Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Shadowrun és Cyberpunk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=72)

Chris 02-06-2006 11:39

Aúú :D :D
Szerintem tisztában vagy azzal, hogy mennyit tudok a világról, meg annak a történelméről... :D
Tünde sámánnal szeretnék játszani. Totemügyileg még nem döntöttem (macska, prérifarkas, esetleg holló). Ígérem te leszel az első, akinek szólok, ha kitaláltam melyiket választom :D

Half 02-06-2006 13:14

Aúú
Senkit meg engem count in:D
másik nekem az egiyk kedvenc karakterem a Farkas az xmenből. Ezért egy oylasmi implantátummal létező vaalmi hasonló karakterrel szeretnék lenni ha lehetséges.

A másik nagyon régen elolvastam aszabály könyvet. Szóval léccives ha tudtok egy online leírást akkor én átolvasom gyorsan hogy többnyire tisztába legyek a dolgokkal.
Olvastam prá Shadowrun-t. De mégeccer hajlandó lennél e felsorolni párat amit érdemes olvasni?

Ati 02-06-2006 13:17

Hú, ez bonyolultnak tűnik. :)

Half 02-06-2006 13:23

nem bonyolult:D csak a sok hozzáértő úgytesz mintha az lenne. És akkor még vannak a nem hozzá értők mint én azok pláne rontanak a helyzeten:D

Ati 02-06-2006 13:31

Szabálykönyvem van, de kb ennyi. :)

Half 02-06-2006 13:38

Jó nekem az sincs:D csak kölcsönbe volt. Nah, de szerintem 4en vagyunk az online mesélésre és ügyebár Auuu mesél akor mire várunK?:D

aúú 02-06-2006 16:21

Atis, melyik szabálykönyv van meg neked? Amit 1-2 éve adtak ki (a 3. kiadás)?
Amúgy Atis, a karakter meghatározásánál nem azt kértem, hogy írj egyből kasztokat ha nem ismered a játékot sem...:D Elég úgy meghatározni, ahogy Half tette... ő pld tuti, hogy egy ember utcai szamival fog játszani! :)

Amúgy mielőtt nekikezdünk, majd azért bepakolok ide egy rövid történelem összefoglalást, hogy lássátok merrefelé is játszunk... annyit elárulok, hogy Chicago-ban fogunk játszani...:)

Senki 02-06-2006 20:34

Ahogy Halfi mondta, engem vegyél be... Egy törpe rigóval játtszanék, amennyiben nem okoz gondot :D kérdés, mi alapján generáljam a karit: SR1 vagy SR3 szabálykönyv? (csak az implantok meg egyéb cuccok elérhetőségei miatt, meg hogy ha SR1 akkor sok meta szabálymódosítás mellett vagy normál fontossági szinten meta a kari... ( nem bonyolult ez, nem kell aggódni, csak én körülményesedek)... (sok metával szoktuk, eredetileg úgy volt generálva a törpém...) szóval ennyi az infó, aztán akkor elkérem a megfelelő szabálykönyvet megcsinálom a törpét és megy a karilap cucclista és előtörténet.,odaahova kéred :cool: .

aúú 02-07-2006 11:38

3. kiadás alapján teljesen jó lesz, bár történelemben még nem fogunk ott tartani...:) Amúgy a cuccok elérhetősége sem fog mindenben számítani, mert bizonyos dolgok nem teljesen logikusak benne... ezért ha valami cucc szerintem nem igazán elérhető, akkor szólok (bár ritkán szokott ilyen előfordulni)...:)

Nu Atis, van már öteleted milyen tipusú lény akarsz lenni? :D Lehetsz akár dekás is....

Ati 02-07-2006 11:52

Quote:

Originally Posted by aúú
Atis, melyik szabálykönyv van meg neked? Amit 1-2 éve adtak ki (a 3. kiadás)?

3. kiadás igen. Ez hatalmas betűkkel rá is van írva :D

All times are GMT +1. The time now is 21:13.