![]() |
Vampire
A parti: egy 7. generációs ventrue (Aúú :)), egy 8. generációs brujah, egy 8. generációs malkáv, és egy 15. generációs senkiházi (én) Szitu: a csapatot: ventrue, brujah, malkáv, (a senkiházi csak később csapódik hozzájuk) már hosszú ideje manipulálják egy páran (a baalik, és/vagy a Magnus Nigrum, és/vagy stb). Össze-vissza küldözgetik őket az időben, vagy babrálnak az emlékeikkel nem tudni. Saját emlékeik szerint már párszor végig élték a Gyehennát, és kezd elegük lenni a szívatásból. Egy újabb időugrás és/vagy elmemanipulálás után egy vélhetően salubri elküldte őket egy Fekete Hercegnek nevezett vámpírhoz, hogy ő majd megmondja a tutit, és kiderül, hogy mi is történik valójában. A parti megérkezik Krétára, a megjelölt ókori romhoz. A ventrue tárgyal a Fekete Herceggel. A pasi nem mindig ad egyenes válaszokat, sokat kertel, húzza a beszélgetést, stb. A ventrue x óra után kezdi unni: - Miért van szükség erre a játékra? – szegezi a kérdést a másiknak. Mire a brujah-val játszó srác beszól: - Azért mert ez egy szerepjáték vazz… :D |
Quote:
DnD3. Csata közben rendszeresen előfordult, hogy valamelyikünk segíteni szeretett volna a másiknak, aki épp közelharcot folytatott. Így hát a segítőkész egyén elővette az íját, és lőtt. Természetesen nem a monsztát találta el, hanem a havert lőtte hátba, több ilyen eset után, már kérni kellett a többieket: csak ne segítsetek... :D Szintén DnD3. Félig-meddig természetes barlangban vagyunk, előttünk egy folyosó nyúlik el hosszan. Folyosó végén ajtó. Druida bemegy, az ajtó rázáródik. Kinn tanakodunk mit tegyünk. Betörni nem tudjuk, így a pap indítványozza, hogy gyújtsuk fel. OK, lángoló kezek, az ajtó ég. (Itt lett vége a játékalkalomnak, a következőn meg nem voltam jelen, szóval ezt csak mesélték a többiek.) Valahogy kinyitották az ajtót (a pap és lovag). Lovagunk elhatározza, hogy berohamoz a már nyitott, de még égő ajtón (hozzá kell tenni belül elég sötét volt.) Ezt közli a DM-mel, mire a DM: - A terep nem alkalmas rohamozásra. Lovag. - Nem baj, én rohamozok. :eek: OK, dob: 1. Átesik a küszöbön a pallost meg átszúrja magán valahol válltájékon. Így a pap x körig kénytelen volt őt gyógyítgatni, míg a druida benn egyedül hadakozott két csontvázharcossal... :rolleyes: Kinek milyen emlékezetes balsikerei voltak? |
hehe... segítőkész társaságról nekem is van sztorim...
Vampire: diablerie-t akarok elkövetni egy tzimiscén egy fergeteges bunyó közepén.. (már örjöng, alig van vére, simán meg lenne.) kezdeményezést dobunk. 3an is ugyanazt... persze engem vesz utoljára be a KM, aki már a nyakán lógok, és egy erősebb szippantásra porrá hullott volna az a nyavajás.... hát remek... a dög elé ugrik a kis szamurájkardos japán csajszi és beledöf. a kard nem érte át teljesen (harcialakba van a nyavajás) megúsztam hogy átszúrjon. erre a másik agyas tag meg a jackhammerével egy sorozatot ereszt a lábába a tzimiscének ami persze térd felett leszaggatja a lábamat, ahogy a tzimisce előrebukuk a kard átmegy rajta és keresztül szúrja a szívemet, és ugyan nem karóz meg, de szíven talál (nyamvadt luckroll :D) és bevisz még pár szint kritikus sebzést. szóval jelenleg a falka tzimiscéje ragasztott a péppé lőtt lábaim helyére egy egy nálam 30 centivel magasabb transzvesztita férfi lábát, ami gusztustalan és mivel nem az én "méretem" ezért elég nehezen mozgok vele... és a karim közelharci karakter... volt, jelenleg hasznavehetetlen kripli, mert ugyan ravnos, de még annyira friss (3 napos :D Szabbath lapátfej, csak meglepő módon iszonyat szívós és kihúztam vele eddig minden megölési kísérletet, méghozzá alig sebesülve.. a többiek meg a saját hülyeségük miatt tobzódnak a sebesülésüktől. mostmeg már én is az övék miatt :D), hogy nem tudja használni rendesen a fantazmát, mivel az atyjával nem találkozott még... (ami megint frankó lesz, mert a karim rasszista :D:D:D) |
AD&D 2
