Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hadi felalas (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=447)

Penya 08-07-2006 16:45

Nem a helyezéstől függ h ki milyen jó játékos.

Synkel 08-07-2006 18:16

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Ez nagyon Lol...:)
ha tudnatok egymasrol ki kicsoda...:D
es hogy hany helyezes valaszt el titeket...:D
de ne is kerdezzetek meg , mert ugyse mondom el:p

Ismerem Grabit, pontosan tudom, hány helyezés választ el tőle:) Más kérdés, hogy ő nem ismer engem, és reményeim szerint ez így is marad. Ha nem mondja, kénytelen lettem volna én rávilágítani, hogy pár orijával már találkoztam, de egyik sem ork volt:D

Synkel 08-07-2006 18:18

Quote:

Originally Posted by Penya
Nem a helyezéstől függ h ki milyen jó játékos.

Mike ezt úgy értette, hogy 200 hekin, egymástól 2 körre forszírozzuk mindketten a megélhetést:D

Bogár 08-07-2006 18:24

Quote:

Originally Posted by Synkel
Aki az ismerőseim közül eddg 5-ben orkozott mind azt mondta, soha többet, pedig nem rossz játékosokról van szó.

én már 8-9 hónapja játszom az 5. szinten orkkal, és eddig semmi komolyabb kár nem ért. még tudok 1-2 orkról a csopiból, és vidáman mészárolgatnak, pusztítgatnak ők is. :)

Synkel 08-07-2006 23:46

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
én már 8-9 hónapja játszom az 5. szinten orkkal, és eddig semmi komolyabb kár nem ért. még tudok 1-2 orkról a csopiból, és vidáman mészárolgatnak, pusztítgatnak ők is. :)

Gyere át valamelyik nagy létszámú freemailes csopiba, és rögtön nem így lesz, hidd el nekem:)

Grabi 08-08-2006 04:30

majd akkor dobj egy zöldet rám pls kivi lettem :)

Alba 08-08-2006 07:06

Az felelotlen kijelentes hogy az ork az A n kivul jatszhatatlan...
Marha jol lehet vele jaccani csak nem olyna stilusban mint ahogy Synkel eképzelni.-az ork nem az a lassan haladunk nézelődünk faj.Keményen utni menni kell.En utlek es mire visszaszivatnal meg reg utottem azota meg 2t.

Szecsa 08-08-2006 14:07

Alba, es ezt a szovetseged is birja? :) Illetve Te is birod anyagilag? :)

Dragi 08-08-2006 14:20

én se találkoztam eddig olyan orkkal aki megállta volna a helyét talán egy volt aki megnehezítette a dolgunkta :)))
de az nem sokat jelent :) szétkaptuk csak nem 3 nap alatt hanem 4 vagy 5 :)

Synkel 08-08-2006 19:56

Quote:

Originally Posted by Alba
Az felelotlen kijelentes hogy az ork az A n kivul jatszhatatlan...
Marha jol lehet vele jaccani csak nem olyna stilusban mint ahogy Synkel eképzelni.-az ork nem az a lassan haladunk nézelődünk faj.Keményen utni menni kell.En utlek es mire visszaszivatnal meg reg utottem azota meg 2t.

Mikor képzel be, vagy miből veszel sereget? A-ban ez éppen megoldható, lentebb lásd be, problémás... Egy tuti, amelyik szöviben ork is van, az sose bizonyult komoly ellenfélnek:)

All times are GMT +1. The time now is 10:56.