Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség az Anarchista csoporthoz (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kis segitség az-Anarch Piacra (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=636)

Never 07-23-2006 22:46

Nade mesélj vmi konkrétat is,mert eddig semmi ilyen nem volt.Amúgy erősen kétlem,hogy Monaco ennyira belelátna a dolgokba.
És egyáltalán miért törölnének? :)

SiMON 07-23-2006 22:47

Quote:

Originally Posted by Never
Nade mesélj vmi konkrétat is,mert eddig semmi ilyen nem volt.Amúgy erősen kétlem,hogy Monaco ennyira belelátna a dolgokba.
És egyáltalán miért törölnének? :)

Mondjuk azért törölnének amit nem lehet bizonyítani. Gondolok itt azokra a dolgokra ahogy két szövi összefog annak érdekében hogy a fölötte levőket ne piszkálják. Ez B ben biztosra tudom hogy igy van Topban és G ben is csak ismeretség miatt ninccs ütés, de mind1 már nem érdekel. Tényleg megutálom ezt az egészet az olyanok miatt mint ti.

Never 07-23-2006 22:47

:)
Milyen igaz,eltértünk a tárgytól egy picit :D

Ati 07-23-2006 22:48

Na mégegyszer: mi is van az anarch piaccal?

A dühöngő az egy másik topic.

Never 07-23-2006 22:52

Sztem semmi,én legalábbis még a topic nyitójától sem láttam piacra való javaslatot :)

SiMON 07-23-2006 22:54

Quote:

Originally Posted by Ati
Na mégegyszer: mi is van az anarch piaccal?

A dühöngő az egy másik topic.

Úgylátom a magasabban levő orik teljes mértékben kisajátították a piacot és ha drágábban kerül valami eladásra nagy tétel az fogóvá válik megitélésben és a kisebb anarchosoknak nehezebb a feljutás a kapcsolatok miatt.

Figaro 07-23-2006 22:56

Ati az anarch piaccal minden rendben,neha kicsit sok a fogo benne ,de hat ez van:)

Simon,a B-röl meg G-röl nemtom mit beszelsz,ha latod hol vagyunk,a környeken mar mindenki szabizott,mert 4-5 körre is kimegyünk ütni,mert full hadival nem vok hajlando fedezni.De biztos erös csapat,mert eddig meg senki nem tamadott vissza,söt artot se kaptunk,ami eleg szomoru:( De ha mar ennyire zavar igazan jöhetnel egy kicsit harcolni,had ne unatkozzak:)

Never 07-23-2006 22:56

És mi a javaslat?
Amúgy az anarchos piacot mindig is kisajátították a gazdagok,hiszen abban van a pénz.És ugye mi kell egy jó háborúhoz? :) Pénz,pénz,pénz.Meg talán idő :)

SiMON 07-23-2006 22:59

Quote:

Originally Posted by Never
És mi a javaslat?
Amúgy az anarchos piacot mindig is kisajátították a gazdagok,hiszen abban van a pénz.És ugye mi kell egy jó háborúhoz? :) Pénz,pénz,pénz.Meg talán idő :)

Semmit nem tudnak a kisebbek csinálni, mert ugye ha van elég pénzed + a cimbinek aki segit felvásárolni akkor mindig is a te kezedben lesz a piac.

Szerintem ezzel le is lehet zárni a témát.

Never 07-23-2006 23:01

Igen,és ez valszeg így lesz mindig.De mi ezen a meglepő?
De várj,nyitok egy másik topicot,ahol kicsit kötetlenebbül lehet beszélni,és nem csak a piacól :D

All times are GMT +1. The time now is 09:22.