Kemény harc megy pár troll, egy páncélos ürge, meg a csapat között.. a csapat papja fémizzítást nyom a páncélos fószerre, mire az úgy dönt, hogy ráveti magát arra a harcosra akivel a csapatból harcol, had süjjön csak ropogósra az is... a harcos (egy npc karakter, akit én vittem akkor, mert a rendes akkor játszott fél-elf harcos/varázsló karim már feküldt) megpróbálja megtartani a böhöm állat súlyát, míg a többiek végeznek a trollokkal és a segítségére sietnek,ű, mert másképp ha leteríti a földre, akkor bizti megégeti elég dúrván... 5 körön át különleges erőpróbákat dobálunk (kb 20%-om volt rá, szóval annyit vagy kevesebbet kellett dobni, neki meg 35-40% környéki volt) és én 5x meg is dobom, a páncélos ürge meg mindig elrontja, így hősiesen tartom a kb 250 kilóját egy helyben, mígnem a 6. körben elrontom ő meg megdobja... ekkor eldőlök mint egy krumpliszsák, ő meg teljes testfelületével rám... a páncélja éget mindkettőnket és nem tudok szabadulni tőle... ekkor a csapat ranger-je odarohan hozzánk és a következőt mondja: Ranger - Akkor én két kézre fogom a bastardsword-omat és leszúrom a páncélos ürgét... KM - Teljes erőből? Ranger - Aham. KM - Oksi, dobj! Ranger - 20! Kritikus ütés! KM - Dobj sebzést! Ranger - Max! Ezt ugyibár duplázzuk a kritikus miatt... 38 hp KM - Akkor átszúrod a fickót és a földhöz szögezed a harcost is... mindketten elernyednek... Ranger - Mindketten meghaltak? KM - Igen... A party nagy nehezen kiszedi szerencsétlen harcos hulláját a páncélos ürge alól, összeszedi a többi eszméletlent is, majd elindul vissza a varásoba, hátha fel lehet támasztatni a szerencsétlen halottat... miután elment a csapat, rá úgy fél órával a páncélos ürge el kezd mocorogni, majd lassan feltápászkodik, végignéz a halott trollok maradványain (hamukupacok, mert máglyát raktunk belőlük), majd szomorúan elindul, miközben az égési sebeket kivéve minden sérülése eltűnik (fél-troll volt a drága szentem, ami a páncélban nem látszott és igaz, hogy lasabban regenerált mint a troll testvérei, de ugyanúgy akár a halálból is visszajött, hacsak nem égették el a testét, vagy öntötték le savval)... |
M*, kezdő társaság, alacsonyszintű party, a kaland célja egy boszorkánymester kinyírása volt... volt egy halom őrzője, akiken nagy nehezen áthámoztuk magunkat, végül nagy cselesen sikerült a harcosunknak közelférkőznie hozzá... erre a BM rávetette magát a harcosra, aminek a kimenetele az lett, hogy a harcos kardjára nyársalódott, a KM meg fogta a fejét... utólag mondta hogy 2* dobott kritikus hibát az ugrására :D -ez lett volna az első megmozdulása a BM-nek... :D
|
MAGUS
Egy boszi (én) meg egy tolvaj (haver) már x ideje Erionba dekkol, mivel fülest kaptak egy nagy rakomány drágakőről, amit persze meg szerettek volna fújni. Infókat gyűjtenek, készülődnek, de amúgy semmi extra, az élet nyugis (legalább is a boszorkány számára, aki más fogadóba költözött, mint a tolvaj és az útközben hozzájuk csapódott barbár NJK). A infóbányászat közben kiderül, hogy mások is utaznak a kincsre, nagy nehezen bevetetjük magunkat a csapatba. Minden OK. Végre elérkezik a várva várt éjszaka (végre valami kis akció) odaérünk a kikötőben, ahol a drágaköveket szállító hajó horgonyoz. Mire a KM: - Olyan sötét van, hogy nem látjátok a hajót. - De fáklya vagy lámpás csak van a hajón, nem? - kérdem. KM: - Köd van, nem látjátok. - Eddig nem is volt köd! :eek: - Nem baj, most köd van... :eek: (A játék során nem ez volt a KM egyetlen ilyen húzása... :() Mit volt mit tenni, ködben vágtunk neki a csónakázásnak. Nagy nehezen meg lett a hajó, és kisebb esések-kelések után kötélen fel is másztunk a fedélzetre. Mivel több csapara oszlottunk, és az NJK-k nem tévedtek el a ködbe, ők hamarabb odaértek, mint mi. Mire felértünk a hajóra, az őrök már el voltak intézve, és a kincset is megtalálták. Utána jött az osztozkodás, vagyis jött volna, mert csak a felét mesélte le a srác... jobb is... Kinek volt már ilyen vagy hasonló problémája a KM-mel? Miből adódott a probléma? |
a KM elfelejtette hogy állandó éjszakai látása van a karimnak és a vége az lett hogy írjam át a karilapom mert nem úgy mesélte eddig.... :( *piff*
|
Quote:
|
Quote:
|
Az se semmi lett volna, ha egy elf esetében felejtette el a low-light vision-t (DnD3)... :rolleyes:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:30. |