![]() |
Quote:
Karavánról meg ezt olvastam súgóban, de Taszi sem hitt nekem: Quote:
|
Akkor a gabonáról valóban parttalan a vita.
|
Szintlépés után 3 körig nem tudsz karavánt küldeni. Fogadni tudsz.
A túltöltött rakiból a fölös áru a magasabb szint első körváltásakor fog eltűnni. Az első 3 körben nem tudsz sereget képezni/fokozni vagy felfedezni, de építeni tudsz már az első körben is. |
Quote:
|
Az első 24 körben nem piacozhatsz. Szövetségi karavánt az első 2 körben nem célszerű küldeni, mivel olyankor még mindenki hatalmas távolságokra lesz országodtól. Építeni és katonákat képezni az első 3 körben nem fogsz tudni.
én még mindig csak a súgót tudom idézni:D a szerint viszont van karaván és nincs építés!! |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk végülis karavánt első 2 körben tényleg nem célszerű küldeni. Olyannyira nem, hogy nem is lehet. :p |
Quote:
akkor már tuti infó lecc:D |
Quote:
A sugoban az van hogy nem érdemes karavánozni, nem pedig az hogy nem lehet:))) Ezért nem mindegy:))) Amugy ha pontosan lépsz fel akkor pedig nincs nagy távolság max 2 kör:)) vagy 3:))) Ezért kérdeztem , Mondjuk ATI mondana valamit annak örülnék:)) Az amit irtam az kis példa irhattam volna 600 millka gabonát is :)))) de akár 1 milliárdot:)) Azt hogy nem lehet épiteni és nem lehet piacozni az egyértelmü, de a karaván az nem:))) illetve azt se tudtam hogy fellépéskor veszik el vagy akkor mikor a felsőbb szinten megjön a körváltás |
Quote:
azaz küldeni tudsz e??:D |
All times are GMT +1. The time now is 00:42. |