Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hiénázás A-ban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4454)

Dragi 12-16-2010 22:25

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 273301)
Teljesen jól látod ,szeretik itt dobálni nagy erővel :DDD
Kíváncsi lennék azért az ezres sztorijára a sárdobálóktól ,hogy mi lenne vele : :P

Totya

Köszönjük Emese! :)

Gabro 12-17-2010 06:19

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273303)
Pont az ilyen hozzászólásokra nem lenne itt szükség...
Nem igazán van itt sárdobálás, csak mindenki leírja a véleményét, a személyeskedés nem itt megy...

érdekes, mégis elhangzanak nevek...

a hiénázásról:
-lehet szeretni meg nem szeretni, ez sokban függ attól, hogy melyik végén vagy...
- a játék része, lehet (ÉS KELL) rá készülni annak aki támad. A HIÉNA IS HIÉNÁZHATÓ
- "kockázás nélkül nincs nyereség" (P.Howard)

Szóval aki párszor benyalta, annak nem kell utána mindjárt megváltoztatni a játékszabályokat....szerintem...

Dragi 12-17-2010 08:27

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 273330)
érdekes, mégis elhangzanak nevek...

a hiénázásról:
-lehet szeretni meg nem szeretni, ez sokban függ attól, hogy melyik végén vagy...
- a játék része, lehet (ÉS KELL) rá készülni annak aki támad. A HIÉNA IS HIÉNÁZHATÓ
- "kockázás nélkül nincs nyereség" (P.Howard)

Szóval aki párszor benyalta, annak nem kell utána mindjárt megváltoztatni a játékszabályokat....szerintem...

Kérlek mutasd meg azt a részt ahol kérve lett hogy legyen változtatva a játékon a hiénák miatt :)

Gabro 12-17-2010 08:35

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 273334)
Kérlek mutasd meg azt a részt ahol kérve lett hogy legyen változtatva a játékon a hiénák miatt :)

szerencsére eddig még nem fajult a dolog, csak tudod én látom a jövőt:D

Dragi 12-17-2010 08:39

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 273335)
szerencsére eddig még nem fajult a dolog, csak tudod én látom a jövőt:D

Rémeket látsz, részemről csak jól esett egy kicsit kibeszélni magamból :p aztán ütni a hiénát :D

Gabro 12-17-2010 09:02

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 273336)
Rémeket látsz, részemről csak jól esett egy kicsit kibeszélni magamból :p aztán ütni a hiénát :D

:D
paranoiás vagyok, tudod:D

Tanuló 12-17-2010 10:38

Van sok igazság abban amit írtatok, csak egyet nem olvastam még. Mikor egy játékos frissen, az első orijával jön A-ba, az a klán amelyik fölveszi, megmondja neki, hogy milyen fajjal, és milyen személyiséggel játsszon, ha csatlakozni akar. Persze az ember örül, hogy fölveszik valahová, így azonnal belemegy a dologba. A mások által kiválasztott fajjal játszva megtapasztalja, hogy pl. elfnél ütni máshogy nem tud, csak hiénázva, viszont nyilván szeretne följebb jutni, senkinek nem célja 2k hekin termelni a végtelenségig. Abban az esetben, ha sikereket ér el, és topba jut, már újrázni sem nagyon akar, tehát marad neki továbbra is a hiénázás, bár nem biztos, hogy szereti ezt a stílust. Csak ennyit akartam, kösz, hogy elolvastátok.

Killer 12-17-2010 12:12

Quote:

Originally Posted by Tanuló (Post 273349)
Van sok igazság abban amit írtatok, csak egyet nem olvastam még. Mikor egy játékos frissen, az első orijával jön A-ba, az a klán amelyik fölveszi, megmondja neki, hogy milyen fajjal, és milyen személyiséggel játsszon, ha csatlakozni akar. Persze az ember örül, hogy fölveszik valahová, így azonnal belemegy a dologba. A mások által kiválasztott fajjal játszva megtapasztalja, hogy pl. elfnél ütni máshogy nem tud, csak hiénázva, viszont nyilván szeretne följebb jutni, senkinek nem célja 2k hekin termelni a végtelenségig. Abban az esetben, ha sikereket ér el, és topba jut, már újrázni sem nagyon akar, tehát marad neki továbbra is a hiénázás, bár nem biztos, hogy szereti ezt a stílust. Csak ennyit akartam, kösz, hogy elolvastátok.

én nem is az ilyenektől szoktam sokkot kapni.

Dragi 12-17-2010 17:31

Quote:

Originally Posted by Tanuló (Post 273349)

Itt még mindig a 60-65% barakkos hiéna orkokról van szó akik nyugodt szívvel tudnának ütni, csak hiénázni kevesebb "veszéllyel" jár :)

Karvaly 12-17-2010 18:39

És a fent említett klánban hány ilyen ork van szerinted?

All times are GMT +1. The time now is 20:44.