![]() |
- igen kiélezettre én is azt értettem.
- érdekes de 3. láttam uralkodó (csak tippre ő lehett) 2mrds tekikel (közölte) mindamellett neki tulajdonitottam a 2-5k-s árakat (nem friss, nem érhet fedés) hogy menne át? xintenkét ori. fix xövik... csöppet etikátlannak nevezhető, de semmiképp nem xabályellenes... és máris mindehol feleznék le a tekiket... (hamár itt a vip, és a több oprid is lehet, miért ne?... mind1) - Aba ezekkel a módosításokkal kb. a nagyoriknak tennél jót, akik megtehetik a nagyxámú "feles" épületet, xó még több xó érné őket, és amit így-úgy elértek. még nehezebben lehetne lexedni őket. váltózó mennyiséget jelente területfüggően? (több ha-> több piac uahhoz pénzmozgathatáshoz -> nem 1enlő küzdelem, megin nem jó mindenkinek) - kétlem hogy sokan tekintenék a tekiirást a játék részének. ez kishányada amúgy is a köröknek (ha veszed, hogy irod 2k körig, és 5k kört min lépegetsz. + ha irsz akkor nem háborúzol-> nincs az az előny amire probáltál utalni (kb. ebbe nem értünk 1ett, de mig te azt felesnek tartod, én nem:)) - ezt nemértem:) (az éjszakai ügyeletest:)) - sokan akarnak életszerűsíteni, és háborúhoz 3 dolog kell... - vita nincs, csak reagálás felvetésedre xubjektíven:) /reklamál smileyk miatt. túl bonyolult nekem ez a fórum.../ |
Quote:
És nagyobb hkein több péznt tárolhassanak ihgen. De azért ez a limit te se mondod hogy az 1/A top-t erősiti. Azért bőven bármiylen limitet meghaladó tartaléka van valakinek az az 1/As topklán. Mond ha tévedek de nem hiszem. És ebben az esetben ha valaki közelebb ér, hozzájuk nem lesz az az oriási különbség. És ha már itt tartunk 400.000 körbe kerülne megírni 2milliárd tekit egy orinak. 1000 könyvtárral. Szal msot ezt amúgy sem értettem teljesen amit ezen a részne írtál,mernem minden szó volt világos,h ogy mit értesz alatta, de egy szövi 100e nél kicsit kevesebb kör alatt írja meg. Szóval az igy elég valótlannak érzem csalás nélkül. ha amit irtál az kétmilliárd teki jelent amit azért kétlek. Szla azt a részt ird le lécci mégeccer. Kicsit nehéz reagálni amikro ennyre nem világos, hogy mi mit jelent amit írsz. |
Quote:
|
de hogy is mondjam..akinek az élete célja, hogy minél több kis kék kettese-hármasos orija legyen..hmm...azt mondom FÜGGŐK!hallotatok már csajokról,sportról,stb.?..a hodito lényege a játék,az élvezet,hogy támadj,hogy nyerj,hogy bukj...ha valaki képes hónapokig teki írni 199 hekin..és h huhh,majd eldicsekszik a többi kocka haverjának, hogy már neki két zsemélyisége van..NA EZEKRŐL MEGVAN A VÉLEMYÉNEM..lepidus..<3 Kármen,kecskeméti spartacus and U:)
|
igaz amit kics mondott..montecuccoli szerint a háborúhoz 3 dolog kell:pénz,pénz,pénz..egy másik dolog..montecuccoli zrínyi kortátsa és ellenfele volt..kit tartunk többre,montet vagy azt aki minden pénzét a török ellni harcra költötte és háborúzott??azonkívül monte se csak termelt..vagy otthon vacsi után írogatta a tekiket?:D...valah limitálni kell,de nem a pénzt..pl queosiás (remélem jól írtam) körlimit..csak ne 2k kör,hanem mondjuk 5..és vipeseknek is..de ez télleg nem állapot,h belekötök valami losernek tűnőbe..és hirtelen kiránt 1 milliárdot..aztán pedig...huhhh..lepi
|
Quote:
|
Lepidus csak én nem láttom, hogy reagálnál valamennyire arra amit írok?, mert nem igazán láttom ez, hogy vezet ahhoz hogy legyen limit rendszer vagy ne:D eléggé hód tartalékolsától függetlenitettél valahogy.
