![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gondolkodni kell elötte :)Most egy kezdő csapat beveszi ennyi azoktól bárki meglóg :)még ugyis ha üt egy olyat aki szövin kivül van:)mert azok nem varizzák már utána és a háború is össz 1 ütésröl szól amit mondottok:D |
Quote:
Igazából nem is kell lámának lenni ehhez. 1. Gömb 2. Látod, hogy se pénz se egység és MF. még ha jobb játékos is vagy akkor is bevállalhatod a rizikót, hogy rámész 5x ha kárt akarsz okozni. Kevés olyan játékos van aki kirakja a seregét támadáskor így joggal feltételezheti bárki, hogy ő sem tett így. Magyarul némi valószínűségszámítás után lehethogy én is beszívnám :D:D:D Főleg ha nincs korábbi gömb amin láttam,hogy van védelme is ;) |
Harcosok, szerintem ellenetek is siman megjatszom ugyanezt, foleg mondjuk hajnalban...de akar napkozben is....nem gondolnal erre azt hiszem, ha nem lett volna ez a topic most.
Hidd el, eleg jol mukodik. |
Quote:
|
Quote:
|
Ha pedig tul hamar teszi ki, akkor meg lehet alapakolnak es akkor amiatt nem tudja bevenni...Eleg gyakorlottsag kell ehhez, igy vegulis sok ember nem gondolna erre...de ugyesen es okosan eleg jol kivitelezheto! :)
Bar mondjuk az eplistaban ha ott van 10% torony es 0 ijj van az oriba, akkor en is furcsan neznek, hogy vmi turpissag van a dologba :) Ha lehet, akkor kimennek a piacra, es felvennem az ijjakat egy darabig, ameddig van ra penzem. |
Quote:
|
[quote=monro;29808]Sőt...
Igazából nem is kell lámának lenni ehhez. 1. Gömb 2. Látod, hogy se pénz se egység és MF. még ha jobb játékos is vagy akkor is bevállalhatod a rizikót, hogy rámész 5x ha kárt akarsz okozni. Kevés olyan játékos van aki kirakja a seregét támadáskor így joggal feltételezheti bárki, hogy ő sem tett így. Magyarul némi valószínűségszámítás után lehethogy én is beszívnám :D:D:D Főleg ha nincs korábbi gömb amin láttam,hogy van védelme is ;)[/QU max 3sereggel megy neki bárki 1 ami tuti bevágja ha még védelme is van 2 kicsi sereg:) ja és nincs rola régi gömb?akkor mikor is volt a háború?:D |
All times are GMT +1. The time now is 16:14. |