![]() |
Quote:
|
Ezek után a fél gigámmal meg se merek szólalni. :D
|
Quote:
|
Tegnap nekem is felment 500-800 mega közé, bár igen keményen dolgozott a drága, fagyásközelben vagy három percig (egy kis teszt :D), de összeomolni nem omlott össze, és 760 mega fölé nem volt hajlandó menni. Persze három perc után meguntam a dolgot, és bezártam feladatkezelőből, de a régi róka ilyenkor 20-30 mp után összeomlott.
Újraindítás után meg megint 60 megás fogyasztással indult, amit aztán 1-2 tab megnyitása után felkúszott szépen 200 körülre. |
sziasztok!
Nekem a munkahelyemen produkálta ezt a firefox, de vagy 2,5Gb-ot használt már. Valami végtelen ciklusba kerülhetett, biztos valami bug. Egyébként nagyon jónak tartom. (attól függetlenül, hogy most chrome alól írok :) ) Mocskos gyorsan bejön, és az egész működése gyorsabb, mint a 3.6-é. Elkezdtem a chrome-ról vissza térni. Már az egyik orimat abban nézegetem :) Ati: Láttam a 3.6-os témánál is, hogy a lassúságra panaszkodsz. Mennyi memória van a gépedben? |
Quote:
|
Hozzáteszem gyorsan, hogy később már gyorsabban indul, csak bekapcsolás után ilyen lassú. Biztos csinál még valamit olyankor a windows, ami már nem látványos, de lassít. Én meg ugye türelmetlen vagyok, hogy ha elindítottam a gépet, és percek óta betöltött már mi ndent, akkor had használjam már... :D
|
ff 4- nél mostanában az [origo] szerencsétlenkedik
az első ablak le "ok"-ozása után adja be a második ablakot, és hiába jelölöm be ott a kis négyzetet, legközelebb ugyanígy szerencsétlenkedik ezt hogy lehet végleg eltüntetni? egyáltalán mi ez? http://kepfeltoltes.hu/110422/N_vtel...toltes.hu_.jpg |
Most raktam fel az ff 4-et, es rogton lenne egy kerdesem. Az oldalon talalhato linkek celjait, valamint az oldalbetoltes adatait az also eszkoztaram folott inverzen mutatja baloldalt. Nem lehetne ezt visszacsempeszni az also eszkoztarra, ahogy a regi ff-ben volt?
(kiegeszitosav vagy mi a neve) Remelem erhetoen fogalmaztam. :) |
Quote:
Kozben meg is oldottam, ez a kieg kell hozza: https://addons.mozilla.org/en-US/fir...status-4-evar/ |
All times are GMT +1. The time now is 22:48. |