![]() |
sztem nem kell változtatni semmin, minden jó így ahogy van. Eddig azért sípoltak páran, hogy túl könnyen lehet kék számot kapni. Utánna bejött az A top 30%-ék, ami kellő nehezítés sztem. erre nehezítsük jobban, mert xy kék 6-os számmal rendelkezik már, és neki úgy lenne a legjobb, ha még tovább nehezítenék... ez így vicces picit :)
/azt azért megjegyzem, hogy egy régebbi jatekos ha fellép A-ba olyan anyagi hátterű klánba megy, hogy 1k kör alatt eléri a fordulási limitet, míg egy kezdőnek erre nincs sok esélye/ Jah, ha nekem kék 9-esem lenne azt javasolnám, hogy A- top 10%-ban 5k kört kell eltölteni minden újabb személyiséghez :D |
Quote:
Szóval szerintem nem minden jó így, ahogy van. |
Quote:
|
Quote:
|
Aki most kezdi a játékot, az az A-ból fordul, tehát őt egy esetleges B-ből fordulás nehezítés nem érinti ;)
|
aki most kezdi a jatekot annak ez a helyzet így kihívás, ha tovább növelik a kritériumokat az már szivatás a korábban kezdőkhöz képest
Ez így van. Valóban nem lenne tisztességes a most kezdőkkel szemben, ha túlzottan nehézzé válna a fordulás. Ugyanakkor az se jó ami most van, hogy G-ben véget ér a játék, mert utána már csak vegetálás megy. Van orim A-ban, előveszem ha fordulni akarok, kibekkelek 2 hetet, azt megy vissza szabira. B-ben felfedezgetek, kivárom a 2k kört, meg a két hét topot, és fordulok. És közben sopánkodok, hogy de unalmas a B, meg milyen jó kis akciókat lehetett nyomni 5-ben meg 4-ben... Nem szabit, szk-t akartam írni:) |
Quote:
|
sztem az a fő probléma, hogy egy kezdő A-s számára egyre nehezebb lesz a top elérése, mert a határ egyre nagyobb lesz.
ezt a problémát szvsz részben orvosolná az is, ha újra be lenne vezetve, hogy csak az A-ból lehessen fordulni. tudom, ez nem lesz úgy, mint rég, és pls kíméljetek a kommentároktól. jelenleg csak abban látom a megoldást, hogy a fordulást egy fix értékhez kössük. Quote:
|
Quote:
Szerintem a fő probléma, hogy a B-ből sokkal könnyebb fordulni. |
Quote:
Egyenlőre a B-ből nem könnyebb fordulni mint az A-ból, mert relatíve kevesen vannak a top-ban az A-ban... ráadásul van még 1 dolog amit elfelejtetek... nem mindenkinek van 1-nél több orija! Akinek csak 1 orija van, az biza ha fordulni akar, akkor MINDENKÉPPEN a-ból fog fordulni... Amúgy a több személyiség közül leginkább a tudós az, ami tényleg meghatározó előnyöket biztosít (kivéve pár extrém, fajspecifikus esetet, mint pld a tábornok ork), a többi leginkább szinesíti a játékot, éppen ezért nem látom értelmét, miért akarnátok még dúrvábbra rakni az átlag játékos számára már így is kicsit erőltetett és nehezen teljesíthető feltételeket. |
All times are GMT +1. The time now is 06:02. |