![]() |
Nade mesélj vmi konkrétat is,mert eddig semmi ilyen nem volt.Amúgy erősen kétlem,hogy Monaco ennyira belelátna a dolgokba.
És egyáltalán miért törölnének? :) |
Quote:
Mondjuk azért törölnének amit nem lehet bizonyítani. Gondolok itt azokra a dolgokra ahogy két szövi összefog annak érdekében hogy a fölötte levőket ne piszkálják. Ez B ben biztosra tudom hogy igy van Topban és G ben is csak ismeretség miatt ninccs ütés, de mind1 már nem érdekel. Tényleg megutálom ezt az egészet az olyanok miatt mint ti. |
:)
Milyen igaz,eltértünk a tárgytól egy picit :D |
Na mégegyszer: mi is van az anarch piaccal?
A dühöngő az egy másik topic. |
Sztem semmi,én legalábbis még a topic nyitójától sem láttam piacra való javaslatot :)
|
Quote:
Úgylátom a magasabban levő orik teljes mértékben kisajátították a piacot és ha drágábban kerül valami eladásra nagy tétel az fogóvá válik megitélésben és a kisebb anarchosoknak nehezebb a feljutás a kapcsolatok miatt. |
Ati az anarch piaccal minden rendben,neha kicsit sok a fogo benne ,de hat ez van:)
Simon,a B-röl meg G-röl nemtom mit beszelsz,ha latod hol vagyunk,a környeken mar mindenki szabizott,mert 4-5 körre is kimegyünk ütni,mert full hadival nem vok hajlando fedezni.De biztos erös csapat,mert eddig meg senki nem tamadott vissza,söt artot se kaptunk,ami eleg szomoru:( De ha mar ennyire zavar igazan jöhetnel egy kicsit harcolni,had ne unatkozzak:) |
És mi a javaslat?
Amúgy az anarchos piacot mindig is kisajátították a gazdagok,hiszen abban van a pénz.És ugye mi kell egy jó háborúhoz? :) Pénz,pénz,pénz.Meg talán idő :) |
Quote:
Semmit nem tudnak a kisebbek csinálni, mert ugye ha van elég pénzed + a cimbinek aki segit felvásárolni akkor mindig is a te kezedben lesz a piac. Szerintem ezzel le is lehet zárni a témát. |
Igen,és ez valszeg így lesz mindig.De mi ezen a meglepő?
De várj,nyitok egy másik topicot,ahol kicsit kötetlenebbül lehet beszélni,és nem csak a piacól :D |
All times are GMT +1. The time now is 09:22. |