Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Piacról hazaérő áru pontos jelzése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=923)

Dragi 10-17-2006 14:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 35778)
Már vártam, hogy mikor jelenik meg az első ember, akinek nem tetszik egy amúgy semmit nem befolyásoló, csupán kényelmi bővítés, amitől mindenkinek csak jobb. ;)

Mondjuk engem mint tolist kifejezetten zavarna ha a bent felejtett tekiket nem tudnám ellopni! :p

Berci 10-17-2006 14:59

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 35780)
Nos tudod nem vagyok időmilliomos :) 3.-os szakközepes vagyok általában reggel 8-tól 3-ig suliba! de valahogy azt mindig be tudom saccolni hogy a piacról mikor ér haza árum és nem vagyok lusta leülni a gép elé amikor hazaér a cuccom :) Nos asszem ha én 17 éves fejjeln erre képes vagyok más mért ne legyen az ???? kérdem én!

Hat szerintem nem lustasag kerdese,de te ha igy latod...Ha egyszeris vesszitettel volna egy kicsit nagyobb osszeget piacolassal ,akkor talan te is orulnel ennek a kenyelmi valtoztatasnak:)

Dragi 10-17-2006 15:01

Quote:

Originally Posted by Berci (Post 35782)
Hat szerintem nem lustasag kerdese,de te ha igy latod...Ha egyszeris vesszitettel volna egy kicsit nagyobb osszeget piacolassal ,akkor talan te is orulnel ennek a kenyelmi valtoztatasnak:)

Mondjuk talán azért nem látom át a helyzeted mert mióta az eszemet tudom (vagyis inkább játszom) nem vesztetem nagy értéket a piacon erre nem gondoltál ?:) Mert tudom mikor csücsenjk a gép elé :) :p

Xeper 10-17-2006 15:28

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 35783)
Mondjuk talán azért nem látom át a helyzeted mert mióta az eszemet tudom (vagyis inkább játszom) nem vesztetem nagy értéket a piacon erre nem gondoltál ?:) Mert tudom mikor csücsenjk a gép elé :) :p

Olvass vissza, és számodra is kiderül hogy mi indokolta az újítás bevezetését (nem mindegy hogy 3kor vagy 4kor ér haza a piacról a cucc, és nem feltétlenül van lejegyezve mind a 100 piaci tétel, hogy mikor is változott a kiírás <6-ról <3-ra).

Cece 10-17-2006 15:49

Srácok, sztem hanyagolni kéne a témát. Kényelmi dolog be lett vezetve és kész. Akinek nem tetszik hagyja figyelmen kívül.
Okosabb lenne olyan topicokban véleményezni amik még aktívak :)

monro 10-17-2006 16:15

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 35789)
Srácok, sztem hanyagolni kéne a témát. Kényelmi dolog be lett vezetve és kész. Akinek nem tetszik hagyja figyelmen kívül.
Okosabb lenne olyan topicokban véleményezni amik még aktívak :)

Bizony...
Pld ---> kláncsaták megreformálása!

Dragi 10-17-2006 20:54

jó igaz elnézést hogy ki mertem mondani a véleményem! többet nem fordul elő

All times are GMT +1. The time now is 21:03.