![]() |
Quote:
|
Quote:
amúgy meg: "A Hódító külső fórumán egy külön téma foglalkozik az újjátékosok kérdéseivel, ha elakadtál, vagy segítségre lenne szükséged, javasoljuk, hogy oda is látogass el. A meglévő témákat végigolvasva is rengeteg tippet, tanácsot kaphatsz." |
Quote:
|
valahol olvastam, hogy bizonyos országok között barátság épül ki (asszem csak szövetségesek között), ami csökkenti a támadások hatékonyságát egymás ellen a későbbiekben is. erre nincs valamilyen képlet, vagy valami?
|
Quote:
|
ha már így szóba hoztad, melyek azok a nem publikus képletek? csak hogy ne is kérjem őket a súgóba ;)
|
Quote:
Régebben volt valami "hogyan kezdeném" stílusú fejtágítás amit játékosok írtak, az jó volt de én már nem találom, és már kb 1 évvel ezelőtt is elavult volt. Azt a koncepciót kellene folytatni egy új leírással akár fajonként. Ott pl. leírta egy tag, hogyan kezdene mondjuk gnómmal. Milyen arányban képezne, mit építene stb. Ilyesmi kellene. :cool: |
Quote:
|
Bele lehetne rakni a szövi súgóba, hogy ha a vezér törli magát, szintet lép, vagy átkerül anarch-ba, akkor a szövetség a köv körben megszűnik létezni és nem kell várni 24 órát, hogy szövetségi státuszt válthass.
|
-
én a kitiltásokról találok kevés infót..
|
All times are GMT +1. The time now is 12:12. |