![]() |
Quote:
De már az egész szövit kikészítette :( Ezért is a kérdés, mert a diplomácia nem igazán segített. Mit lehet tenni ellene? Újraindítani az orit? Vagy végleg törölni :( |
Quote:
Nem tudom tutira,ennek utánna kéne számolni. Ha bejön,erősődni és utánna jöhet a revans. Persze az mf az rátok vonatkozik. |
Hmmm...
Próba szerencse. Ha ez sem segít, akkor még ott az ujraindulás ( esetleg fajváltással ). Ha ez sem segít akkor a többi :( Köszönöm |
milyen faokból áll a szövid? a srác MF?
nemtudom törölni semmiképp, ha nincs mit lopnia békén fog hagyni!:) Esetleg bontsatok alá |
Na ja, kérdés az, hogy mf-e az a fél-elf. Vagy egyáltalán mit tudtok rtóla?
|
Quote:
Ha minden kötél szakadt,szabizz le. |
A mészár, valóban kevés egy tolis ellen, kivéve, ha a 3 szövised tud külön is beütni, én ilyenkor a puszti híve vagyok:)
A szöviben nálam, egy törpe látja el a többieket nyersivel, + pénzzel, volt, hogy lelopták tekire, de amikor a többiek külön- külön mentek 3-3 sereggel pusztítani, akkor "kapott" a törp lehetőséget, hogy visszalopja a tekijeit :p Ha nyersit visznek, az nem zavar, meg lehet beszélni, sőt ha kérik még a tolikat is kiteszem addig a piacra, hogy tudjanak többet vinni. Amiért morci vagyok, az a teki és az emberlopás. Volt ori aki törölt, miután "aljas módon" (szerinte) bosszút álltam rajta:) Természetesen ehhez SZÖVI kell:) |
Quote:
Annyit tudunk hogy szöviben van, de kik? azt nem :( Meg a gömbije van meg. De ezen kívül nem tudunk vele semmit csinálni, mert első húzásra a tolinkat nyírta ki. Innentől kezdve tekit lop és renget ezt rendszeresen. Egy darabig lehet pótolni a tekiket, de ez nem megoldás. A mi szövink ezáltal szétment, hátha mf-ként külön-külön tudunk tenni ellene. |
Mona, akkor az első lépésetek az legyen, hogy előveszitek a pontlistát és elkezditek a szabadságon levőket kivéve tolikkal végignézni kinél fértek be vayg buktok. Legjobb ilenkor szerintem szövifelmérésre küldeni a tolikat. Akinél befértek vagy buktok azok a szövijei. Ehhez mondjuk az kell, hogy csak neki legyen kapuja rátok. Vagy akikről már van infótok azt nem nézitek.
|
Quote:
Egy barátom most ott van, és valahogy senki nem támadja, pedig még csak nem is olyan penge az országa -tehát én nem venném olyan biztosra azt a keménységet. :confused: |
All times are GMT +1. The time now is 08:12. |