![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Még 1:
A pontlistában, csak az országnevek legyenek, és ha ráhúzod a nyilat, akkor mutasson mindent az oriról, amit tudsz, esetleg több sorban is... kissé több hivatkozás kell, de sztem megoldható:) |
a táblázat alapszíne ne maradjon zöld:)
|
Quote:
Ennek is elégnek kellene lennie, nem? (remélem) Az "infó szint" hogy gondoltátok? A név más színű? vagy egy kis "Í" betű lesz? Ja, ha a szabi más színnel lesz jelölve, akkor sok csopiban a háttérszín változás is el lesz intézve! (LOL) |
Jah, és a távnál se kell a "kör" felirat.
|
Ati gondolom a méretet a felbontás miadt nem akarad növelni?
Bár ha nem csal az emlékezetem akkor van olyan parancs amivel le lehet kérni h a felhasználónak mekkora a képernyő felbontása, és akkor lehetne ahhoz igazítani a méreteket. |
Quote:
|
Hely # Országnév Érték Hírnév Táv Faj Infó
xxx xxxxxx xxxxxxxxx 37.458 - 2.720 13 Óriás I @ @ @ Sztem nézhetne így ki egy szabin lévő ország(a szin persze nem ez lenne), ez elég? Please mondd, hogy igen.:D |
Nem tudom annak lenne-e értelme, hogy a személyiség egy és az eredményesség három oszlopát teljesen kivennénk. Nem maradna meg még az a 3 kis ikon se. Viszont ha ráviszem az infora(vagy az országnévre) az egeret, egy előjövő menüben kiírná, hogy teszem azt:
Személyiség: Jóska Eredményesség: Mágia: 33% Tolvajlás: 66% Hadügy: 99% Továbbá az eredményesség három adata mögé el lehetne helyezni egy felfelé, vagy lefelé mutató nyilat(mint a morálnál), ami azt jelezné, hogy a legutolsó támadó akció milyen irányba mozgatta a százalékos arányt. Illetve elhelyezni egy dátumot, hogy mikor történt a legutolsó akció. Ennek fényében: Személyiség: Jóska Eredményesség: Mágia: 33% < 1999.01.01. Tolvajlás: 66% < 1999.01.01. Hadügy: 99% > 1999.01.01. Így pedig megmaradhatna a faj és a hírnév oszlopa is, és talán nyernénk elég helyet is. Vélemény?:o |
All times are GMT +1. The time now is 23:10. |