felérsz 2/B-ben, ahol szerintem kevesebb mint felét fog érni a tekercsben lévő pénzed az alacsonyabb tekiár miatt. |
All times are GMT +1. The time now is 11:40. |