![]() |
Quote:
|
figyelj, azért keménykedik, mert azt hiszi a maga 50 elitével ő a király, de ez azért van, mert nem tud játszani;)
|
akkor legközelebb majd megtanítom az ilyet játszani, hogy legalább az íjászaival ne jöjjön rám:D:D:D
|
Jöttem felvágni:D:D:D:D:D:D:D
Nekem is sikerült ma kiharcolnom, h egy szövi megorroljon szerény országomra:( Eddig csak a tolijukkal van problémám, meg h a piacon nincs toli, de a mészi már megvolt:D:D Télleg mésziből kb tudok következtetni, h menni tolija van??? Mert ugyanannyi varink lehet mivel nem látunk be egymáshoz:) Vhol olvastam h kb igen, csak már arra nem emlékszem:( Ha vki tudna evvel kapcsoltaban mondani vmit,akkor megköszönném;) |
Quote:
habár ezeket elvileg módosítják az egyéb dolgok is, pl pontkülönbség (sztem nem olyn vészes ha 2 körre mész ki), aztán a hadüzi, a harcos személyiség, meg hogy az illető elf vagy gnóm mert elvileg ők 30%-al többet vesztenek |
Quote:
az enyveskezű alattam van, ilyenkor úgy számolok mint a földszerzésnél? felfelé 7%, lefelé 3%? ha jól gondolom... |
Quote:
de igen, elvileg 3% |
Quote:
építenem kellett néhány plusz kocsmát és most járhatok mészárolni egész éjjel, de legalább ő se tud a piacról pótolni semmit:D Szerencsémre a többi tehetetlen:D:D:D |
Quote:
ha be tudod gömbözni, az Mf bónusz miatt lassan 2esével is járhatsz majd... az meggyőző tud lenni:D:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:14. |