![]() |
Quote:
Márpedig ha a létszám emelés is szempont akkor ez nem biztos, hogy segit |
Quote:
|
Quote:
2OK 3 Maradjanak 3 percesek, de mondjuk 1 forduló legyen 2 perces, 1 meg 1 perces. Ha tényleg az van, hogy ez egyeseknek kedvez, másoknak meg nem, akkor se ezen fog múlni a végső győzelem. 4OK (bár elfelejteni látszotok, hogy hacsak nem sikerül valami extra pontozást kitalálni, akkor a játékosok maguktól fognak elmaradozni, ami ugyanaz, mint a kiesés) 5 Erre megint azt mondom, hogy ti tudjátok. Nekem baromi sok volt már tavaly is a párbajozás. Mondom ezt úgy, hogy sok hónapban tényleg egyszer indultam csak. Leginkább emiatt gondolkozom azon, hogy idén kihagyom. Persze az alapból jó, hogy nem lesz 4 meg 5 órás párbaj, de ez messze nem elég. Amit még gondolok az az, hogy 6 Ne 10 hónap pontjából adódjon a végső pontszám. az a minimum, hogy ebből 7 vagy 8 hónap pontja számítson csak a végén, de lehet hogy még jobb lenne, ha 2 hónapot értékelnénk egyben, és akkor az 5 ilyen 2 hónaposból számítana 4 a végén. Az hogy egy-egy 2 hónapos pakk pontja miből jönne össze, az megint más kérdés. Mindenesetre mégegyszer mondom, hogy elég nagy eséllyel nem veszek részt idén a mókában. Úgyhogy nem azért írtam le, amit, hogy én ezt szeretném, hanem inkább azért, hogy ötleteket adjak, hogy esetleg a többieknek hogy lehetne jó. |
javítás: 3as pontnál nem egy-egy fordulóra hanem 1-1 hónapra értettem az 1 és 2 percest.
|
Quote:
A 2 hónap egyben számítása nekem soknak tűnik, de szinte bármiről meggyőzhető vagyok. Most úgy érzem, hogy ha minden héten lesz 2 párbaj, akkor az havi 8-10 párbajlehetőség, bízom benne, hogy mindenki fog találni olyan időpontot ezek között, ami jó neki. Ha 2 hónap van egyben, akkor az azt jelenti, hogy elég minden kb huszadik párbajon maximum pontot szerezni. És persze ha a 10 hónapot (9+1) nagyon hosszúnak érzitek, ezen is lehet csökkenteni. Nekem szimpatikus az egész éves elhúzás, hiszen ez adja igazán az ÉV játékosa címet (ki is szoktam akadni azokon a "versenyeken", amiken január 3-án eldől ki az év legjobbja :)), és elég sokáig ad bekapcsolódási lehetőséget us mindenki számára. Azoknak is, akik esetleg nem a tényleges párbajsorozat megnyerését tűzték ki célul, csak szeretnének egy párat játszani. |
Quote:
Aki ezt szeretne kiérdemelni, azért legyen már egy egész éves, átlagban kiemelkedő teljesítménye... 20 párbajból még egy kezdőnek is kicsúszik a max pont... akkor már inkább a régi pontozás... meg az egész éves teljesítmény számítson címhez... esetleg lehetne egy olyan, hogy minden hónap végén az első 5 (6-?) pontszerző kapna egy "Hall of Fame" pontot, ami az éves pontot adná a végén... ez persze nem 5-4-3-2-1 lenne tehát nem az 5 pontokból jönne össze az összpont sztem.... |
Quote:
Ha a hónap legjobbja kap pontot, vagy pontokat, akkor 2 pontnyi lemaradás már nagyon soknak tűnik nekem. |
Egyébként azért vagyunk hülyék, mert a lényeg az, hogy legyenek játékosok, és bárhogy csinálod a pontozást, ha zseniálisan, még akkor is csak azt éred el, hogy nem 3an maradnak a végére, hanem 5en.
Ha viszont a győztes kap egy kis kék számot, a második ajándék 1000 hektárt, a harmadik 5000 VIPet, és még a tizedik is 5 extra országújrázást vagy valamit a főjátékban, na akkor esetleg jönnének a nagyágyúk, gyakorlatilag tökmindegy hogy milyen pontrendszerben. :D Persze én könnyen dobálózom ilyen nyereményekkel, de akkor is ez a lényeg, ha játékost akarunk, brutál nyeremények kellenek. ((ettől függetlenül, ha egy hónapban 3 párbaj van, akkor mindegyiken lesznek mondjuk 8an, ha pedig 10 darab, akkor mindegyiken lesznek 3an, most akkor melyik a jobb? Mert 3 esetén ha jó 1-2re az időpont, akkor 1-2re megyek, ha viszont 10ből jó 6-7-re az időpont, akkor se megyek 2-3-nál többre)) |
Quote:
|
Quote:
Az ideális az lenne, ha ki lenne írva heti 3 párbaj, mindenki bejelöli, hogy melyikre ér rá, és a legnépesebb párbajokat megtartjuk ténylegesen. De ez nem működik sajnos, tavaly is többeknek csak aznap derült ki, hogy az adott párbaj jó-e. Ezzel nem lehet előre tervezni. |
All times are GMT +1. The time now is 10:03. |