![]() |
Találtam egy hullámos ő-betűs részt. Nem tudom, hogy ezt is újra kell-e irni teljesen, hogy javítva legyen, de gondoltam beírom. Max azt mondod Ati, hogy sok munka.
"Ma már többet nem léphetsz be ehhez a kereskedõhöz, minden lehetõséged elhasználtad. Próbálkozz holnap." (Van róla képem is, csak nem engedi beszúrni :( ) |
Cimlap:
2011. február 16. BOLDOG 12. SZÜLETÉSNAPOT, HÓDÍTÓ! Februárban 12 éves a Hódító! Köszönjük, hogy velünk vagytok! További résztelek a terveinkről a fórumon, ide kattintva. Mennyibe kerul egy hold telek? :) |
Quote:
Hogy mibe kerül mindez? Tekintse meg árainkat! Telek méretek Telek árak 1 hold 8.000 |
Quote:
|
Kufár
A kufár a piac mestere. Naponta eggyel többször léphet be mindhárom piacra. Ezen kívül minden egyes piaci tételének piacon tarthatóságát 24 órával meghosszabbíthatja, ha azok már csak maximum 3 órát vannak kint. (A hazafele tartó áruk már elindultak, azokat már nem hosszabbíthatja meg.) A hosszabbításhoz nyitva kell lennie az adott piacnak, és egy tétel maximum 3 alkalommal hosszíbbatható.
Ui: Valaki gyorsan gépel :) |
Találtam még egy hullámos ő-t :) Tudom kicsit bagatell helyen találtam, de hátha ez is hibának minősül. De ha sok idő javítani vagy felesleges, mert úgyse tud varázsolni, akkor lényegtelen :)
"Az élõhalott nem tud varázsolni!" |
Dus: tetszik, vagy nem tetszik, örülnék neki, ha a hibajelzés téma nem menne át viccek fórumba.
|
Külső fórum / Fontos bejelntések
" SMS elérhetőég február 22-én hajnalban " |
Sereged elindult hazafele. Részed a foglalásból 31 hektár föld: 15 barakk, 3 tanya, 13 üres terület, és más semmi.
Sereged elindult hazafelé 3 tanya, 13 üres terület és más semmi. a terület és az és szócska közé nem kell a vessző |
"Õ már tagja a fórumnak, vagy lett neki meghívó küldve."
belső fórum, ha meghívót küldesz valakinek, aki már tag, vagy lett meghívó küldve... |
All times are GMT +1. The time now is 17:47. |