![]() |
Quote:
Itt osztogatod az észt boldog boldogtalannak, és közbe akkora marhaságokat írsz, hogy el se merem hinni. KITEKIZNI EGY SZIESZTÁS ORIT? Te megbolondultál. Neked hiába lesz kulcsod, a tolis szanaszét gyújtogat, neki meg vigan maxon lesznek a tekijei, mivel mindenből 50 körül lehet tőle lopni max. Szóval jobb lenne ha befejeznéd a menőzést, mert kicsit kezdesz uncsi lenni;) |
Quote:
|
Quote:
a sorszám semmit sem jelent. |
sziesztas orit is siman lehet tekizni, az pedig hogy orkot gyujtanak, hat akkor egybol usson, es tartson annyi tolit hogy ne tudja mindenki :)
a kolcsonori pedig tilos :PP |
Quote:
Abból a kicsivel több mint 3évből amit játszottál(szégyentáblán vissaszanéztem mikor töröltek hasonló számú orit) abból mennyit voltál szabin?:) |
egyet, masfelet talan, amikor maganugyi problemak miatt otthagytam az orimat, es aztan elfelejtettem, egyebkent 4/L-t 2001 marcius 20.-an kezdtem el :)
|
Quote:
De mivel a szégyentábéla nem hazudik, ezért nem kezdhetted 2001-márciusában a 4l-et:) de mivel így már eléggé off lett a topic, én ide többet nem írok, további jó játékot:) |
Quote:
Hmm.. Én voltam és vagyok óriás. Vannak gondjaim olykor, pl varisnak a katmoráljával, mert minnél magasabban vagyok annál nehezebb 100%-on tartani 1 kocsma mellett, de megmondom őszintén, a tekizés elég hátul áll a problémáim listáján:) Másik, hogy nekem van szövim 39k- sorszámmal, ő 4 évet szabin töltött, tavaly kezdte újra. És nem állítja magáról, hogy ő 5 éve játszana... |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:13. |