|
na:)
Az életxerűség csak annyi, hogy mindenhez pénz kell:) xó nem gyökeres változás, csak be lehet mesélni a pénzt. (de ezt felejtsd L ez nem ér..) a topperősödést azért mondtam, mert vagy csoportonként limitálod, vagy ha- fv.-eként. Ha a hektárhoz kötötd, akkor gondold végig, mert akkor 1értelműen a top erősöüdik, hisy csak ők tudnak előállitani baj nélkül pl. 4k piacot, és jáccatni halom pénzt, lentebbieknek nincs ennyi területük (ha most mindenkinek az a baja, hogy nem lehet beérni A-topot, me lustábbak rá, és pénzre hivatkoznak, akkor ezzel lehet tényleg nem lehetne). ha meg netán azt akarod, hoigy a topok ne erősödjenek, akkor csoport xerint kéne, és azért meg sokan fellebeznek. (ez főleg A-ra és anarchra lenne nagyon "negatív" kihatással. (remélem így érted) a 400k kört, és 2mrd tekit nemtom honnan vetted, asszem nem irtam ilyet (2 átolvasásra se találtam) max xámot amit irtam, hogy 2k kört ir pl. (heppből 2xer annyit mint 1 feljutás, a többi 4k kör, már átalakulva háborúzik) xó nemtom mit fejtsek ki, mert semmire nem tudok reagálni:) Lepidius: ezt naon nem tudom hova tenni, sem történelmi részét, sem való élet részét. (függő xerű vagyok, de van asszony, van majd napi meló, és még néha tudok sört is inni:) Ja xerintem akinek gyengén néz ki az orija az nem fog előrántani 1mrd-t. ahhoz kicsit nagy és fura piacmozgás kéne normálba. És ami miatt főleg nem értek 1et Half felvetésével, hogy sok-sok pénz. és???? mit tehet vele. adottak a ha-k adottak az 1ségek. sok pénzel amiket megoldasz? lopott tekik, 1ségek potlása, épülés... rendbe a gyors reakció nagyon nagy előny, de sok "érdekes" rafkót kivettek (túltöltés, több vari varázsoljon, mint ami Lfér pl.) tehát nem tudsz a ha-s korlátaid felé emelkedni. az meg hogy mi dönti L most szerintem? a fajok, választása, menyit vagy benn, és mennyi a tapasztalatod... a sok pénz csak a regenerálodást csökkenti közel 0ra jó esetbe, de ennyit meg meg tudsz oldani te is. 1 háborunkat se közvetlen a pénz miatt nyertük meg, mert pénzesek ellen: vagy nem volt nyereséges nekeik, és xóltak pihizzünk, vagy alapból lükén oldották meg dolgaikat, és hibázgattak. Senki: hajnalba nem fogom pontosan kiszámolni:P (amúgy ja bittos annyi, de minek pontosítsak?) Remélem azért érted Half mit akartam kihozni. |
onnan ránott egymilliárdot ,h tele volt könyvtárral..(úg értettem gömbje nézett ki xarul)..a történelminek half az volt a lényege,h szerintem se jó,h a termelők dominálnak,de az a piacos limitrendzser..haha..:D:D
|
akkor itt vmit vagy félreértek, vagy ti vagytok leragadva:)
Nekem nézetem: a H-s játékom áll. 1ső fázisból, ahol ártalmatlanul türöm a kedves orik ártóját, mészárját, és irom a tekit... ez 1-2k kör. 2. fázis: jáccok ahogy tudok, és tszem amit tudok, könyv nélkül, és nyugodtan alszok, mert tudom van pénzem:) 1sőbe sehol nem dominálok, csak juttatom -nem xivesen- a kisoriknak a pénzem... 2saba meg semmi közöm a termelökhöz. hasonlót megjáccanék, ha lopnék 5be félelfként... addig lopnék, mig nem tartanám elégnek. és ha ez be lenne korlátozva, akkor maxig csinálnám, de kissé fanyarul aludnék, nehogy vki tönkrevágjon éjjel.:) Amúgy abba köss bele, akit legyőzhetsz:)) 1ső épület, xövik, gondolkodás, akció.:P És bár tényleges javaslat nem érkezett, és Halfnak is felvetése volt, és akkor inkább finomitsa (xintek ha- fv.-ében a tervét) akkor lehet megtörök:P |
All times are GMT +1. The time now is 00:45. |