![]() |
Ettől függetlenül Wand javaslata még mindig 1000x jobb, mint ami most van. De legalább feleolyan jó mint az általam felvetett :D
|
Quote:
|
Quote:
nézzük tuvalut, látta valaki már komoly csatába bonyolódni? esetleg valamely szinten bejutni a top 5 ori közé?? én még nem. minden tiszteletem az övé, de gyakorlatilag amit jáccik az egy tamagocsi, minden szintről 1000 kör után a topp aljából lépni.. ezt én nem tartom "elismerendőnek" (már bocs) ha valami elismerhető a teljesítményében az a kitartása, de ezen kívül mit "tett le az asztalra"? valami topicba már szóba került, hogy minnél több kék száma van valakinek annál kisebb to%ból kelljen lépnie, azaz mondjuk kék 3-assal már minden szinten a top25% ból kelljen lépni kék 4 essel a top 20%ból kék 5 össel a top15% ból kék 6 ossal a top 10% ból kék 7essel a tp 5% ból kék 8assal a top 1%ból és kék kilencessel pedig a TOP1-5 helyről ezzel megmaradhatna nekik is a "kihívás" és tapasztalatuknak megfelelő feltételeket kapnának, ráadásul a legtöbb csopotban kivitelezhető a top4ből lépés. + én még a magam részéről megspécizném, egy olyannal is, hogy az 1/A ból való lefordulás feltételeit országban való pénz mennyiséghez is kötném azaz kék 3assal a lelépés feltétele lenne, az oriban 1 milliárd kp, 4 essel 2.. stb. ez a kis pénz kivonás igen jót tenne az 1/A nak, és iylen tapasztalt játékosoknak nem okozhat gondot, plána ha már úgyis mindenki kiárulja magát a lépés előtt :) |
Monro, javaslatod lényege tényleg a szintenkénti 1 újrázás. Ne keverjük ebbe bele a kékeket, mert csak megosztja a társaságot.
|
Quote:
akkor mit vitázunk?:) mindenki szintenként 1x indulhasson újra és kész. |
Quote:
Egyébként ne offoljuk szét a témát. :) |
Quote:
na jó a amikor 20% malusszal ment elfként az tényleg valami volt. úgy láccik akkor csak az utóbbi időben "lustult el" :D lehet kéne neki is egy kis kihívás ;) :D |
Quote:
|
Quote:
Ezt mindenképp csak támogatni tudnám. Nyiss neki egy topicot és küzdjünk érte ;) Ragyogó komolyan, főleg a pénzlimit bevezetése fellépéshez! |
Quote:
azért tekire még így is bevezetnék valami maxot akár az 1xi újrindulásnál is. mondjuk fajtánként 500k-t. |
All times are GMT +1. The time now is 23:25. |