Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító relikvia (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=612)

Chris 07-13-2006 11:44

Quote:

Originally Posted by Daemon
Eddig ez tetszett nekem a legjobban, leszólta a mágusok idióta látványhókuszpókuszát, mondva, hogy a varázsláshoz tudni kell, nem hadonászni vagy bármi egyéb idétlenséget, mert az belülről jön és ő tudott :)

Írásban sokkal könnyebb átadni ezt. Rajzban nehezebb. Azon az óriáson nem látszik az általad említett tudás. Te hiba tudod, hogy az az óriás tud varázsolni, ha az a képről nem jön le.

Nekem az elffel van még némi problémám... Mit visel a felsőtestén? Se páncélt se ruhát, se meztelen felsőtestet nem tudok kinézni belőle. Mintha az a rész kidolgozatlan lenne (persze lehet hogy csak kicsi a kép, és nagyban jobban látszana). Tényleg sapka van a fején, vagy csak úgy néz ki?
Légyi, légyszi ezt ne vedd fikázásnak. Tetszenek a rajzaid, és nem áll szándékomban becsmérelni őket, csak érdekel egy két részlet, ami nem egyértelmű számomra.

aúú 07-13-2006 11:57

Quote:

Originally Posted by Chris

Nekem az effel van még némi problémám... Mit visel a felsőtestén? Se páncélt se ruhát, se meztelen felsőtestet nem tudok kinézni belőle. Mintha az a rész kidolgozatlan lenne (persze lehet hogy csak kicsi a kép, és nagyban jobban látszana). Tényleg sapka van, vagy csak úgy néz ki?
Légyi, légyszi ezt ne vedd fikázásnak. Tetszenek a rajzaid, és nem áll szándékomban becsmérelni őket, csak érdekel egy két részlet, ami nem egyértelmű számomra.

Szerintem meztelen felsőtest és csuklyás köpeny és talán az van a fején (bár ez a kép mérete miatt tényleg nem látszik jól).

Chris 07-13-2006 12:08

Quote:

Originally Posted by aúú
Szerintem meztelen felsőtest...

Akkor hova lettek az izmok? Nah, de mindegy... nem hasogatok szőrszálakat...

Láma 07-13-2006 12:28

Az egyértelműen valami bőr vagy hasonló vért a karjánál látszik a nyílás. És csukja van rajta.

Láma 07-13-2006 12:30

Viszont az a fél-elf a gumiember testvére lehet:)

Daemon 07-13-2006 12:57

Az elfnek ruha van a testén, de 300 pixel széles képtől ne várj semmit, nagyban enyhén másképp hatnak a rajzok - sztem.

Chris 07-13-2006 13:17

Quote:

Originally Posted by Daemon
300 pixel széles képtől ne várj semmit, nagyban enyhén másképp hatnak a rajzok - sztem.

Sztem is.
Nem lenne valahol lehetőség rá, nagyban (és esetleg nem negatívban) megnézni?

Roni 07-13-2006 13:52

Nekem személy szerint nagyon teccenek Dam rajzai, az óriás is. Az elfen pedig sztem ilyen kicsiben is jól látható h ruha van, és csukja van a fején.
Vegyetek fel szemüveget :D

DearCody 07-13-2006 19:09

Az óriás esetében arról ne feletkezzünk el, h az nem biztos, h varázsló. Biztos nem annak let szánva. Ha már a katonai egységeket nézzük én "Támadó" egységnek mondanám. Jah és miért kéne értelmesnek látszania? Nektek az elitek varázsolnak?
Jó, jó persze ez csak akkor igaz, ha fajonként több rajz is készül majd, ha csak 1-1 akkor Nektek van igazatok.
Az elfnél látszik, h mi micsoda, de tényleg érzek én is 1 kis hiányosságot benne.

Ati 07-15-2006 14:00

Aki még nem szavazott, de szeretne, az szavazzon minél előbb. Aki ismer valakit, aki még nem szavazott, de szeretne, az szóljon az illetőnek, hogy szavazzon minél előbb. :) Ha tartjuk az egy hetet, akkor már csak a hétvége és a hétfői nap eleje van hátra. :)

All times are GMT +1. The time now is 15:42.