Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ember vs. Óriás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=568)

Synkel 06-22-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by Spy
nah ja de mit ér egy óriás 56 tolival? :)
Hiába a szieszta lenyomják tolikkal.:p

850 hekire mentem fel óriással úgy, hogy 1 kocsmám volt mindössze. Szintlépés után kipróbáltama gnómot, értelemszerűen lényegesen több kocsmával, de az óriásom simán boldogult, és ezen nem azt értem, hogy éppen csak átbukdácsolt a csoporton

Spy 06-23-2006 10:47

Quote:

Originally Posted by Synkel
850 hekire mentem fel óriással úgy, hogy 1 kocsmám volt mindössze. Szintlépés után kipróbáltama gnómot, értelemszerűen lényegesen több kocsmával, de az óriásom simán boldogult, és ezen nem azt értem, hogy éppen csak átbukdácsolt a csoporton

Azt nem mondtam hogy nem lehet felmenni vele könnyedén 1 kocsmával csak ugye ha szöviharc van elég komolyan rá fog szállni a másik szövi mind a négy tagja tolikkal.
Ami valljuk be tényleg nem a legegészségesebb egyik fajnál sem.

Synkel 06-23-2006 14:00

Quote:

Originally Posted by Spy
Azt nem mondtam hogy nem lehet felmenni vele könnyedén 1 kocsmával csak ugye ha szöviharc van elég komolyan rá fog szállni a másik szövi mind a négy tagja tolikkal.
Ami valljuk be tényleg nem a legegészségesebb egyik fajnál sem.

Volt szöviháborúnk is:)
Óriás szövi voltunk, mindenkinek 1 kocsmája. Legfeljebb némi tekinket, esetleg pénzünket lopták el, de komoly kárt nem okozott senki. Bankot nyilván kell tartani párat, meg nem árt ha a szieszta fenn van, de igaziból a tolizás sose zavart. Illetve zavart, harcoltunk is sokat miatta, de hát valamiért kell háborúzni:D:D

Szecsa 06-23-2006 16:33

Magasabb hekin az 1 kocsmas oriast szejjelgyujtjak...

Synkel 06-23-2006 16:44

Quote:

Originally Posted by Szecsa
Magasabb hekin az 1 kocsmas oriast szejjelgyujtjak...

850 heki magasabbnak számít? Ott azért annyira még nem tudtak ártani a gyújtással. Sőt, nemrég 2.2k hekin 24 házat égettem le egy óriásról, holott nem sokkal korábban, és 200 hekivel alacsonyabban egy orkról 70-et. Elég hamar beáll nála az autovédelem.

Non Omnis Moriar 06-24-2006 08:04

Hát ez az hogy az óriás félig hadi-félig vari... az ember meg csak toli. Akkor lenne jó az ember ha félig hadi-félig toli lehetne. Vari ellen meg kb védett... szal kijönne a kb döntetlen... Így nem ellenpárja az óriásnak sajnos. Söt, semminek sem :(

aúú 06-24-2006 11:02

Quote:

Originally Posted by Synkel
850 heki magasabbnak számít? Ott azért annyira még nem tudtak ártani a gyújtással. Sőt, nemrég 2.2k hekin 24 házat égettem le egy óriásról, holott nem sokkal korábban, és 200 hekivel alacsonyabban egy orkról 70-et. Elég hamar beáll nála az autovédelem.

850 még nem számít nagyon magasnak...:) Amúgy az óriásos szövi ellen a leghatásosabb a hadüzi, ha már tolizni akarod és rájossz majd, hogy milyen kevés is az az 1 kocsma...:)

Amúgy 2,2e hekin már nagyon számít a pontkülönbség is toli eredményből...

All times are GMT +1. The time now is 05:12.