![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Újabb jó hír: a TV2 leadja a 9. évadot is! Április 1-től, tehát kihagyás nélkül kezdik vetíteni.
|
Egy jó hír. :)
|
elnézést h. belebeszélek...imáddom a csillagkaput, még sorozatba is...
az eredeti volt a penge, sőt volt 1 rész amit kisem adtak, de meggájver szerepét nem kicsinybiti, holott felkellett nőni 1 másik ismertebb szinészhez. azé elnézést ha tavartam.....:D viszont: aki tuggya magyarázza el nekem: fiatal tudos kollegánk 1x már magasabb tudásu sikba emelkedett, ahonnan lekellett szálnia mert segitett kapitány urnak. ezt a magasabb tudati sikot nem igazán értem.kajálom a földönkivűli goauld dolgokat is. de akko se fér a fejembe buddha lélek vándorlása.... (lehet hogy én látom rosszulk) |
tudom erre megin kapok 1 piros hozzájárulást, de akko is érdekel...
|
Quote:
|
Apa!
Böngészd át a mitológiai aloldalt a www.csillagkapu.hu címen. Sok kérdésre választ kapsz. Ha mimaradt néhány epizód a sorozatból olvasd el ezek részletes ismertetőjét, akkor talán képben leszel. Mondjuk ide le is írhatnám ezt a magasabb létsíkos dolgot, de férfiasan bevallom, hogy már elfelejtettem:D |
Egy teljesen nem ide illő beszóllás.:) Én is én is akarok képet a nevemhez!! Hogy kell? Mondjátok már el az ország egyszerű gyermekének!!:)))
|
Ok már rájöttem:)
|
All times are GMT +1. The time now is 05:55. |