![]() |
Quote:
|
Az a betonelf aki nem lép be, az szétüthető simán.
Sőt az is simán üthető aki belép. Ez nem oszt nem szoroz. A tekiírok meg nem okoznak akkora hátrányt. Mindenkinek adott a lehetőség tekit írni, és mindenkinek adott a lehetőség pénzt gyűjteni. |
Quote:
|
Csak abban az esetben támogatom, ha kikapcsolható funkció lesz. Akinek kell használja, de én semmiképpen se legyek rákényszerítve figyelmeztető üzenetekre. Egyáltalán nem hiányoznak, meg szoktam nézni, hogy mennyi VIP köröm van még.
|
Én még azt tudnám elképzelni, hogy a VIP tagság hosszánál pirossal legyen kiírva, egy bizonyos hátralévő kör alatt maga a körök száma.
tehát: VIP Ország. Köszönjük! VIP tagságod még 23 körig érvényes. mondjuk 24 körtől lenne piros...azt csak észreveszi már az ember, hogy ott nem minden zöld, nem hinném, hogy valaki annyira csőlátó lenne esetleg ez is ki-be kapcsolható lenne, vagy mindenki megszabhatná, hogy mikortól változzon a színe, de szerintem egy fix intervallummal is egész elviselhető lenne különösebb állítgatási lehetőség nélkül |
Quote:
VIP Ország. Köszönjük! VIP tagságod még 23 körig érvényes. |
Quote:
|
Quote:
|
Ezzel megint csak a színtévesztők járnának rosszul... itt nem járható út az, mint a színes négyzet a körváltási idő mellett.
|
valóban rájuk nézve a zöld- piros nem a legszerencsésebb választás
esetleg más színnel, ami nem komplementer |
All times are GMT +1. The time now is 03:53. |