Mephistonak, privát elérhetősége hiányában:
Grat. a minuszoddal megint megmutattad hogy nem fogod fel hogy miről beszélek.... Nem az a bajom, hogy nem értesz egyet velem, hanem az hogy nem érted MEG amit írok és egyszerűen személyeskedni kezdesz, ahelyett hogy kifejtenéd mivel nem értesz egyet... persze ehez az kéne talán hogy megértsed amit írok. Menj vissza általános iskolába és tanulj értő olvasást kicsit szerintem. Pl vegyük a legújabbat: amikor írom hogy utálom hogy a vesztes a zöldezés végén bevág egy ilyet hogy ő inkább a barátnőjével van, akkor ebből neked annyi jön le hogy nem élek normális életet, és hogy fenyegetőzök. gratulálok, ha ezt még elmesélnéd hogy hol láttad, és megmutatnád nekem akkor talán elgondolkodnék rajta, de így hogy csak alaptalanul (mert ilyet te tőlem nem láthattál SEHOL az is biztos) dobálózol ilyenekkel, nem azt éred el hogy esetleg elgondolkodjak azon, hogy neked lehet-e igazad, hanem csak azt hogy kapsz tőlem egy minuszt azért mert szerintem nem viselkedsz kultúráltan.
A másik fele: írtad azon túl hogy fenyegetőzök, azt hogy jó játékosnak állítom be magam, bár nem egészen ezzel a szavakkal. Nos biztos van nálam jobb játékos is, de ez nem jelenti azt hogy ettől magamat utolsó bénának kellene titulálnom, és ezt persze mástól sem várhatod el, ahogy tőled se senki.... És hogy esetleg az 1/A témában esett dolgon vagy még mindig fennakadva? még mindig tartom azt hogy a neved semmit nem mondott arról hogy mióta játtszol vagy valamit egyáltalán. Gratulálok hozzá!
(elnézést a nyílt levélért, de nem tudom a privát elérhetőséged... az enyémet a nevemre kattintva megtalálhatod amennyiben nem akarsz itt válaszolni, vagy Ati kimoderál engem....)
|