![]() |
Quote:
|
Quote:
Változások, mind1, hogy D-vel , bármelyik csopival kapcsolatban akkor lesz "érett", ha sikerül egységesíteni az emberek véleményét. Sikerül "közös nevezőre" jutni. És az is érdekes, hogy mindig van 1-2 ember aki nem tud lakatot tenni a szájára, és néha elég szabadosan fogalmazva, sokat pattog. Nem fogok személyeskedni, holott kedvem lenne hozzá, már 2-3 hónapja, de nem alacsonyodok odáig. A lényeg! Egyetértés kell, valamiféle egység. Utánna lehet beszélni változásokról. |
Quote:
|
Énse értem, pedig énis tamagocsizok. Hogy miért? Mert ha háború lenne borzasztóan egyenlőtlenek lennének a feltételek...
|
Quote:
D-be is fel lehet vinni országokat, ha valakinek kevés van. Na mindegy......... Bavallom nekem továbbra se igazán világos, hogy ez miért jó. A legnagyobb probléma komolyan az, hogy ha több személyiséggel magasabbra kéne lejutni, akkor jajj, tovább kéne felfedezni?! Szerintem már ott van a probléma, hogy egyáltalán felfedezni kell, és nem harcolni... Egy olyan csoportban, ahol akár saját tápországgal is segítheted magad... |
Quote:
Tippjeim vannak miért lett a D olyan, amilyen. Eleinte nem volt sok ország ott, ráadásul baráti országok voltak. Van akinek nincs ínyére egy barátja országán felmászni, inkább felfedez (persze ezen el lehet vitatkozni, vajon helyes-e, jó-e, stb, de felesleges) ezért az lett a béke szigete. Aki később lépett fel az pedig kénytelen volt elfogadni az adott feltételeket. |
Quote:
|
Quote:
A szabályok bevezetésével kb azt fogod elérni szerintem, hogy az emberek egy része örülni fog hogy végre van valami változás, a másik fele meg szabira megye esetleg abba hagyja az anarchiát. Hogy miért is jó szerintem, hogy D-ben nincs harc, vagy ha mégis, nem az egész szinten, csak bizonyos hektár alatt, azt hosszasan ecsetelhetném, de nem vagyok benne biztos, hogy oldalakat szeretnél olvasni ebben a témában (ez a dolog kissé összetettebb abbál, aminek látszik). Persze azt is oldalakig lehet ecsetelni, hogy miért jó ha harc van. Ezzel az egésszel nem lenne baj, ha a D eredendően nem azzá alakul, ami, mert akkor természetes lenne a harc, és fel sem merülni a béke kérdése. A "legyen harc vagy ne legyen harc" kérdése, mindig erősen borzolta a kedélyeket D-ben, és ez nem fog attól változni, hogy nem a csoportból pár ember hanem egy szabály következménye kényszeríti rá az embereket a változásra... (Feltéve ha ez valóban így lesz, elvégre az új szabályok mellett is lehet felfedezni, csak a kontinens méretű országokkal lesz baj, azokat valószínűleg ilyen vagy olyan módon el kell majd távolítani. Szerintem nem biztos, hogy az új szabály harc terén feltétlenül változást hozna D-ben. Ez inkább az emberk döntésén múlik, hogy hogyan alkalmazkodnak az új környezethez.) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Harccal ugyan harmadannyi idő lenne teljesíteni, mint felfedezéssel (ez most is így van), dehát az anarch a "béke szigete"... :) |
All times are GMT +1. The time now is 22:42. |