![]() |
No mivel ez egy startégiai játék, én azt támogtaom, hogy alapvetően ütésekkel nőjjenek az orik.
olyankor van gond ha nincs a közelben üthető ori, ebben az estben nem árt ha lehet fedezni könyebben. szerintem az alsóbb csopokban a viszonylag magas katona árak miatt egész jól működik, aki akar hadi és üt, a varis-tolisok meg fedezgetnek. elérhetővé kell tenni az 1/A top30ba való bejutást is fedezéssel, mert van akinek nincs ideje.. mindezen problémák figylembe vételével a javaslatom valami ilyesmi lenne: a felfedetzéshez szükséges katona mennyiség (és pénz?) a következőképp változzon: minden szinten minden ori a mostani feltételekkel fedezhesse fel az első 2000 hektárját ( tök mind1 ezt a 2000 hekit 500 vagy 5000 hekin akarja elhasználni) innentől kezdve viszont 1000 hektáronként 100 katonával nőne a szükséges katona mennyiség hekinként. azaz, 2-3000 hekiig 325 katona 3-4000 425 katona 4-5000 525 katna 5-6000 625 stb. ehez csak annyi kell, hogy be kell kerülnie a játékba "felfedezett terület nagysága =x" tényezőnek. (ez a -felfedezés- oldalon bőven el is fér) annyival jobb mintha konkrét területhez kötjök, hogy aki tényleg arra akarja használni a felfedezést, amire való (átvergődni olyan pontlistarészeken ahol nincs üthető ellenfél) az bármikor fel tudja használni. vélemények? |
Ez egy eleg jo otletnek tunik. Ha latom a felfedezes menupontokba pl. "Már 743 területet fedeztél fel."
S realis is a tolisokra es varisokra nezve, mivel 2,2k heki felett (ha kezdestol fedezve megy felfele es nem verik vissza 1x se) mar nincs szukseg rajuk. (Persze , ha mar hamarabb is tobbszor visszaverik, akkor lehet vmi nevelohatasa is neki, hogy nincs szukseg varisra/tolisra mar mondjuk 1700 hekin, mert visszautik mindig) En tamogatom, jo otlet! |
Quote:
És talán be lehetne iktatni egy "féket" is... Ilyesmikre gondolok, hogy: - Pld a területed felénél többet nem szerezhetsz felfedezéssel.... - Vagy az aktuális csoportod fellépési maximumának max a 30%-át lehet felfedezni az adott csopiban.. Tudom, hogy vannak "csak felfedezek" típusú orik,de ezeket a fékeket is úgy alakítanám ki, hogy ne lehetetlenítse el őket viszont ne legyen olyan eccerű az életük, mint eddig. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és ha már megkérdezted: a mi orijaink nagyrésze ütve ment fel, és van olyan is (nem egy) aki 20k hekiből max 5-600 hekit fedezett fel, szemben nálatok az minden orinból min 15k felfedezéssel :) de persze ez sem ide tartozik. jah és még1: amikor mi mentünk fel, felettünk egyetlen SZK ori (Tedy) volt, így nekünk nem iagzán volt kihez fedezni, ott a klántámadás remekül lehet használni pláne 500k felett ha nincs közelben más ori. |
|
Quote:
a "fékekkel" az a gond, hogy ugyan 1/A-ban teljesen megállnák a helyüket, de lentebbi szinten egy varis vagy tolis ori szöviben nem tehet mást, minthogy felfedez. nagy ritkán van esélyük szinte fullra kitámadt orit ütni, a többi náluk felfedezés. és azt nem lehet elvárni, hogy egy szövi addig ne menjen feljebb a míg a varisuk elé nem kerül valami üres ori. |
Quote:
Szerintem mindenképpen máshogyan kell kezelni az 1A-t, mint a többi csoportot, mert az 1A az egyedüli olyan csoport, amelyiknek az összes földterülete folyamatosan növekszik, a többi csoport összes földterülete pedig minimálisan változik. Szerintem wand javaslata az 1A-ra jó irány. Igazából az nem tetszik benne, hogy tovább erősíti azt az irányt, hogy az 1A-ban csak hatalmas vagyonnal lehet érvényesülni. Csatázni sok pénzzel lehet (seregcsere), és a felfedezés drágítása után sokat felfedezni szintén csak sok pénzzel lehet. Az alsóbb szinteken úgy látom, hogy körülbelül 800 hektárig minden jól működik, 800 hektár felett viszont túl sok katona kell a felfedezéshez. |
Összesen 2k hektár fedezhet az egesz csoportrendszerre nezve korbefordulasonkent.
En igy ertelmeztem. |
All times are GMT +1. The time now is 15:52. |