Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Foci (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=51)

Kós00792 08-23-2007 10:22

Hát igen a selejtezőkön kéne nyernünk, de azé ennek is örülök :D:D

Ditke 08-23-2007 10:22

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 119590)

Amúgy jegyezze meg ország-világ ezt az eredményt, mert most évekig megint nem lesz ilyen.

Az fix! :D Ismét jön egy pár év megszorítás, hogy egy ilyen meccset "le tudjanak játszani"!:p

Valezius 08-23-2007 15:51

Jómeccs volt, hogy mondhat valaki olyat, hogy bunda? :confused:
Ugyan ki tudna eleget fizetni az olaszoknak, hogy kikapjanak a MAGYAROKTÓL.

Jól játszottunk, és ilyen már régen volt. A gól amit meg kaptunk pff. És Léderer is nyert végre :D:D:D
Bár ettől még nem lesznk 3-szor jobbak :p Nagyképűek voltak a "digók", és megszívták, ez történt...

laci 08-23-2007 16:04

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 119973)
Jómeccs volt, hogy mondhat valaki olyat, hogy bunda? :confused:
Ugyan ki tudna eleget fizetni az olaszoknak, hogy kikapjanak a MAGYAROKTÓL.

Jól játszottunk, és ilyen már régen volt. A gól amit meg kaptunk pff. És Léderer is nyert végre :D:D:D
Bár ettől még nem lesznk 3-szor jobbak :p Nagyképűek voltak a "digók", és megszívták, ez történt...

Szerintem sem volt bunda, és nem is annyira nagyképűségből kaptak ki, hanem azért, mert számukra semmi tétje nem volt a meccsnek, azon túl, hogy ha kikapnak, nagyon kínos. Aztán amikor elkezdték bekapni a gólokat, teljesen megroskadtak, erre nem számítottak :) Szóval a blama is megvolt nekik rendesen :D

A magyarok meg mindent kiadtak magukból, már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a bosnyákok ellen is ilyenek lesznek, vagy jön "szokásos".

Valezius 08-23-2007 16:07

Quote:

Originally Posted by laci (Post 119984)
Szerintem sem volt bunda, és nem is annyira nagyképűségből kaptak ki, hanem azért, mert számukra semmi tétje nem volt a meccsnek, azon túl, hogy ha kikapnak, nagyon kínos. Aztán amikor elkezdték bekapni a gólokat, teljesen megroskadtak, erre nem számítottak :) Szóval a blama is megvolt nekik rendesen :D

A magyarok meg mindent kiadtak magukból, már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a bosnyákok ellen is ilyenek lesznek, vagy jön "szokásos".

Meglátjuk, hosszú évek óta először derűlátó vagyok. Tudom anno megvertük a németeket 2:0-ra, de akkor nem voltunk ilyen jók. Most tényleg szépen játszottak a srácok. :)

laci 08-23-2007 16:13

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 119986)
Meglátjuk, hosszú évek óta először derűlátó vagyok. Tudom anno megvertük a németeket 2:0-ra, de akkor nem voltunk ilyen jók. Most tényleg szépen játszottak a srácok. :)

Most igen, de nézd meg a selejtezőcsoport állását, és a tétmeccseken elért eredményeket :(

Csak tudnám, miért nem képesek mindig ennyire harcosan játszani, akkor nem lenne gond Máltával és Moldovával :(

szamóka 08-24-2007 08:05

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 119973)
Nagyképűek voltak a "digók", és megszívták, ez történt...

Nem voltak nagyképűek, csak náluk még nem kezdődött el a bajnokság, viszont a mi fiaink nagy része már egy ideje kergeti a labdát.

Alba 08-24-2007 08:25

Szép eredmény de jön majd málta... :(

LordYsolt 08-24-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 120329)
Nem voltak nagyképűek, csak náluk még nem kezdődött el a bajnokság, viszont a mi fiaink nagy része már egy ideje kergeti a labdát.

Mondjuk azért ne hasonlítsuk össze a két bajnokságot :) Meg nálunk is elég sok a légiós!! Ettöl függetlenül szép meccs volt (a bekapott gól után már lemondtam a meccsről), de nem ez történt. Én csak abba bízom, h ez a jó játék megmarad a továbbiakban is!

szamóka 08-24-2007 18:41

Quote:

Originally Posted by LordYsolt (Post 120452)
Mondjuk azért ne hasonlítsuk össze a két bajnokságot

Direkt nem azt írtam, hogy magyar bajnokság...

All times are GMT +1. The time now is 02:13.