Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Email értesítő a hátralevő VIP tagságról (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4449)

Ati 01-27-2011 17:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 277536)
A fő kérdés vele az, hogy OKOZ-e (az e-mail értesítés) problémát a többi játékos számára: lásd betonelfek mégfolyamatosabb védelme, lásd tekercsíró országok mégritkább kulcsleesése stb. Azáltal, hogy az amúgy be nem lépő ember belép ennek hatására.

Ez itt még egy lényeges kérdés. Ha ezen túljutunk, akkor igazából nincs már miről beszélni ezzel kapcsolatban.

J.Ati 01-27-2011 19:02

Az a betonelf aki nem lép be, az szétüthető simán.
Sőt az is simán üthető aki belép. Ez nem oszt nem szoroz.

A tekiírok meg nem okoznak akkora hátrányt. Mindenkinek adott a lehetőség tekit írni, és mindenkinek adott a lehetőség pénzt gyűjteni.

Takanohana 01-28-2011 05:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 277776)
Ez itt még egy lényeges kérdés. Ha ezen túljutunk, akkor igazából nincs már miről beszélni ezzel kapcsolatban.

Ha a HT nem okozott problémát senkinek, akkor ez sem.

vityu 01-28-2011 20:38

Csak abban az esetben támogatom, ha kikapcsolható funkció lesz. Akinek kell használja, de én semmiképpen se legyek rákényszerítve figyelmeztető üzenetekre. Egyáltalán nem hiányoznak, meg szoktam nézni, hogy mennyi VIP köröm van még.

Zoli 01-30-2011 19:21

Én még azt tudnám elképzelni, hogy a VIP tagság hosszánál pirossal legyen kiírva, egy bizonyos hátralévő kör alatt maga a körök száma.
tehát:
VIP Ország. Köszönjük! VIP tagságod még 23 körig érvényes.

mondjuk 24 körtől lenne piros...azt csak észreveszi már az ember, hogy ott nem minden zöld, nem hinném, hogy valaki annyira csőlátó lenne

esetleg ez is ki-be kapcsolható lenne, vagy mindenki megszabhatná, hogy mikortól változzon a színe, de szerintem egy fix intervallummal is egész elviselhető lenne különösebb állítgatási lehetőség nélkül

Fefe013 01-30-2011 19:29

Quote:

Originally Posted by Zoli (Post 278193)
Én még azt tudnám elképzelni, hogy a VIP tagság hosszánál pirossal legyen kiírva, egy bizonyos hátralévő kör alatt maga a körök száma.
tehát:

mondjuk 24 körtől lenne piros...azt csak észreveszi már az ember, hogy ott nem minden zöld, nem hinném, hogy valaki annyira csőlátó lenne

esetleg ez is ki-be kapcsolható lenne, vagy mindenki megszabhatná, hogy mikortól változzon a színe, de szerintem egy fix intervallummal is egész elviselhető lenne különösebb állítgatási lehetőség nélkül

Ezt alapul véve, akár az egész kiírás lehetne piros és akár kicsit nagyobb is, v csak piros, bár nem tudom, h ez kit mennyire zavarn...

Zoli 01-30-2011 19:33

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 278194)
Ezt alapul véve, akár az egész kiírás lehetne piros és akár kicsit nagyobb is, v csak piros, bár nem tudom, h ez kit mennyire zavarn...

azért nem teljes pirosat írtam, mert ha nem vagy VIP-es, akkor is teljes pirossal van írva a szöveg, és az zavaró lehetne egyeseknek

Fefe013 01-30-2011 19:47

Quote:

Originally Posted by Zoli (Post 278195)
azért nem teljes pirosat írtam, mert ha nem vagy VIP-es, akkor is teljes pirossal van írva a szöveg, és az zavaró lehetne egyeseknek

Ez lehet, bár megmondom őszintén nem emlékszem, h van írva ha nem vagyok VIP:)

idegenvezeto 01-30-2011 19:58

Ezzel megint csak a színtévesztők járnának rosszul... itt nem járható út az, mint a színes négyzet a körváltási idő mellett.

Zoli 01-30-2011 21:11

valóban rájuk nézve a zöld- piros nem a legszerencsésebb választás
esetleg más színnel, ami nem komplementer

All times are GMT +1. The time now is 03:53.