Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Cseho 2! (Hódítós számoló progi) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4707)

Padlócsempe 10-10-2012 17:53

Quote:

Originally Posted by cmaster333 (Post 299687)
Hat csempe... ezt nagyon eltalaltad, nagggyon jo!
A legjobban a mennyi lo kell a beuteshez tetszik :P

Nalam hibauzit nem dobott, pedig szandekosan irogattam neki hulyesegeket.
1 szer dobott, amikor ranyomtam a gomb importalasra, es meg nem volt a vagolapon a gomb, de ez nem hiba vegulis. Ott ranyomtam h Continue es ment is tovabb.

Szerintem lehetne a tamado/vedo oszlop koze tenni 1 gombot ami kicsereli a fajt, tudomanyt es a moralt, igy konnyebb lenne a visszatamadast szamolni.

Alul kiirja ugye, h a tamadas sikeres, vagy sikertelen. Ezt nem lehetne zold/pirosra szinezni hoditos modon? Mert hajnalba meg kepes vagyok es elnezem felalomban :P

Köszi, örülök hogy tetszik.

Ha nincs vágólapon gömb és mégis improtálsz, akkor sem volna szabad hibaüzit dobnia. Mindjárt felteszem a javított verziót.

A csere gomb lehet, hogy bekerül, ha másnak is van rá igénye.

A színezés eszembe jutott, de egészen egyszerű az ok amiért nincs benne: Nem tudja a program, hogy te védőnek, vagy támadónak számolod magad.
Ha a támadás sikertelen, az számodra jó, vagy rossz? Zöld vagy piros?

cmaster333 10-10-2012 20:19

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 299691)
Ha a támadás sikertelen, az számodra jó, vagy rossz? Zöld vagy piros?

Az majdnem mindig rossz :P

Az orszagtervezo az h fog kinezni?
ott is ellehetlesz mentegetni orik adatait?

Padlócsempe 10-11-2012 10:43

Az üzenetben, ahol közzétettem a letöltési linket, a változtatások után mindig változtatom ezt a linket. Az első a 0.6 volt, aztán volt 0.61, most kitettem a 0.62-t.

Érdemes leellenőrizni, hogy melyiket töltötted le, és ha van újabb, akkor azt letölteni, mert történtek kis hibajavítások.

Bukta 10-11-2012 10:54

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 299725)
Az üzenetben, ahol közzétettem a letöltési linket, a változtatások után mindig változtatom ezt a linket. Az első a 0.6 volt, aztán volt 0.62, most kitettem a 0.62-t.

Érdemes leellenőrizni, hogy melyiket töltötted le, és ha van újabb, akkor azt letölteni, mert történtek kis hibajavítások.

Nem tennéd ki mindig újra?
Ne kelljen visszakeresgélni.
Köszi.

Padlócsempe 10-11-2012 12:53

Nem lenne szerencsés ha végül 20 link lenne ebben a topicban, amiből 19 nem működő, mert a régit törlöm. Van egy link, az 5. oldal tetején lévő beírásban, aki azt szedi le, annak biztos, hogy a legfrissebb verzió lesz meg.

Remedy 10-11-2012 13:09

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 299731)
Nem lenne szerencsés ha végül 20 link lenne ebben a topicban, amiből 19 nem működő, mert a régit törlöm. Van egy link, az 5. oldal tetején lévő beírásban, aki azt szedi le, annak biztos, hogy a legfrissebb verzió lesz meg.

Szerintem akkor mar a nyitopostba tedd bele, es frissitgesd, azt tenyleg egyszeru megtalalni. Nekem az az 5. oldal pl az elso. :P

Padlócsempe 10-11-2012 13:38

Mostantól a nyitóposztban is megtalálható az aktuális verzió letöltőlinkje

cmaster333 10-12-2012 07:29

Na
veszem az ellen eplistajat, betoltom vedonek, utanna meg a gombomet tamadonak. Szepen kiszamol mindent amit kell.
Utanna a tanacsadokbol, kijelolom a sajat eplistamat, masolom es ranyomok a betoltesre a vedoreszhez, es azt irja h van 4.8 millio barak helyem, meg 1800 tornyom. de ugyebar nincs mivel 2k hekin vagyok.
Tobszor is sikerult osszehozni, valamikor a barakk helyet jol irja, de a tornyokbol, minden esetben tobbet ir, legalabb 2x

Padlócsempe 10-12-2012 10:06

A hosszú leírásban benne van:
"a sajátoddal a tanácsadók oldalon nem kapsz megfelelő eredményt, de magadnál, illetve a szövetségeseidnél úgyis tudod használni a kristálygömb importálása funkciót"

Mivel a program úgy működik, hogy egy vágólapra tett éplistátnál veszi az adott szó utáni számokat, pl. Barakk: 102, itt a barakkból van 102, de a saját tanácsadók oldaladon így van: barakk 102 - 34%. így 10234 barakkal fog számolni.
Tanácsadók éplistáról ne importálj éplistát.

Akira 10-12-2012 10:39

Lehet én vagyok csak bamba de ha hulla a védekező ország akkor a vérszomj/védelem részt nem lehet kipipálni. Ugyan azokkal a számokkal számoltam a régi és az új számolóval és az újban mintha kapna védelmet a hulla.

Csak ennyi. Amúgy istenkirály lesz a progi :)

All times are GMT +1. The time now is 17:44.