![]() |
Quote:
|
Igen, így van!
Én és azt hiszem nem kevesen ismerjük el Schumi teljesítményét, hiszen egy klasszisról beszélünk, de szvsz. jobb lenne, ha más is érvényesülne, mint tavaly. és bár köztudott, hogy nagyon nagy tábora van a ferrarinak, és pénzből sem szűkölködnek a fejlesztésekre, de ez, hogy zsinórban 5 VB-t nyert, egy kicsit tényleg unalmassá tette az autósportot. Ideje annak, hogy más is kitűnjön az árnyékából! |
Quote:
|
Quote:
Azért ne igyunk előre a medve bőrére! Sokszor hallottunk olyat, amikor felröppent egy hír, és cáfolták. A végén meg mégis úgy volt. Lásd a BMW és a Sauber fúzióját! Én szívem szerint nem örülnék, ha Kimi, a piros autó volánja mögött ülne! |
Quote:
|
Quote:
|
nagyra becsülöm sumi tudását, tényleg nagy ember abban amit csinál, de ugy vélem megvan az utodja :D
rendkivüli modon sajnálom hogy kimi a ferrarihoz szerződik jövőre, mert ismét a ferrari lesz a jo vas. (ugye a pilota.....) ugyanakkor tartom azt a véleményem ,amennyiben raikonnen elkezd nyerni, nem akarja majd abbahagyni.... olyan ideges lesz, mint eddig ahányszor nyert, hahahahaha |
Quote:
|
a finn "állat"
vagy vodka bajnok asztaltetején táncolással.... csak azt nem értem mégis mit képzelnek magukrol külömböző emberek, cégek..... vegyen robotot, vezesse az az autoját. a hús-vér ember levezeti a feszkot, és ebben nem lehet akadályozni..(kivétel :börtön, elvono) tehát 1 olyan pilota, aki méltán lehet a "nagyok" utoggya, ne legyen má beszábolyozva,,.,.,szerintem.(szabályozva) |
....gondolom ha elb...sz vmit a futamon, rájön hogy a másnaposság nem kifizetődő ebben a szakmában, és valszinű hogy legközelebb nem iszik verseny előtt..........(nem mintha erre lett volna példa!!!!)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:05. |