Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   egyedül egy szövi ellen (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=788)

Vas 04-14-2007 08:26

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 87454)
én ha ilyen lelkes kezdőkkel találkozom, leginkább segíteni szoktam nekik:)

Ez igaz, de ha utána keménykednek, akkor mit tehet az ember?:confused:

Burning 04-14-2007 10:31

figyelj, azért keménykedik, mert azt hiszi a maga 50 elitével ő a király, de ez azért van, mert nem tud játszani;)

Vas 04-14-2007 18:35

akkor legközelebb majd megtanítom az ilyet játszani, hogy legalább az íjászaival ne jöjjön rám:D:D:D

Fefe013 04-14-2007 18:48

Jöttem felvágni:D:D:D:D:D:D:D
Nekem is sikerült ma kiharcolnom, h egy szövi megorroljon szerény országomra:(
Eddig csak a tolijukkal van problémám, meg h a piacon nincs toli, de a mészi már megvolt:D:D
Télleg mésziből kb tudok következtetni, h menni tolija van??? Mert ugyanannyi varink lehet mivel nem látunk be egymáshoz:) Vhol olvastam h kb igen, csak már arra nem emlékszem:( Ha vki tudna evvel kapcsoltaban mondani vmit,akkor megköszönném;)

Andrew 04-14-2007 19:03

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 87765)
Jöttem felvágni:D:D:D:D:D:D:D
Nekem is sikerült ma kiharcolnom, h egy szövi megorroljon szerény országomra:(
Eddig csak a tolijukkal van problémám, meg h a piacon nincs toli, de a mészi már megvolt:D:D
Télleg mésziből kb tudok következtetni, h menni tolija van??? Mert ugyanannyi varink lehet mivel nem látunk be egymáshoz:) Vhol olvastam h kb igen, csak már arra nem emlékszem:( Ha vki tudna evvel kapcsoltaban mondani vmit,akkor megköszönném;)

ha alulról mész, akkor éppen 7% tolit mészárolsz megfele
habár ezeket elvileg módosítják az egyéb dolgok is, pl pontkülönbség (sztem nem olyn vészes ha 2 körre mész ki), aztán a hadüzi, a harcos személyiség, meg hogy az illető elf vagy gnóm mert elvileg ők 30%-al többet vesztenek

Fefe013 04-14-2007 19:09

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 87768)
ha alulról mész, akkor éppen 7% tolit mészárolsz megfele
habár ezeket elvileg módosítják az egyéb dolgok is, pl pontkülönbség (sztem nem olyn vészes ha 2 körre mész ki), aztán a hadüzi, a harcos személyiség, meg hogy az illető elf vagy gnóm mert elvileg ők 30%-al többet vesztenek

értem, köszi:)
az enyveskezű alattam van, ilyenkor úgy számolok mint a földszerzésnél? felfelé 7%, lefelé 3%? ha jól gondolom...

Andrew 04-14-2007 19:10

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 87771)
értem, köszi:)
az enyveskezű alattam van, ilyenkor úgy számolok mint a földszerzésnél? felfelé 7%, lefelé 3%? ha jól gondolom...

huhúú, az cinkes:D
de igen, elvileg 3%

Fefe013 04-14-2007 19:15

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 87773)
huhúú, az cinkes:D
de igen, elvileg 3%

Nekem mondod:(
építenem kellett néhány plusz kocsmát és most járhatok mészárolni egész éjjel, de legalább ő se tud a piacról pótolni semmit:D
Szerencsémre a többi tehetetlen:D:D:D

Andrew 04-14-2007 19:22

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 87778)
Nekem mondod:(
építenem kellett néhány plusz kocsmát és most járhatok mészárolni egész éjjel, de legalább ő se tud a piacról pótolni semmit:D
Szerencsémre a többi tehetetlen:D:D:D

akkor nincs gond;)
ha be tudod gömbözni, az Mf bónusz miatt lassan 2esével is járhatsz majd... az meggyőző tud lenni:D:D

Fefe013 04-14-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 87784)
akkor nincs gond;)
ha be tudod gömbözni, az Mf bónusz miatt lassan 2esével is járhatsz majd... az meggyőző tud lenni:D:D

Sztem legkésőbb reggel 4 körül már tudok úgy menni:D:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 08:14.