![]() |
Quote:
Véleményem szerint inkább bónuszokat kellene adni azoknak a klánoknak, akik támadnak. pl: sikeres klántámadás után 3 napig a klán minden tagjának a katmorálja nő +5%, vagy mittomén a farmerek örülnek és a gabonatermelés 20%-al nő bizonyos ideig, vagy vmi hasonló. |
Quote:
igen ezzel rátapintottál az 1/A legnagyobb problémájára (szerintem) jöhet itt bármiféle kláncsata reform. tök mind1 mindenki csak feldfedez , mert baromi olcsó..:cool: |
Quote:
|
vagy akár el lehetne menni odáig, hogy a császár jutalmazza a klán bátorságát, és foglalt hektáranként 0,5 millió aranyat ad, csak ez nemtom mennyire szülne inflációt. de ennek ösztönző ereje azért már lenne
|
Quote:
Nem hiszem hogy további pánzeket kellene "teremteni" az 1A-ban. Így is nagyon sok van játékban sajnos, bár átérzem, hogy ez nem vigasz annak akinek éppen nincs. Amit hiányolok az emberkék hozáállásában keresendő. A csatázás játék, a felfedezés tamagocsi. Hiába olcsóbb a játékélmény azért merőben más. Nem akarom hosszan ecseteni milyen amikor klánattack van és az adrenalin szétrobbant éjjel 4-kor mondjuk körváltás elött 1 perccel... :D |
Quote:
És mint Monro is mondta, támadni bizony jó ;) A kláncsaták túlságosan egyénihez való hasonítását én sem támogatom, klánvérszomjat/védőt sem, de a klán ártó/lopás az jól hangzik. Ki lehetne dolgozni egy működőképes rendszert rá :) |
Ezzel mi lesz? Dolgozunk ki valamiféle reformot vagy sem? Megint elül az 1A egyik legégetőbb problémája :(
|
Túlerőbónusz
Az eddigi támadást erősítő javaslatok eddig ha jól emlékszem:
- tábornokok bónusza - felfelé ütés bónusza - sikeres támadások katmorál növelő (és rontó) hatása Akkor tennék itt némi javaslatot még egy picit a betornyozott orik átütése érdekében... - ha a támadó sereg összes létszáma 1,5x nagyobb, mint a védekező egységeké akkor elfölötti egységlétszám különbség esetén minden 10%-al nagyobb támadóegységszám után kapjon a támadó "túlerőbónuszt" ami 10% többletenként mondjuk 1%. Picit érthetőbben: 1000 íjász véd 1500 lovas ellen - a két sereg létszámai 1:1,5-höz--> nincs túlerőbónusz 1000 íjász véd 2000 lovas ellen - a két sereg létszámai 1:2-höz--> a túlerőbónusz 500 lovas után jár ami 50% tehát 5% támadóerőnövelést adna |
Quote:
ez elég rázós és bonyolult téma..:) reform kéne mindneki tudja. vannak 5leteim amik szerintem kellenének 1. 10 percenként frissülő pontlista ezen belül lévén amúgy sem sok klánsereg van úton, ezért szerintem bőven elbírná a rendszer, hogy a seregek tényleg 2 körig menjenek, azaz ha 12óra 25 kor indul egy klánsereg az 14óra 30-kor üssön be. (ez nem körváltás, csak kláncsata történne) 2. egy klánra max 2 sereget lehessen egyszerre küldeni egy klánból 3. megszüntetném a le-fel támadások közti külömbséget (7-14%) és egységessen 10-12-14(?)% ra venném a kiindulási százalékot. 4. kláncsatánál megszüntetném a torony bónusz +30% védőértékét |
Quote:
a tábornok bónuszt nem támogatom, hacsak nem úgy, hogy a klánnak van 5 tábornoka és azok adják a bónuszt és nem az egyéni tábornokok. a felfelé ütést bónuszát viszont abszolút nem támogatom, már sox leírtam miért. a katmorálra ható szerepe szerintem is jogos volna. az 1000 íjj kontra 2000 ló +5% támadaóbónusza hol van a 30% toronybónuszhoz képest? |
All times are GMT +1. The time now is 11:22. |