Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Csillagkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=83)

szamóka 02-12-2006 23:12

Quote:

Originally Posted by Toto
Fogyóban volt éppen akkor a producer (Anderson) pénze?:rolleyes:
Remélem a szünet után egy szuperizgalmas rész jön :)

Miazhogy! Nagyonis! Sőt! A következő 3 rész igencsak összefügg, fel sem tűnne, ha egyszerre adnák le. Rövid ismertető: hőseink ismét megmentik az egész galaxist.

Ati 02-12-2006 23:16

Quote:

Originally Posted by szamóka
Miazhogy! Nagyonis! Sőt! A következő 3 rész igencsak összefügg, fel sem tűnne, ha egyszerre adnák le. Rövid ismertető: hőseink ismét megmentik az egész galaxist.

Most lelőtted a poént, ez nem volt szép dolog......... :( Pedig izgulhattunk volna, hogy vajon megmentik-e, vagy sem... :D

szamóka 02-13-2006 15:56

Újabb jó hír: a TV2 leadja a 9. évadot is! Április 1-től, tehát kihagyás nélkül kezdik vetíteni.

Toto 02-14-2006 15:26

Egy jó hír. :)

Apa 03-02-2006 01:17

elnézést h. belebeszélek...imáddom a csillagkaput, még sorozatba is...
az eredeti volt a penge, sőt volt 1 rész amit kisem adtak, de meggájver szerepét nem kicsinybiti, holott felkellett nőni 1 másik ismertebb szinészhez.
azé elnézést ha tavartam.....:D
viszont: aki tuggya magyarázza el nekem:
fiatal tudos kollegánk 1x már magasabb tudásu sikba emelkedett, ahonnan lekellett szálnia mert segitett kapitány urnak.
ezt a magasabb tudati sikot nem igazán értem.kajálom a földönkivűli goauld dolgokat is. de akko se fér a fejembe buddha lélek vándorlása....
(lehet hogy én látom rosszulk)

Apa 03-02-2006 01:18

tudom erre megin kapok 1 piros hozzájárulást, de akko is érdekel...

Phoenix 03-02-2006 08:59

Quote:

Originally Posted by Apa
ezt a magasabb tudati sikot nem igazán értem.kajálom a földönkivűli goauld dolgokat is. de akko se fér a fejembe buddha lélek vándorlása....
(lehet hogy én látom rosszulk)

jó meglátás, de amint észrevetetd, minden dolog valami olyasmi, ami kötődik a Föld titokzatos, megmagyarázhatatlan dolgaihoz, és gondolom ilyen alapon került ez bele...bár konkrétan sztem nem pont a buddhizmus :confused: de legalább ebből kiderül, hogy nem csak nézed, hanem érdekel is a dolog :)

szamóka 03-02-2006 09:25

Apa!

Böngészd át a mitológiai aloldalt a www.csillagkapu.hu címen. Sok kérdésre választ kapsz. Ha mimaradt néhány epizód a sorozatból olvasd el ezek részletes ismertetőjét, akkor talán képben leszel. Mondjuk ide le is írhatnám ezt a magasabb létsíkos dolgot, de férfiasan bevallom, hogy már elfelejtettem:D

godgod2 03-02-2006 16:28

Egy teljesen nem ide illő beszóllás.:) Én is én is akarok képet a nevemhez!! Hogy kell? Mondjátok már el az ország egyszerű gyermekének!!:)))

godgod2 03-02-2006 16:48

Ok már rájöttem:)

All times are GMT +1. The time now is 05:55.