Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   mf vs szövi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=801)

Harcosok 08-29-2006 10:52

Quote:

Originally Posted by monro (Post 29803)
Korábban írtam, hogy ha itt vannak mindannyian akkor mi lehet...

1. beszívják, mert az üres orira méretezett sereggel jönnek
2. gömbölnek, felmérnek és bevernek sztem max 1x. Ha ennél több jön akkor te is ujra bevered őket.

Ha az 1 eset lesz akkor van az amit leírtam az elöbb. Ha a 2. eset történik akkor picit nagyobb lehet az MF-ünk kára :D Mondjuk nem túl sokkal, mert ugyi a regenerálódása a toliknak variknak azért nem gyorsul fel és ezalatt a mi orkicánk is üt még egyet.

ez olyan mint a szövinél full elites valaki kitámad hogy otthol 500elitet nem hiszem,hogy neki fognak menni ezért 5 sereggel:)ezt nagyon kevesen veszik be:)

monro 08-29-2006 10:53

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 29805)
ez olyan mint a szövinél full elites valaki kitámad hogy otthol 500elitet nem hiszem,hogy neki fognak menni ezért 5 sereggel:)ezt nagyon kevesen veszik be:)

Látszik,hogy nem próbáltad még :D:D:D

Harcosok 08-29-2006 10:55

Quote:

Originally Posted by monro (Post 29806)

én nem veszem be az tuti:) támadni nem ugy kell mint egy örült...
Gondolkodni kell elötte :)Most egy kezdő csapat beveszi ennyi azoktól bárki meglóg :)még ugyis ha üt egy olyat aki szövin kivül van:)mert azok nem varizzák már utána és a háború is össz 1 ütésröl szól amit mondottok:D

monro 08-29-2006 10:57

Quote:

Originally Posted by monro (Post 29806)

Sőt...
Igazából nem is kell lámának lenni ehhez.

1. Gömb
2. Látod, hogy se pénz se egység és MF.

még ha jobb játékos is vagy akkor is bevállalhatod a rizikót, hogy rámész 5x ha kárt akarsz okozni. Kevés olyan játékos van aki kirakja a seregét támadáskor így joggal feltételezheti bárki, hogy ő sem tett így. Magyarul némi valószínűségszámítás után lehethogy én is beszívnám :D:D:D Főleg ha nincs korábbi gömb amin láttam,hogy van védelme is ;)

Szecsa 08-29-2006 10:58

Harcosok, szerintem ellenetek is siman megjatszom ugyanezt, foleg mondjuk hajnalban...de akar napkozben is....nem gondolnal erre azt hiszem, ha nem lett volna ez a topic most.
Hidd el, eleg jol mukodik.

Szecsa 08-29-2006 10:59

Quote:

Originally Posted by monro (Post 29808)
Sőt...

1. Gömb

még ha jobb játékos is vagy akkor is bevállalhatod a rizikót, hogy rámész 5x ha kárt akarsz okozni. Kevés olyan játékos van aki kirakja a seregét támadáskor így joggal feltételezheti bárki, hogy ő sem tett így. Magyarul némi valószínűségszámítás után lehethogy én is beszívnám :D:D:D Főleg ha nincs korábbi gömb amin láttam,hogy van védelme is ;)

Ha pedig keresztbe mennek az orkkal a hadisok, akkor az ork lehet be se tudja venni a sajat ijjait...foleg mondjuk gyors csopiba, mert nem biztos, hogy kiér.

Harcosok 08-29-2006 11:02

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 29809)
Harcosok, szerintem ellenetek is siman megjatszom ugyanezt, foleg mondjuk hajnalban...de akar napkozben is....nem gondolnal erre azt hiszem, ha nem lett volna ez a topic most.
Hidd el, eleg jol mukodik.

angolba heti 2x jártam az oriba:Dszerinted miért volt olyan amilyen?

Szecsa 08-29-2006 11:02

Ha pedig tul hamar teszi ki, akkor meg lehet alapakolnak es akkor amiatt nem tudja bevenni...Eleg gyakorlottsag kell ehhez, igy vegulis sok ember nem gondolna erre...de ugyesen es okosan eleg jol kivitelezheto! :)
Bar mondjuk az eplistaban ha ott van 10% torony es 0 ijj van az oriba, akkor en is furcsan neznek, hogy vmi turpissag van a dologba :) Ha lehet, akkor kimennek a piacra, es felvennem az ijjakat egy darabig, ameddig van ra penzem.

Szecsa 08-29-2006 11:03

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 29812)
angolba heti 2x jártam az oriba:Dszerinted miért volt olyan amilyen?

Nem igazan erdekel, milyen vagy milyen volt :)

Harcosok 08-29-2006 11:04

[quote=monro;29808]Sőt...

1. Gömb

még ha jobb játékos is vagy akkor is bevállalhatod a rizikót, hogy rámész 5x ha kárt akarsz okozni. Kevés olyan játékos van aki kirakja a seregét támadáskor így joggal feltételezheti bárki, hogy ő sem tett így. Magyarul némi valószínűségszámítás után lehethogy én is beszívnám :D:D:D Főleg ha nincs korábbi gömb amin láttam,hogy van védelme is ;)[/QU

max 3sereggel megy neki bárki 1 ami tuti bevágja ha még védelme is van
2 kicsi sereg:)
ja és nincs rola régi gömb?akkor mikor is volt a háború?:D

All times are GMT +1. The time now is 16:14.