Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Faji varik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=516)

Láma 08-13-2006 17:51

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28439)
5 eve :P
egyebkent egyertelmu valoban, hogy ki nyerne, mert amig az en szovim (ne szamoljunk mf orkkal, az szanalmas:) ) ha te tamadod az en szovim varisat, akkor teged a tolisunk barmikor kitekiz, addig az enyemet nem kozelitik meg, es 40% hadugy+full lakitekivel utok barkihez barmikor, az egyetlen ami megallithat az egy betonelf vagy egy csak varis szovi.. masnak eselye sincs, amig teged vigan kitekiznek (persze a szieszta..) es dezertal a fel sereged :)

Itt osztogatod az észt boldog boldogtalannak, és közbe akkora marhaságokat írsz, hogy el se merem hinni. KITEKIZNI EGY SZIESZTÁS ORIT? Te megbolondultál. Neked hiába lesz kulcsod, a tolis szanaszét gyújtogat, neki meg vigan maxon lesznek a tekijei, mivel mindenből 50 körül lehet tőle lopni max. Szóval jobb lenne ha befejeznéd a menőzést, mert kicsit kezdesz uncsi lenni;)

Láma 08-13-2006 17:56

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28568)
148999, neki tessek uzenetet kuldeni, ha ketelyeid vannak :)

Nincs kék száma...Ehhehehe

Bogár 08-13-2006 19:04

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28568)
148999, neki tessek uzenetet kuldeni, ha ketelyeid vannak :)

aha, és honnan lehet tudni, hogy nem kölcsönori? ;)
a sorszám semmit sem jelent.

exair 08-13-2006 19:19

sziesztas orit is siman lehet tekizni, az pedig hogy orkot gyujtanak, hat akkor egybol usson, es tartson annyi tolit hogy ne tudja mindenki :)
a kolcsonori pedig tilos :PP

Milán™ 08-13-2006 19:34

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28585)
sziesztas orit is siman lehet tekizni, az pedig hogy orkot gyujtanak, hat akkor egybol usson, es tartson annyi tolit hogy ne tudja mindenki :)

nem váálaszoltál az egyik kérdésemre:)
Abból a kicsivel több mint 3évből amit játszottál(szégyentáblán vissaszanéztem mikor töröltek hasonló számú orit) abból mennyit voltál szabin?:)

exair 08-13-2006 19:38

egyet, masfelet talan, amikor maganugyi problemak miatt otthagytam az orimat, es aztan elfelejtettem, egyebkent 4/L-t 2001 marcius 20.-an kezdtem el :)

Milán™ 08-13-2006 19:41

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28588)
egyet, masfelet talan, amikor maganugyi problemak miatt otthagytam az orimat, es aztan elfelejtettem, egyebkent 4/L-t 2001 marcius 20.-an kezdtem el :)

Ha 2001-ben kezdted a szintet, akkor azóta 20k popntig jutottál?grat nagy teljesítmény:)
De mivel a szégyentábéla nem hazudik, ezért nem kezdhetted 2001-márciusában a 4l-et:)
de mivel így már eléggé off lett a topic, én ide többet nem írok, további jó játékot:)

Synkel 08-13-2006 20:38

Quote:

Hmm.. Én voltam és vagyok óriás. Vannak gondjaim olykor, pl varisnak a katmoráljával, mert minnél magasabban vagyok annál nehezebb 100%-on tartani 1 kocsma mellett, de megmondom őszintén, a tekizés elég hátul áll a problémáim listáján:)
Másik, hogy nekem van szövim 39k- sorszámmal, ő 4 évet szabin töltött, tavaly kezdte újra. És nem állítja magáról, hogy ő 5 éve játszana...

Láma 08-13-2006 23:15

Quote:

tekizni simán lehet, csak éppen az ori meg se érzi, nem hogy a seregének a fele dezertál;)

Synkel 08-13-2006 23:52

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 28629)
tekizni simán lehet, csak éppen az ori meg se érzi, nem hogy a seregének a fele dezertál;)

Ja igen, hullán kívül simán tekizhet bárki:D:D

All times are GMT +1. The time now is 23:13.