Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Megbeszélt ütés avagy ennek kikerülése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=897)

Napóleon 10-25-2006 19:19

igen. lehet h azt kérdezted.
de ezért anarchba kerülsz :)
tehát szabálytalan. és mi akik a tiszta játék kedvéért nem anarchban játszunk, természetesen felemeljük a hangunkat az ilyen ellen :)

dreaman68 10-25-2006 20:07

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 37686)
igen. lehet h azt kérdezted.
de ezért anarchba kerülsz :)
tehát szabálytalan. és mi akik a tiszta játék kedvéért nem anarchban játszunk, természetesen felemeljük a hangunkat az ilyen ellen :)

Játszottál már anarchba? Azt sem kell elitélni. Az egy dolog hogy hogy kerülsz oda, de én szeretek anarchba játszani, mert megvan a sajátossága. Pl a könnyen beverhető varik 3-4 milliárdal -pénzben és rúnával-.

Napóleon 10-25-2006 20:31

1X természetesen én is kipróbáltam.

de tudomásul kell venni h a 2 csopi teljesn különbözik;)

dreaman68 10-25-2006 21:11

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 37722)
1X természetesen én is kipróbáltam.

de tudomásul kell venni h a 2 csopi teljesn különbözik;)

pl én szeretm az anarchot és ott is van feljebbik szint amin télleg komoly játékok vannak

Burning 10-26-2006 13:27

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 37712)
Játszottál már anarchba? Azt sem kell elitélni. Az egy dolog hogy hogy kerülsz oda, de én szeretek anarchba játszani, mert megvan a sajátossága. Pl a könnyen beverhető varik 3-4 milliárdal -pénzben és rúnával-.

ez a baj nem látod át a dolgot;) mer szvsz egyáltalán nem mindegy, hogy regisztrálás során vagy átrakás során kerülsz anarchba. senki nem itéli el az a narchot, mer szerintem is nagyon jó. lehet próbálgatni dolgokat könnyedebben lehet játszadozni:) de az, hogy azoktól akik erősebbek és tapazstaltabbak behúzod a farkad és a kezdőktől elvszed a játékkedvet az nem helyes. mer mindenki támadott már be és le kezdő orit de nem vette el a játékkedvét:cool: és nem szerzel magadnak barátokat ha te elveszed tőlük ezt a kedvet

Synkel 10-26-2006 13:36

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 37729)
pl én szeretm az anarchot és ott is van feljebbik szint amin télleg komoly játékok vannak

Mondjuk anarchban gyakorolhatod a zsarolást is, onnan már nem kerülsz tovább. Javaslom Never, Lopi, Spok vagy Szecsa orijait célpontnak, nekik van pénzük fizetni ha eléggé rájuk ijesztettél:)

Szecsa 10-26-2006 13:40

Koszi, hogy besorolsz oda, de azert meg van mit tapasztalnom, hogy velunk emlits :$

dreaman68 10-26-2006 14:41

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 37856)
Koszi, hogy besorolsz oda, de azert meg van mit tapasztalnom, hogy velunk emlits :$

Anarchba szabin vok:D minden orival mert most csak egyre koncentrálok és ha azzal lépek akkor lesz 5. orim még. de anarchba már nem voltam 2 hete

Synkel 10-26-2006 14:43

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 37900)
Anarchba szabin vok:D minden orival mert most csak egyre koncentrálok és ha azzal lépek akkor lesz 5. orim még. de anarchba már nem voltam 2 hete

Az már komoly erő lesz:) Légyszi Szecsát mégse bántsd, szegény kezdő még, az ilyeneket nem illik:D:D:D

dreaman68 10-26-2006 14:47

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 37903)
Az már komoly erő lesz:) Légyszi Szecsát mégse bántsd, szegény kezdő még, az ilyeneket nem illik:D:D:D

gúnyolódsz:D azért nem kell rámsütni ezt hogy én a gonosz zsarolom a kicsiket. csak amikor megnyitottam a topicot olvastam egy másikba hogy ilyet is lehet és kiváncsi voltam hogy hogy
de mindegy:D ha esetleg 5/Uban lennék akkor remélem megleszünk Szecsával:D de valszeg 1-2 netán 3 ezer kör után azaz ori is az anarchba megy mert addigra kell egy új, amit tesztelek:D kemény tolis még nem voltam....:rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 11:39.