Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hova érdemes újrázni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=532)

Ati 05-29-2006 15:46

Azt mondjuk nem értem, hogy mi alapján lett a szavazási lehetőségeknél pont ez a pár csoport kiemelve. :D

Q, R, S, T, U, V, W, X -- ezek vannak anarchin kívül, ezek közül lehetett volna választani. :)

Milán™ 05-29-2006 15:50

de most ilyen Qmeg T csoport mennyien vannak ezekbe?nemhiszem hogy 100-nál nagyon többen.Ahogy ahallottam azé az S is ismertebb, de azonkívül azok a legnépesebb csopik amiket írtam:)

Colony 05-29-2006 15:52

Quote:

Originally Posted by Milán™
de most ilyen Qmeg T csoport mennyien vannak ezekbe?nemhiszem hogy 100-nál nagyon többen.Ahogy ahallottam azé az S is ismertebb, de azonkívül azok a legnépesebb csopik amiket írtam:)

Attól még csoportnak csoport:D
Az 1A se hatalmas:mad:
(Persze lapulok....nekem igy is jó a szavazás)

Cassandra 05-29-2006 15:54

Quote:

Originally Posted by Ati
Nagycsoportokban sok-sok fényévre vannak ilyenek, és vannak közted és közöttük aktív országok is. Szóval ott megpályázni azt, hogy első leszel, nem egyszerű feladat. Kiscsoportban megoldható viszonylag záros időn belül.

Nemkötöszködik!:p
Nem jártam nagyobb csoportokban, nem tudom ott mi a helyzet... ezért nem is hasonlítottam a többihez, csak véleményt mondtam róla.:)

És egy szóval se mondtam, hogy rossz csoport, csak kicsi.:)

Colony 05-29-2006 16:00

off
Én egyszer a 2/C-be akarok kerülni:D , mert soha nem tudtam és értettem, hogy a francba kell megütni ill. hogy is müködött az egész:mad:
off

Milán™ 05-29-2006 16:03

sztem az gyors csopi lehet a 2c

Colony 05-29-2006 16:04

Quote:

sztem az gyors csopi lehet a 2c

Nem! Az a legkisebb csoport
Oda menekült a császár:D
Keress rá a 21számú országra

Milán™ 05-29-2006 16:07

tudom keresttem már rá régen.2C-ben nem is lehet jáccani akkor?

Colony 05-29-2006 16:13

Quote:

tudom keresttem már rá régen.2C-ben nem is lehet jáccani akkor?

A 3/H 2/C (meg ami betük hiányoznak) 2-3 éve mindenkit áthelyeztek a jelenlegi csoportokba, összesürítés céljából. Azóta nem lehet odalépni, megkarcsusodott a piramis....még egy kicsit csálé is lett:D
Off vége
De térjünk vissza az 5-ös szintre:)

Ati 05-29-2006 16:15

Quote:

Originally Posted by Colony
A 3/H 2/C (meg ami betük hiányoznak) 2-3 éve mindenkit áthelyeztek a jelenlegi csoportokba, összesürítés céljából. Azóta nem lehet odalépni, megkarcsusodott a piramis....még egy kicsit csálé is lett:D
Off vége
De térjünk vissza az 5-ös szintre:)

Nanana, 3H az spec van, az az anarch. A 2C és a 3F hiányzik, minden más telített. :) Még Z és Zs csoportok is vannak. :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 01:05.