![]() |
Quote:
|
Quote:
Sztem a vihar+száraz inkább gyenge hatékonyságú, ésha az ember azt akarja , hogy érjen is vmit, sokat kell vele foglalkozni... És akkoris inkáább először az ellen varikészüli csökkentését éri csak el az ember... Most ezt 2 delikvensen is teszteltem, h hipp-hopp lekapták a 36 kör viharokat... Az egyiknél ért vmit aki napi 1x lépett be és így lehetett tudni mikor szedi le, de amásik aki többször volt bennt, szinte eredménytelen maradt, és inkább megunja az ember.i(900 hektár körül zajlott) ÉS hozzáteszem 6-8x több varázslóval rendelkeztem. Összegezve a varázslatok jók ahogy így most vannak, sőőt némelyiken lehetne "picit" erősíteni... |
Quote:
|
Quote:
Akkor neki lehetett 20% temploma 1k hekin neked meg 100%?:) Merthogy nem kapja le sitty-sutty 1k heki körül az már biztos. Ha neked 8% felrakni a két varit, és neki mondjuk 15% leszedni, akkor már nyertél valamit nemdebár? Csak kitartónak kell lenni:) |
Quote:
Kitartónak kell lenni viccelsz? :D Ki háborúzik manapság 1k heki felett hetekig? :O Mire lenne eredménye már tök lényegtelen.. És nézzük a gyakorlatot, hány normális tapasztalt játékos panaszkodik arra hogy szét ártozták? Valszeg azért mert nem elég hatékony. Vagyis nyertem készüli csökkentést, de akkor ennyi erővel lehetne az a neve.. JA és elfelejtitek azt is h leszedi az ártót, kv előtt akkor máris regenerálódik + növekszik a népessége, a gabonát meg megolja a piacról v még sorolhatnám... Szal igenis lehetne erősebb ez a két ártó... a játék nagyobbrésze szerintem megkivánná, kárdás a kisebbik részében mennyire okozna gondot... |
Quote:
Ha 1k hekin volt 2200 varija, és leszedte, akkor vagy csalt vagy sötételf volt, ami a varik egy résézt el tudja rejteni ( ilyen fajról a hódban még nem hallottam ) Vagy 1 körre raktad az ártót, és kvkor ugye leesett róla, ezen nem csodálkoznék:) Ha valakit rendesen ártózól akkor igencsak megsínyli:) |
Quote:
Egyiksem:) De ez kezd vicces lenni számomra.... Köszi a kv előtti tippet ez eszembe se jutott :PP De kíváncsi lennék neked hány hekin milyen csopiban és milyen ori ellen sikerült így kárt okoznod, mekkora kárt, az ellen milyen gyakran lépett be és végül meddig kellett ártóznod hozzá:) |
Quote:
|
a vihar azért tényleg nem olyan para. A-ban minden hadis szerintem jó barátságot kötött már vihar vilivel, annyit játszottak már együtt :)
a vihar elsősorban az ellen készüjének levételére jó szerintem is |
Quote:
Pedig én nem A-ban gondolkodok csupán:P |
All times are GMT +1. The time now is 16:25. |