![]() |
Visszakanyarodva kicsit az eredeti témához. A limiteket belehetne lőni külön nyersre, tekire és seregre is. Nem muszáj ez a fix 20%, azt példaképp hoztam fel. Seregnél lehetne úgy is, hogy 5.ben 80% 4.ben 50% 3.ban 30% 2.ben 20% A. unlimited. Így a kezdőket is segítenénk talán, hogy nincs egyből drasztikus korlát, és odalent amúgyis életképes a feles.
Nyersre pedig ugyanígy lehetne: 5. 100% 4. 70% 3. 50% 2. 40% piacolható a bentlévőnek. Tekinél is valami hasonló mint nyersnél. Ezen felül az el nem férő cuccok és seregek maradéktalanul eladhatóak lennének. Így nem érintene senkit túlzottan negatívan egy ártó akciózás vagy rombolás esetleg földelés. |
Quote:
2. értéket lopni csak az tud, aki ügyes. ezt inkább úgy fogalmaznám át, hogy értéket lopni csak attól tudsz, aki béna. gnóm, v óriás faji varival és 30 bankkal, és legyél ügyes. 3. nem, tényleg nem ezt látom a járható útnak hogy min kellene változtatni, azt most már három topic tárgyalja. mindenesetre az, hogy a feles nehezen összefedezett földjét egy béna ork is simán elviszi, az rendben van, igaz? tudom, legyen a feles is hadis, és üsse vissza. de épp arról lenne szó, hogy a félelf az legyen toli, ha már annak lett kitalálva. UI: az éplistás országodat én meg nem nevezném tolisnak. |
Quote:
asszem mondjuk szabin volt valamiért.. |
Quote:
|
Quote:
a tolis is. nekem elég ha éplistázza a környék 95%-át, nektek meg az kell hogy 50% készüliről is belopja a környék legcombosabb mf elfjét :) |
Quote:
|
Quote:
szóval vmi erősítés jöhetne rá :) de ésszel személy szerint az embernek: 40% alap teki kéne, esetleg a tükör menjen random 70%-s hatékonyságra (10ből 7 akciót visszaver), de 5x vari és tolierőig is. felesnek meg a kajamalusz és a hadi támadómaluszt kéne csak eltörölni (hadis ettől nem lenne, de ha beverik esélye van keresztbe menni. hisz még az ELF se kap maluszt a hadi támadásra! csak szimplán gyenge hozzá) |
Quote:
|
Quote:
tolizásra egy gnómnál ezerszer jobb szóval köze nincs agnómhoz... ennyi erővel bármelyik másikhoz hasonlíthatod mert kajamalusz, hadimalusz egyiknek sincs. |
Quote:
8% templommal egyszer lopsz be valakihez aztán 1000 körön keresztül míg a szinten vagy, lenn tartják a készülidet és nem tudod használni az orid, kis túlzással - de az ellenféltől ez csak akarás kérdése. Nem te vagy az első akin úgy érzem, hogy azt nem látja be, hogy a tolisnak templomból is sokkal több kell, mint egy hadisnak. |
All times are GMT +1. The time now is 02:04. |