![]() |
Quote:
máshol ha más nem, legalább van mire néznie, attól még kezdő marad, de látja, hogy hová halad... itt meg majd 1 nap |
Quote:
Nem arra van gyors, hogy gyorsabban szerezhess szemeket, hanem, hogyha sok időd van, akkor elviekben ott játszhatnál folyamatosan.. |
Van a traviban is harc szimulátor, igaz asszem kell hozzá vmi extra vmi...
Lehetne itt is egy központi (mindenki számára elérhető, nem csak VIP-nek) számolóizé, ami a menükből elérhető lenne, tartalmazna mindent (alvilág, mágia, harc). A mai 14-18 évesek szintjét elnézve sose számolná ki a támadásnál rendesen a pontokat, de ezzel legalább lenne lehetősége... Ez is számítana sztem, mert ha számolni kell, akkor már inkább "kántörözök".... sztem |
Én azt érzem, hogy a mai világban az új, grafikus játékokra tolódott a hangsúly, és ott az eredmények is gyorsabbak általában.
Ha jól emlékszem 7 éve játszom itt, ez a nálam 20 évvel fiatalabbak között már szinte elképzelhetetlen.... Mi "öreg motorosokként" futunk össze a szinteken, és rengetegen ismerjük egymást, de itt a többség a 30-asok második felétől felfele van....:) A játék fellendítéséhez részben pont azt kellene feladni amiért szeretem/szeretjük ezt a játékot (egyszerű, nincs túl csicsázva, mégis készülgetni kell egy-egy komolyabb akcióra, összedolgozni, figyelni...). Az előttem levő ötletek közül tetszik a pl. félévente restart csoport az A-ban, gyilkos lenne egyszerre azonos pontszámon:D A Hódító2 is lehet jó ötlet, bár nekem azt hiszem jobban fájna elveszteni mindent, egyszerűen a személyes kötődések miatt, nem a játékban levő akármilyen vagyon miatt. |
Quote:
|
Quote:
ha azt hiszed, ezért akarom a fele játékidő/szintet, tévedsz... mégis mit érek vele pl én, mikor már minden személyiség megvan? |
Quote:
|
Quote:
Esetleg neked van valami építő hozzászólásod a játék érdekében, vagy mivel már Te úgyis szabin/SZK-n tengődsz minden szar, amiről szó van? |
Quote:
attól, hogy gyorsabb, még nem lesz hamarabb támadható |
Quote:
Mi lenne ha kezdést variálnánk meg? Mondjuk az ország regisztrálásnál úgy lenne terelve,hogy válasszon valami "kasztot" harcos/tolvaj/varázsló/deffenzív és így már egy beépített félig benépesített országot kapnának. Esetleg előtte egy tutorialon végig vezetni, hogy a építsen át valamit, mert pl kevés a tanyája, utána löjjön el, egy infó szerző majd egy támadó toli-vari akciót. támadjon egyet, és a végén kezdené ténylegesen az országot. és nem lenne 3 nap amire történne valami és nem telne hetekbe amire ténylegesen játszható lenne az országa. |
All times are GMT +1. The time now is 00:56. |