Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Hibajelzések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=46)
-   -   Helyesírási hibák, elírások (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4476)

Lord Belward 02-17-2011 09:14

Találtam egy hullámos ő-betűs részt. Nem tudom, hogy ezt is újra kell-e irni teljesen, hogy javítva legyen, de gondoltam beírom. Max azt mondod Ati, hogy sok munka.

"Ma már többet nem léphetsz be ehhez a kereskedõhöz, minden lehetõséged elhasználtad. Próbálkozz holnap."

(Van róla képem is, csak nem engedi beszúrni :( )

Remedy 02-21-2011 18:18

Cimlap:

2011. február 16.
BOLDOG 12. SZÜLETÉSNAPOT, HÓDÍTÓ! Februárban 12 éves a Hódító! Köszönjük, hogy velünk vagytok! További résztelek a terveinkről a fórumon, ide kattintva.

Mennyibe kerul egy hold telek? :)

Merengő 02-21-2011 18:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 281128)
Cimlap:

2011. február 16.
BOLDOG 12. SZÜLETÉSNAPOT, HÓDÍTÓ! Februárban 12 éves a Hódító! Köszönjük, hogy velünk vagytok! További résztelek a terveinkről a fórumon, ide kattintva.

Mennyibe kerul egy hold telek? :)

Mert egyedülálló ÉLET A HOLDON csomagajánlatunkban kedvező áron juthat hozzá egy építési telekhez a Holdon, mindezt magyar nyelvű okmányokkal, amik tartalmazzák a Hold-okiratot, a Hold-alkotmányt, egy nemzetközi Űregyezményt és egy űrszonda által készített képet a telkéről!
Hogy mibe kerül mindez? Tekintse meg árainkat!

Telek méretek Telek árak
1 hold 8.000

Ati 02-21-2011 18:31

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 281130)
Mert egyedülálló ÉLET A HOLDON csomagajánlatunkban kedvező áron juthat hozzá egy építési telekhez a Holdon, mindezt magyar nyelvű okmányokkal, amik tartalmazzák a Hold-okiratot, a Hold-alkotmányt, egy nemzetközi Űregyezményt és egy űrszonda által készített képet a telkéről!
Hogy mibe kerül mindez? Tekintse meg árainkat!

Telek méretek Telek árak
1 hold 8.000

Ez súgóban, vagy belső szövegek között?

Dance 02-21-2011 20:09

Kufár

A kufár a piac mestere. Naponta eggyel többször léphet be mindhárom piacra. Ezen kívül minden egyes piaci tételének piacon tarthatóságát 24 órával meghosszabbíthatja, ha azok már csak maximum 3 órát vannak kint. (A hazafele tartó áruk már elindultak, azokat már nem hosszabbíthatja meg.) A hosszabbításhoz nyitva kell lennie az adott piacnak, és egy tétel maximum 3 alkalommal hosszíbbatható.

Ui: Valaki gyorsan gépel :)

Lord Belward 02-22-2011 10:24

Találtam még egy hullámos ő-t :) Tudom kicsit bagatell helyen találtam, de hátha ez is hibának minősül. De ha sok idő javítani vagy felesleges, mert úgyse tud varázsolni, akkor lényegtelen :)

"Az élõhalott nem tud varázsolni!"

Ati 02-22-2011 10:32

Dus: tetszik, vagy nem tetszik, örülnék neki, ha a hibajelzés téma nem menne át viccek fórumba.

Lord Belward 02-25-2011 20:07

Külső fórum / Fontos bejelntések

" SMS elérhetőég február 22-én hajnalban "

Hex 03-04-2011 15:21

Sereged elindult hazafele. Részed a foglalásból 31 hektár föld: 15 barakk, 3 tanya, 13 üres terület, és más semmi.

Sereged elindult hazafelé
3 tanya, 13 üres terület és más semmi.

a terület és az és szócska közé nem kell a vessző

Dew 03-04-2011 19:59

"Õ már tagja a fórumnak, vagy lett neki meghívó küldve."

belső fórum, ha meghívót küldesz valakinek, aki már tag, vagy lett meghívó küldve...

All times are GMT +1. The time now is 17:47.