![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Senkivel ellentétben én szemüveges vagyok, és ha több mint 20 órája nem aludtam, akkor bizony elég fáradt, olykor veres a szemem:) Ennyit az anatómiámról.
Ikonokról: Látni, hogy valami villog, és mostanra megszoktam, hogy melyik pozíció mit jelent. Ugyanakkor egyetértek CL-el, karakteresebb megjelenítés kéne az ikonoknak, mer úgy lenne az igazi... |
Quote:
|
Ha már "minden" (Az új arculatra gondolok :( ) marad a "régiben" legalább a kis villogó ikonok kicsit legyenek nagyobbak, de legalább ha a méret maradna is a színeket vissza kellene állítani a jól megszokottakra szerintem is...
|
Ha valaki állandóan a gép előtt ül, akkor persze, hogy látja az új eseményjelzőket..
Viszont az a funkciója, ami régen volt, hogy akármilyen messziről észrevettem, hogy mi történt az oriban, az már nincs meg.. Ezzel számomra teljesen feleslegessé vált ez a kisegítő eszköz..:( Az eddigi színeket mindenképp vissza kellene állítani, s a méreten is lehetne növelni.. sőt.. előnyösebb helyet is lehetne neki keresni.. Bízok abban, hogy a nagyszámú kérés alapján lesz vmi változás ezen újítással kapcsolatban is!!:) |
Quote:
A bónusz vipeknek az. |
Quote:
Nem kell ide 4-es metró se, elvégre mindenki most is tudja, hogy honnan hova hogy kelle ljutni, semmi zsükség arra, hogy ezentúl könnyebb legyen, mert akkor meg kell jegyezni, hogy hol áll meg a metró, és az már bonyolult... ;) |
Quote:
|
Quote:
A legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy milyen felbontás mellett játszik, a felbontás viszont gond nélkül lekérdezhető a böngészőből, így az, hogy nem ment körbe kérdőív arról, hogy add meg, hogy SZERINTED milyen felbontás mellett játszol, hátha eltalálod, nem jelenti azt, hogy nincsenek erről PONTOS adatok. |
All times are GMT +1. The time now is 18:57. |